/Bistrita nasaud/Hostal

Pensiunea Farmecul Naturii

Colibița, România

Pensiunea Farmecul Naturii
Hostal
4.3
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5VHQ+8J Colibița, România
+40 720 542 829
sites.google.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andreea Elena
Andreea Elena2 ani în urmă
Din pacate pentru noi, proprietarii sunt neseriosi! Am vorbit cu proprietara la telefon, i am trimis avans 200 lei pt 2 cabanute si ne a informat ca de la drumul principal pana la cazare cu masina se ajunge intr un minut, dar a uitat sa ne spuna faptul ca drumul e plin de gropi si greu accesibil. Cand am ajuns la locatie drumul era inzapezit, ne a vazut ca ne chinuim sa urcam dar proprietarul statea si fuma. Am incercat a doua oara sa urcam, dar nu ne a mai raspuns la telefon pe motiv ca a dat telefonul pe silent din greseala, in conditiile in care a vazut ca am ajuns si aveam avansul platit. NU RECOMAND!!!
Ioan Bogdan Popescu
Ioan Bogdan Popescu2 ani în urmă
Nu recomand! Drumul este foarte rau nu se poate ajunge cu masina este plin de gropi si drum neasfaltat si in ciuda acestui lucru proprietarii prima oara ne-au spus sa urcam pe jos cu bagajele fiind o distanta foarte mare si pe urma nu ne-au mai raspuns la telefon cu toate ca noi am trimis avans de 200 lei .
Madalina Zaharia
Madalina Zaharia2 ani în urmă
Nu recomand! Am plătit avans și când am ajuns la pensiune nici măcar nu ne-au răspuns la telefon. Dacă ninge nici nu poți ajunge la locație noi am rămas fără cazare foarte dezamăgitor. Cea mai urata experiența!
Kosty Andone
Kosty Andone2 ani în urmă
Un loc de poveste, linistea de care ai nevoie sa iti reincarci bateriile, curatenie peste tot, bucataria mare spatioasa si curata, baia de servici inclusiv baia din camera , spatioasa si curata, Doamna ce se ocupa cu aceasta locatie este super de treaba si prietenoasa, privelistea spre lac din fata cladirii este foarte frumoasa. Recomand cu mare drag tuturor🤗🤗🤗😉😉😉😉😉 Multumim pentru ospitalitate 🤗🤗🤗🤗🤗
Gabrielle Porojnicu
Gabrielle Porojnicu2 ani în urmă
Locul este minunat datorita peisajului, dar nu stiu de capul lor , am așteptat mai mult de o săptămână pt a face o factura , iti spun ca, camera este cu vedere la , lac ,iar ea este în spatele pădurii, deci merita dar nu prea !
Sabina sigmirean
Sabina sigmirean2 ani în urmă
View incredibil de frumos, aer curat, o gazda super primitoare, curatenie si confort maxim, ciubarul este un atu.Loc unde sa faci un gratar, bucatarie echipata cu de toate.Nota 10, vom reveni cu siguranta
Super Mario
Super Mario2 ani în urmă
Am stat cazați doar o noapte, la căsuțe. Peisajul nu e foarte spectaculos, nu se vede lacul de la ele, probabil de la pensiune da. Cam piperat prețul de 250 lei/noapte pentru o căsuță, de aici doar 3 stele.
Muresan Iulia
Muresan Iulia2 ani în urmă
O zona superba, camerele ca si in poze, bucatarie utilată, curatenie, loc de joaca pentru copii, liniste.
Iarna nu urci pana la pensiune numai daca ai lanturi.
Locații recomandate