/Bistrita nasaud/Hostal

Cazare Colibita Casa Lipan

Colibita, Nr. 97, Colibița 427007, România

Cazare Colibita Casa Lipan
Hostal
4.6
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5W8V+3V Colibița, România
+40 730 629 833
cazarecolibitacasalipan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bogdan Duma
Bogdan Duma2 ani în urmă
Recomand cu drag! Un loc ideal unde sa petreci timp de calitate alături de cei dragi! Locația este minunata oferind condiții excelente de cazare, relaxare si petrecerea timpului liber!
Tia Darosi
Tia Darosi2 ani în urmă
Excelent!!!
O locație perfectă din toate punctele de vedere.
Ne-am simțit foarte bine și cu siguranță vom reveni cu mare plăcere!
Liviu gheorghe pop
Liviu gheorghe pop2 ani în urmă
Super ok.liniste si curat
Cami udrea
Cami udrea5 ani în urmă
La pomul laudat sa nu te duci cu sacul! Din cele 6 camere doar doua au baie proprie , celelalte sunt grupate cate 2 la o baie; trambulina avea 5 arcuri rupte si , desi am anuntat proprietarul din prima zi si ne a spus ca are o trambulina de rezerva , in 5 zile cat am stat nu s a rezolvat nimic; prosoape in camere erau doar pentru o persoana- cand am intrebat persoana care se ocupa de administrare mi s a raspuns nonsalant ca poate fi folosit prosopul de catre cele 2 persoane din camera 😳😡. Pretul nu se regaseste in serviciile oferite!
Alice AAA
Alice AAA2 ani în urmă
Locație foarte frumoasa, curățenie, gazdele foarte amabile, recomand cu drag!
Ahooma Face
Ahooma Face2 ani în urmă
Pensiunea ideala pentru familie si prieteni. O recomand cu caldura ❤
Laura
Laura2 ani în urmă
Pozitiv: In primul rând, garda a fost de nota 10. M-a sunat zilnic sa ma întrebe dacă ne simțim bine, dacă avem nevoie de ceva. Am găsit foarte curat la bucătărie, găseai tot ce aveai nevoie, ne-a fost pus la dispoziție și al doilea frigider ca sa ne încapă toate alimentele. A fost de mare ajutor și mașina de spălat vase, ne-a redus cu mult timpul pentru făcut curățenie in bucatarie. Mare bonus espresorul, cu cafeluța inclusă, ne-am îndrăgostit de el. Curtea era spațioasă, copii au avut loc unde sa se joace. Camerele mari, curate, băile la fel. Am avut prosoape la discreție. Locatie aproape de lac, mergi 400 m și este un mini-ponton de unde se pot închiria hidrobiciclete și bărcuțe. Gazda se oferise sa ne sugereze și trasee, dar noi am fost mai lenesi și am stat mai mult pe la casa. Aveam hamace, șezlonguri, balansoare, o foarte buna locatie dacă vrei sa te relaxezi in aerul de munte.. Negativ: Mici cusururi care au fost eclipsate de restul lucurilor bune..
Alb Rareș-Petru
Alb Rareș-Petru2 ani în urmă
Este o pensiune pentru toate vârstele. Dacă ai copii mici este nisip pentru ei, pentru copii mai mari coș de baschet, masă de pimpong, table, șah. Dacă dorești să îți ții ziua de naștere este un foișor unde este și o pancardă cu Happy Birthday! (La mulți ani!). O recomand cu drag oricui.
Locații recomandate