/Alba/Hostal

Hotel FAN - Alba Iulia

Strada Iașilor 89, Alba Iulia, România

Hotel FAN - Alba Iulia
Hostal
3.8
190 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3H5G+3P Alba Iulia, România
+40 749 836 642
otelo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
RAZVAN RADUCU
RAZVAN RADUCU2 ani în urmă
Plăcută, curat, parcare ok, am mai fost.
Lelius lupu
Lelius lupu2 ani în urmă
Ieftin, mizerie și nu poți dormi ca este lângă o stație de autobuze care merg toată noaptea
Costel Cimpoae
Costel Cimpoae2 ani în urmă
O cazare modestă-modestă, îți recomand doar dacă nu ești o pers.pretențioasă....dacă ești în criză si nu gasești cazare îți recomand.😁 apa caldă -DA ,călduŕă - NU...cuŕățenie - se putea și mai bine... !
Daniel Iuja
Daniel Iuja4 ani în urmă
Nu e de 3 stele, insa pretul e de o stea si jumatate. Are tot ce-ti trebuie pentru a te odihni cum se cuvine: camera spatioasa, pat mare cu saltea confortabila si foarte relaxanta, lenjerie curata, prosoape deasemenea, iar baia ... n-am cuvinte: super curata, apa fierbinte si cu presiune mare (am fost la hoteluri cu pretentii unde abia curgea) si cabina de dush spatioasa. Tv cu diagonala mare nu ca la altii (deasemenea cu pretentii de multe stele) de trebuie sa stai la jumatate de metru sa vezi ceva. Ce mai...hotelul nu e de evitat, insa pentru 3 stele ii lipsesc cateva chestii: aer conditionat (noi n-am avut nevoie in septembrie), uscator de par si cel mai important, un racitor(frigider). E drept... era un frigider pe hol la receptie care putea fi folosit pentru strictul necesar. Gazdele la receptie foarte calde si zambitoare, de fapt niste calitati caracteristice zonei... Ramane o optiune viabila si pentru alta ocazie prin Alba Iulia.
Oana Ilut
Oana Ilut4 ani în urmă
Am gasit asternuturile neschimbate, murdare. Usa de la camera nu se inchidea decat daca rasuceam cheia. La baie nu au fost prosoape. Nu a fost sapun la baie si au fost 2 jumatati de role de hartie igienica. Wc-ul avea sigiliu, dar nu a fost curatat. Am gasit in dulapul din camera niste prosoape si un sac mare de gunoi plin cu lenjerie si prosoape murdare.. Camera extrem de mica. Nu exista telefon, masa sau scaun in camera. As fi putut trece peste mirosul din baie daca gaseam asternuturile curate.
Iulian Canghelare
Iulian Canghelare4 ani în urmă
Am sosit pe data de 14.01.La ora 19 era rece în camera intra aer rece pe lîngă termopan care este de aluminiu si nu de pvc care are o mai bună izolare la căldură pe lîngă faptul că
ferestrele sînt foarte mari si tine rece la ora 20 sa dat drumu la căldură pînă la ora unu nu cred ca este normal ca sa plătești si sa ti se închida căldura la minus 4 grade afara am fost sa cer socoteala receptionerului dar nu era de gasit nu voi mai reveni cel putin pe timpul iernii imi pare rau si dezamăgire totală aducindumi aminte de epoca ceausista in ce secol traim domnule patron ?
Cristiana Alexandra
Cristiana Alexandra4 ani în urmă
Hotelul este micuț dar foarte îngrijit, camerele sunt curate si spațiose, cei de la recepție sunt amabili, hotelul se află lângă Gară si Autogară, dar în camera in care am stat nu a fost zgomot de afară. Foarte aproape este si un market, iar la parter este restaurant. Raportul calitate preț este bun, recomand cu drag!
Danis Teodor
Danis Teodor2 ani în urmă
Camera Curată lenjerie Prosoape curate căldură apa calda wfi ok în general e ok Lipseste Frigiderul În Cameră și Pereți ne izolați fonic se aude tot dela camere vecine dacă ai ghinion să să fie oamenii fara bun simț cazați faci noaptea Albă nu poți dormi deloc cum am pățit noii
Locații recomandate