/Alba/Hostal

Complex Prestige

Strada Vasile Alecsandri, Alba Iulia, România

Complex Prestige
Hostal
4.2
925 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HHF+7C Alba Iulia, România
+40 753 668 786
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Raileanu Adrian
Raileanu Adrian2 ani în urmă
Comanzi online când sunt prea aglomerati îți anulează comanda după 40 de min de așteptat, angajați încurcă produsele ....ce sa zic continuați tot asa !
Cami Cami
Cami Cami2 ani în urmă
Cazare super, personal foarte amabil. Am servit mic dejun,prânz și cină. Toate sunt bine pregătite. Plăcinta tradițională si papanașii au fost oferiți din partea casei. Mulțumesc pentru tot, și recomand cu mare drag.
Corina Cori
Corina Cori2 ani în urmă
Am facut o rezervare prin Booking, pentru o noapte, o camera dubla. Ce pot sa zic a fost ca am primit o camera mare, mult mai mare decat ne-am fi asteptat, frumoasa, curata. Initial nu a fost gata camera cand am ajuns noi (aparent fusese plin hotelul pana mai tarziu). A fost putin praf pe noptiere, dar absolut nimic ce sa deranjeze. Lenjerie si prosoape extrem de curate (imaculate), baia mare cu aerisire corespunzatoare, camera cu uscator de par si frigider. Am decis sa parcurgem doar pe jos drumurile prin Alba-Iulia, asa ca pot spune ca 20 min de mers pe jos de la hotel pana la cetate nu e asa de mult, deci hotelul este pozitionat destul de bine (in cartierul Tolstoi).
Pentru noi a fost o cazare foarte.buna pentru o noapte.
G. Claudiu
G. Claudiu2 ani în urmă
Am avut cazare pentru 2 nopti și în ziua când trebuia sa ajungem la cazare pt check in, în jurul orei 18 am fost sunati sa ni se comunice ca a noastră camera a fost ocupata de cei care stăteau înaintea noastră, întrucât s-au hotărât ca vor sa mai rămână încă o noapte. Ni s-a oferit o camera alternativa iar ca întrebare din partea noastră dacă au AC, ni s-a spus ca toate camerele lor au AC. Ajungând la locație după o ora și căutând o alternativa(just in case) + având în vedere ca era weekend și pe ultima suta de metrii nu am găsit NIMIC LIBER. La "complex", ni s-a prezentat o camera simpla și urâțica unde ni s-a făcut un discount pt confortul diferit vs camera rezervata. Am întrebat și noi de ce nu s-a dat aceasta camera celor care au vrut sa își prelungească șederea și nu ni s-a răspuns chiar dacă am întrebat de doua ori. Dupa ce am adus bagajele și după o zi lunga am vrut sa facem un dus ca orice om normal însă surpriza. Baia era PLINA DE MUCEGAI și curățenia lipsea cu desăvârșire. Am cautat sa discutam la recepție și nu a fost de găsit tipul cu care am făcut checkin ul asa ca am plecat sa mâncam in speranța că îl găsim când ne întoarcem. Fără succes... Va zic sincer ca din câte cazări am avut în cei 30 ani nu am întâlnit o cazare mai nepăsătoare, mizerabila și neîngrijita ca aceasta. Lipsea telecomanda de la AC, pereții aveau crăpături, spoturile din tavan erau doar gauri, în congelator era mizerie, patul scartaia și dacă te întorceai pe alta parte. La baie nu am cuvinte, am șters chiuveta și vasul de toaleta cu șervețele dezinfectante cât sa îl putem folosii câteva ore. Spre noapte mirosul de mucegai din camera era din ce în ce mai pronunțat iar ca bonus aveam o gaura în spatele televizorului. Nu recomand nici gratis sa stați aici!!! Speram ca a doua zi micul dejun sa ajute experienta pe care am trăit-o cu o seara înainte însă cu atât mai mult. Groaznic, totul a fost dezamăgitor.
Stefan F
Stefan F2 ani în urmă
Total îngrozitor. Am stat spre fericirea mea doar o noapte. In primul rand am primit o camera care era in spatele bucătariei de la restaurant( multe dintre camere sunt pozitionate prost) si unde a fost foarte mult zgomot.
Despre camera pot spune doar că pozele de pe site nu arată deloc realitatea. Camere murdare, pereți murdari, baia arata oribil (nici usă la cabină nu era).
Cat despre servire si restaurant pot spune doar că mirosurile de langa aceasta te fac sa nu intri.
Nu recomand.
Lucian Huzum
Lucian Huzum2 ani în urmă
Hmmm... este loc și de mai bine. Curățenia în interior lasă de dorit (spre ex. la ora 16.00 scările inferioare erau nemăturate, holul la fel). Am fost surprins să constat că baia nu are aerisire/ventilator - se aerisește în cameră... Curtea dacă ar fi amenajată altfel și întreținută ar fi un mare atuu. Micul dejun slab. Plăcintele, întradevăr, bune. Dar ce este bun ... cam atât. Am acordat trei stele cu maximă indulgență. Îmi pare rău că nu am căutat alte locații, însă m-au atras comentariile despre plăcinte. Nu vă supărați, dar aceasta este părerea mea.
Sandra Fechete
Sandra Fechete2 ani în urmă
Am fost cu fetita , soțul și prietenii , ni s a permis sa stam înăuntru la locul de joaca fara nicio problema , am așteptat pana sa ni se ia comanda , nu puteam lua altceva in afara de pizza , grill , pt ca nu aveau bucătar , acum citeam recenziile , de un an de zile la fel a pățit cineva , același răspuns , fără bucătar doar pizza și grill , in fine … am așteptat o ora jumate Dupa o pizza (mai comandasem o porție de mici , papanași ) pt ca restul ni s a spus ca sunt congelate și vinetele din borcan , nu erau făcute de ei, restaurantul având doar 3 mese care serveau doar cafele , dupa 2 ore de așteptare am cerut nota , fără papanași pt ca s a încurcat la Bucătărie , dădeau vina unii pe alții , vad pe bon 30 lei loc de joaca … nu ni s a spus de tariful asta , managerul i a spus ospătăriței ca ne a zis , iar de fata cu noi a recunoscut ca a omis sa ne zică , nu era vorba de bani dar te trezesti cu prețuri de care habar nu ai ..groaznic ! Chiar ma bucurăm la început ca ai unde sa mergi cu copiii , dar din păcate sunt minusuri imense . Dezorganizare , fără măști , a zis ca au lipsa de personal ca au fost depistați de covid acum 2 zile , însă ei relaxați toți fără masti …
Recomand un manager care știe sa și facă treaba și un personal mai adecvat ..
Ovidiu Alex
Ovidiu Alex2 ani în urmă
Mâncare excepțională, angajați prietenoși și atmosfera foarte frumoasă!!
Locații recomandate