/Alba/Hostal

Pensiunea Macinic

Strada Olteniei 15, Alba Iulia, România

Pensiunea Macinic
Hostal
3.6
153 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3H8P+65 Alba Iulia, România
+40 755 409 456
pensiuneamacinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
R S Sorin
R S Sorin2 ani în urmă
Perfectă pt. Zile onomastice.,o oază de relaxare unde poți să îți prepari mâncare să faci grătare cu prieteni sau chiar cu familia la un preț excepțional
Dowyt
Dowyt3 ani în urmă
Un miros urat in camera,am optat pentru pat matrimonial dar, am primit doua paturi single,pe sub paturi nu era maturat si nici dat cu mopul de mult timp,baia este prost structurata si neincapatoare,in exterior era santier cu sunetele aferente iar personalul nu a fost deloc amabil ba mai mult,am ajuns sa ne certam din cauza inconvenientelor.
Shop Stickers
Shop Stickers3 ani în urmă
Doamna de la cazare trebuie inlocuita, nu patroana sau fiul patronului ci cea care lucra acolo. Mi se pare ca am fost primiti in ultimu hal.
Marina Bumbu
Marina Bumbu4 ani în urmă
A fost o experiență urâtă din pacate, înainte să sosim am vb la telefon si au zis ca au bucătărie si o putem folosi, apoi cand am sosit, exista bucătăria lor(unde nu puteu sa intre si sa gătească cei care erau cazați acolo) si o bucătărie de vara, insa fiind primavara devreme era numai praf pe acolo, mizerie, nu aveai cum sa faci mâncare. Am tot vorbit cu camerista de asta, șefii nu mai veneau, după multa nebunie ne-a lasat domnul de la bar sa gătim în bucătăria lor personala(asta ma bucura). Apoi am vrut si noi sa mâncăm am vrut sa așezăm masa din living, dar era plina de praf, si canapele tot doar praf, am curățat, după a venit la noi o cameristă si a zis ca m-a văzut pe camera ca fac curat si ca de ce fac ca e si asa curat si s-a uitat urat la mine! Trage-ti voi concluziile! Ca pret e ok!
Florin Ioan Petric
Florin Ioan Petric5 ani în urmă
Cazare foarte ieftină, condiții medii teoretic, practic însă calitatea cazării lasa de dorit la unele aspecte. Baia are cele mai multe probleme, odată cu mirosul de canalizare care persistă chiar și cu geamul deschis, robineții sunt din alt secol și asta se vede, pozitia vasului de toaletă e tare prost aleasă. Camera e micuță, dar ar merge curățată ceva mai bine, nu părea aspirată prea recent.
Altfel locația e interesantă, curtea interioară și piscină arat mai bine decât camera de cazare. Au parcare și Wi-Fi merge destul de bine. Cu ceva mai multă atenție la detalii și un pic de investiții în băii, ar lua 5 stele.
Relu Racasanu
Relu Racasanu5 ani în urmă
La check-in ne-a intampinat o fiinta plina de sictir, care in timp ce imi completa fisa vorbea cu un client din bar si il injura pe un altul, folosind niste cuvinte care nu cred ca erau potrivite de fata cu un client la primul contact cu acesta! Am crezut ca scena asta a fost ceva intamplator si singular, dar m-am inselat amarnic. Terasa in care dadea camera noastra era chiar deasupra locului in care locuia acea fiinta cu tot cu progeniturile ei, drept urmare am auzit nenumarate injurii si cuvinte pe care nu am cum sa le reproduc aici! Probabil acest personaj este ruda a proprietarului, sau se gaseste foarte greu personal care sa fie in majoritatea timpului la pensiune, ca altfel nu pot sa explic de ce acest personaj, intampina si interactioneaza cu majoritatea clientilor. locuind in aceasi curte in care era pensiunea, acea fiinta impreuna cu progeniturile ei foloseau la comun cu clientii piscina, iar scandalul si injuriile nu conteneau nici atunci, ceea ce mi s-a parut din nou, total neadecvat, In concluzie, pacat de acesta pensiune super ok, cu niste camere curate si in regula, cu o curte si o piscina extrem de frumoase. Daca acea fiinta ar fi inlocuita cu o persoana cu bun simt, pensiunea ar putea fi aproape de perfectiune! Vreau sa precizez ca de doua ori in timpul sejurului, cam 30 de sec de fiecare data am vazut la receptie si o doamna extrem de amabila, careia personajul despre care am vorbit mai sus ii spunea sefa! Am banuit ca era proprietara si e pacat ca nu poate fi mai mult timp acolo, inlocuind acea femeie/fata total neadecvata pentru a interactiona cu clientii!
Roxana-Alexandra Tecuceanu
Roxana-Alexandra Tecuceanu2 ani în urmă
Daca as putea as da nota cu minus! A fost categoric cea mai proasta cazare la care am fost vreodată! Camerele sunt extrem de murdare, lenjeriile au fost rupte, in baie miroase de nu poti sta. Pe langa toate acestea, nu este cum scrie, nu am putut beneficia de piscina, deoarece ni s-a spus, abia cand am ajuns ca in weekend deobicei sunt petreceri, asa cum se va întâmpla si in acest weekend. Chiar daca ni s-a spus ca putem intra in apa, am decis sa nu o facem, deoarece erau foarte multi oameni beti, iar copiii intrau incaltati si îmbrăcați in apa. Galagia a fost ceva absolut normal pentru ei. Chiar daca muzica s-a stins la ora 10(probabil pentru ca le-am zis ca noi vrem sa ne odihnim) au ramas in continuare pana târziu, spre dimineața țipând, vorbind tare, înjurând. In concluzie, nu recomand aceasta pensiune nimanui!!!
Ionut B
Ionut B2 ani în urmă
Asigurati va de cum arata camera inainte de a o lua.
Miros urat. Camere mici si imbaxite.
Nu e de locuit in asa camere.
Lenjerile sunt deplorabile.
Locații recomandate