/Alba/Hostal

Hotel Medieval

Strada Militari 2, Alba Iulia 510009, România

Hotel Medieval
Hostal
4.4
282 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3H8F+PC Alba Iulia, România
+40 374 079 990
hotel-medieval.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gyongyossy Zsolt
Gyongyossy Zsolt2 ani în urmă
Recomand! Servicii de cazare și masă (mic dejun) foarte bune. Cameră spațioasă, curată. Personal agreabil, prietenos. Ne-am simțiți foarte bine! Atmosferă relaxantă ce te pune pe gânduri (întoarcere în timp!
Andrei Banu
Andrei Banu2 ani în urmă
Nu am stat la acest hotel insa va recomand sa aveti la dvs. o toaleta de voiaj, din cate spun cei de la receptie hotelul, nu are grup sanitar. Au refuzat accesul la toaleta unui copil de 7 ani cu o mica problema de sanatate care nu ii mai permitea drumul pana la toaleta publica din centrul cetatii.
Nota 0 pentru atitudine, singura experienta neplacuta in acest oras.
Raul-Eduard Dabija
Raul-Eduard Dabija2 ani în urmă
Am stat la Hotel Medieval de 2 ori, inainte si la revenirea din Apuseni. Este un hotel cu totul deosebit, foarte bine situat, chiar in interiorul cetatii medievale, lceea ce ii da un farmec aparte. Apaecte pozitive: locatia excelenta, foarte linistita, cu o multime de obiective turistice la doi pasi de hotel, o zona de relaxare in apropiere, camere spatioase, interesant decorate in stilul hotelului, foisorul, curtea frumos amenajata, curatenie ireprosabila, mic dejun decent, personal amabil. Cateva minususri neglijabile: restaurantul hitelului era inchis din cayza pandemiei, dar la 2-3 minute sunt restaurante forte bune, aerul consitiinat sin camere e de tip unitate mobila cu evacuare pe hol , cam zgomotoaae, probabil din cazua imposibilitatii montarii de unitati exterioare pe un monument istoric, dar nu prea e necesar. Ne- am simtit excelent , atat eu cat si sotia si fiica. Vom reveni u placee. Recomandam cu incredere atat hotelul cat si orasul, care trebuie vizitat.
Horia Novaceanu
Horia Novaceanu2 ani în urmă
Excepționale condițiile de cazare, personalul foarte amabil și micul dejun foarte bun. Pentru câteva zile in mijlocul acțiunii din cetate îl recomand cu 5 stele.
Alina Teasa
Alina Teasa2 ani în urmă
Căldură foarte mare in camera. Efectiv nu se poate caza cineva in camerele hotelului pe timpul verii. Exista un mic ventilator portabil, dar care nu face fata. După mai puțin de 2h de stat in camera, am fost nevoiți să părăsim hotelul la 1 noaptea, dupa ce recepția nu ne-a oferit o alternativă. Păcat de locația foarte buna, de peisaje, dar chiar nu sunt condiții de cazare.
Stan Carmen
Stan Carmen2 ani în urmă
Unul din pahare era foarte murdar, cu urme de ruj pe el. La un hotel de 5 stele acest lucru nu este permis. La micul dejun omleta si ouale ochiuri erau reci, cremvusti nu mai erau, platoul de mezeluri era aproape gol si nimeni nu a binevoit sa completeze produsele. Am cerut o omleta proaspata, ni s-a spus ca dureaza 15 minute sa se incalzeasca plita, intre timp s-a facut ora 10 si ospatarul ne-a spus ca daca mai vrem ceva de la bufet sa ne luam, ca el se apuca sa stranga. Si chioar s-a apucat sa stranga cu noi de fata. Putea sa mai astepte 10 minute pana terminam de mancat omleta. Fata de la receptie a venit sa il ajute in timp ce alti oaseti asteptau sa se cazeze. A fost cea mai urata experienta avuta la un hotel.
Valentin Săvulescu
Valentin Săvulescu2 ani în urmă
Raport calitate - preț ok. Este loc de îmbunătățire, dar luat în ansamblu este foarte bine. Amplasarea este superbă, ideală pentru vizitarea cetății la ore mai puțin obișnuite... Camerele sunt mari, spațioase, mobilate cu gust. Serviciile sunt ok. Micul dejun... a lăsat de dorit, probabil și din cauza faptului că era spre ora limită... Parcarea este amenajată la poartă, dar se poate intra cu mașina până la intrare pentru a descărca bagajele. La etajele superioare este acces cu liftul. În baza documentelor de cazare se asigură accesul în zona muzeală a celor trei fortificații.
În concluzie a fost alegere bună și o recomand.
Irina Preda
Irina Preda2 ani în urmă
Având în vedere pandemia de covid, turiștii au fost clar mult mai putini, și totuși atenția la detalii a lipsit. Capacul de la toaleta defect, nu am avut suficiente prosoape la baie, restaurantul închis! Păi un hotel care se respectă găsește o soluție la problema asta, măcar un sistem tip catering, ceva. La pretențiile pe care le are hotelul, mă așteptam să se adapteze mai bine contextului. Plus că patul dim cameră a fost îngrozitor de tare, cred că dacă mai stăteam o noapte mă duceam direct la fizioterapeut. Nu voi reveni.
Locații recomandate