/Alba/Hostal

Pensiunea ELEMENT

Strada Mircea Eliade 2A, Alba Iulia 510001, România

Pensiunea ELEMENT
Hostal
4.9
258 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HC2+PG Alba Iulia, România
+40 745 323 270
pensiunea-element.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Darrin DAVIDE
Darrin DAVIDE2 ani în urmă
Un hotel in stil modern, amplasat la 30' de mers pe jos de cetatea Alba Carolina. Personal deosebit de amabil, atent la solicitările clienților. Micul dejun este variat și îndestulător. O recomand mai ales celor tineri și mobili ( nu are lift). Camerele curate, frumos amenajate.
Christian Review
Christian Review2 ani în urmă
Aceasta unitate de cazare, care este o pensiune, ar trebui luata ca exemplu de multe hoteluri de 4 si 5 stele din Romania. In toata pensiunea este foarte curat. Personalul este foarte foarte amabil si incearca tot timpul sa faca oaspetii sa se simta cat mai bine. Camerele moderne, curate, mobilate frumos si dotate cu tot ce trebuie. Pensiunea este situata intr-o zona linistita si este bine izolata fonic. Patul foarte confortabil. Micul dejun, desi pensiunea este una mica, este foarte diversificat si are cate putin din fiecare produs, produsele sunt de calitate. Se face omleta proaspata la cerere.
Chiar si daca ar fi sa compari aceasta pensiune cu un hotel de 5 stele, este foarte greu sa gasesti ceva ce ar trebui schimbat/imbunatatit. Singurul lucru care poate ar trebui imbunatatit este balconul camerelor de la etaj care este comun pentru toate camerele, ar trebui separat pentru fiecare camera in parte. Deocamdata este separat doar cu niste plante care au o inaltime de 40/60 cm.
Cu siguranta ne-ar face mare placere sa revenim in acest loc.
Iliescu Silviu
Iliescu Silviu2 ani în urmă
Daca as putea acorda 6 stele as face-o cu drag, pentru ca merita din plin!
Staff amabil si politicos, curatenia in locatie este exemplara (lobby, holuri, camere si bai) iar absolut totul este modern si cu bun gust.

Multe hoteluri de 4* ar avea ce sa invete de aici :)
OLiX (OLiX)
OLiX (OLiX)2 ani în urmă
100% recomand! Camere faine, moderne! Mic dejun foarte bun. Personal foarte prietenos
Marinel Niculae
Marinel Niculae2 ani în urmă
Am ajuns aici in urma câștigării unui concurs organizat de Digi Fm,vreau sa specific ca totul a fost excelent fara nici cea mai mica deosebire vis-a-vis de faptul nu am venit contracost,personal minunat si atmosferă super plăcută!
Nicu Mania
Nicu Mania2 ani în urmă
Un loc plăcut, liniștit, o pensiune din secolul XXl, foarte confortabilă, surprinzătoare prin confort și design, cu gazde amabile și sociabile.
Situată la 15-20 min de mers pe jos, de Cetatea Alba Carolina.
Sunt singurele "elemente" care ne obligă să nu evităm această pensiune, ori de câte ori suntem atrași de obiective aflate pe o rază de 100 km.
O surpriză foarte plăcută!
Nicu Mania
Diaconescu andreea
Diaconescu andreea2 ani în urmă
Curat,camera dotata cu tot ce ai nevoie. Personalul foarte prietenos,micul dejun foarte bine organizat. Deja am recomandat pensiunea si cunoscutilor. Vom reveni,cu siguranta
Andreea Suvaina
Andreea Suvaina2 ani în urmă
Un loc plăcut ,curat și poziționat într-o zonă foarte buna.
Locații recomandate