/Alba/Hostal

Hotel Cetate

Strada Unirii 3, Alba Iulia 510009, România

Hotel Cetate
Hostal
4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HC8+76 Alba Iulia, România
+40 258 811 780
alba.imparatulromanilor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Vio Alx
Vio Alx2 ani în urmă
Pot spune ca mi-a depasit asteptarile. Raport calitate-pret excelent. Personalul este amabil, prompt. Privelistea spre cetate este superba. Micul dejun a fost foarte bun si destul de diversificat.
Hotelul este unul vechi, dar destul de intretinut. Camerele nu sunt foarte mari, dar practice.
Patul nu a fost foarte confortabil, dar acceptabil. Totusi, perna era aproape inexistenta, foarte subtire si in ultima din cele 4 nopti am simtit ca si-a spus cuvantul asupra calitatii somnului. Curatenia superficiala, la o prima vedere pare relativ ok, insa paharele nu au fost bine spalate, geamul avea vreo 2 urme mari de mana pe el, raftul din dulap murdar. In rest, lenjeria si prosoapele curate, acest lucru fiind cel mai important.
La micul dejun am observat ca unele produse mai apar sau dispar pe parcurs, astfel ca unele alimente pot varia putin, dar nimic semnificativ care sa deranjeze.
Per total, un sejur minunat, neajunsurile au fost minore si nu au afectat frumusetea locului!
Sanda Simion
Sanda Simion2 ani în urmă
Hotel cu amplasare foarte bună în imediata apropiere a Catedralei din Alba Iulia. Curat, însă mobilierul are nevoie urgent de update, micul dejun bogat și gustos. Este un hotel cu preturi decente. Dacă te afli în tranzit, este foarte ok Recomand.
Valeria Ciubuc
Valeria Ciubuc2 ani în urmă
Am rezervata,familie cu 2 copii, o camera pentru 3 zile la etajul 7.Caldura nu am avut pe timpul noptii,am inghetat. Apa calda nici atat.ingrozitor.Mancarea la restaurant foarre proasta ,facuta la graba sau nefacuta.Nu recomand familiilor cu copiii.
Narcisa Petreus
Narcisa Petreus2 ani în urmă
La Hotel Cetate, raportul calitate preț este mai mult decât perfect. Camerele nu sunt luxoase, dar sunt foarte, foarte curate, iar mâncarea este excelenta. Micul dejun este bogat, cafeaua super bună. Recepționeri și chelnerii sunt f drăguți. Recomand cu încredere
Baltaru S.
Baltaru S.2 ani în urmă
(-)Hotel ancorat in timp, nu a beneficiat de modernizari de la inaugurare(cred ca de atunci sunt si fotografiile de prezentare). De la intrare in hotel si pana in camera aceeasi atmosfera invechita, miros de vechi si mucegai, mobilier uzat ,gresie neagra si crapata, baiatul din receptie era euforic, in lumea lui(nu cunosc exact cauza) si pot continua asa mult. (+)Locatia excelenta, mic dejun ok, parcare proprie. Nu voi mai reveni la acest hotel
Ioana Ioana
Ioana Ioana2 ani în urmă
Hotelul e vechi si se vede ca nu s-a mai investit de mult in el. Camera mica, mobilierul vechi si deteriorat, din saltele ies arcurile, iar consumabilele din baie lipsesc cu desavarsire. Curatenia e aproximativa: prosoape si asternuturi curate, dar urme de pasta de dinti pe chiuveta din baie, iar cand tragi perdeaua sa admiri panorama orasului, admiri de fapt urmele de degete si de par gras lasate pe ferestre de fostii ocupanti ai camerei...Micul dejun modest, de baza, fara macar un prajitor de paine, nu mai zic de ceva optiuni pentru vegetarieni...Intrarea in hotel neprietenoasa, rece, te intampina doua lifturi din care unul din timpuri vechi, iar celalalt...la fel de aproximativ functional la si curatenia din camera. Personalul aproape inexistent, la fel de neinteresat de oaspeti pe cat e managementul de intretinerea hotelului. Per total, o locatie de tranzit, sa vii, sa dormi si sa pleci. Mai degraba un motel de autostrada, decat un hotel de centrul orasului.
Vali ilie
Vali ilie2 ani în urmă
„Un sejur extraordinar! Mic dejun variat și foarte bun calitativ . Camera bună raport preț calitate ! Felicitări echipa Hotel Cetate Alba Iulia .”
Redeca Cozmin
Redeca Cozmin2 ani în urmă
Locație excelentă, personal amabil, bucătărie foarte buna, parcare. Hotelul are nevoie însă de imbunatatiri.
Locații recomandate