/Alba/Hostal

Apart Hotel Steyna

Bulevardul Transilvaniei 3, Alba Iulia, România

Apart Hotel Steyna
Hostal
4.4
144 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3H96+MX Alba Iulia, România
+40 720 233 373
booking.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mady Dragoianu
Mady Dragoianu2 ani în urmă
Am stat o zi,in trecere spre Moldova. Am rezervat inițial la Matiaș, tot a lor dar și avut un grup mare de turiști și ne-au mutat aici. Ce să spun.Curatenie se face dar altele sunt problemele. Lenjeria foarte veche, adică Parma de un fel cearșaful de un fel pilota de alt fel. Foarte vechi , extrem de uzate.Daca le-ar lua de la second-hand ar arata mai bine. Miros închis.Cada înfundată, miros de canalizare și urină in baie.Locatia bună , păcat de investiție. Lucruri de calitate, dar uzate. Salteaua foarte prostată, dacă aveți probleme la coloană mai bine dormiți pe jos.
Dan Ionascu
Dan Ionascu5 ani în urmă
Exceptand amplasamentul (intre blocuri)
Este ok pentru una doua nopti!!!
Aproape de magazine, baruri, terase si aproape de cetate.
Curat, ingrijit, frigider, aer in camera, 1 bere, un suc si 1 apa din partea casei.
Rezonabil si ca pret!!!
Cosmelia Mihaela Popescu
Cosmelia Mihaela Popescu5 ani în urmă
Personal amabil, primire profesionala. Hotel elegant, foarte curat, lenjerii impecabile, băuturi din partea "casei", locație bună, în centrul orașului, lângă pasaj pietonal, magazine, restaurante, mijloace de transport. Recomand cu încredere.
Edi Nedelescu
Edi Nedelescu6 ani în urmă
Minunat! Personal politicos, amabil si prietenos. Curatenie, comfort si eleganta! Sugerez cu mare caldura tuturor oamenilor, familiilor, dar si cuplurilor. Cu siguranta, daca vom avea ocazia, vom reveni. Ar mai trebui becuri de mai mare putere in camera.
Marian Luican
Marian Luican2 ani în urmă
Propietarul s a gasit sa faca economie la energia electrica ..si a dotat camerele cu becuri economice de cea ma proasta calitate stativul de la cabina de dus ruginit nu poti fixa dusul pt ca stativul din perete este spart pensiunea se spune ca care 3 stele....pe fatada cladiri au mai ramas doar 2 una a cazut. O fi vreun semn
Enache Alexandru
Enache Alexandru2 ani în urmă
Am avut o camera tripla care arata foarte bine ca si dotări totul a functionat in schimb trebuie lucrat la curatenie si la cabina de dus foarte veche si ruginită si timpul de predare al camerei cand afara sunt 32 grade.
Catalin vargolici
Catalin vargolici2 ani în urmă
Cam scump pentru condițiile oferite. Avantajul e ca este situat foarte aproape de cetate. Becuri de putere foarte mica în camera, o încercare inutila și deranjanta de a economisi curent!
Popa ioan
Popa ioan2 ani în urmă
O locație satisfăcătoare, curata, cam greu de găsit. Situata în imediata proximitate a cetății Alba Carolina.(5 minute) Recomand.
Locații recomandate