/Alba/Hostal

Citadel Hostel

Strada Vasile Alecsandri 64, Alba Iulia 510001, România

Citadel Hostel
Hostal
4.6
107 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HGF+XQ Alba Iulia, România
+40 771 305 169
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Plescan Ciprian
Plescan Ciprian4 ani în urmă
Personal extrem de amabil si cu initiativa. Pret foarte mic pentru condițiile oferite. Camera matrimonială este dotată cu AC, TV, frigider si baie proprie cu dus. Paturi este foarte confortabil si exista si o canapea extensibilă. Ne-am simtit minunat si recomandam cu căldura.
Gabriela Gbp
Gabriela Gbp4 ani în urmă
Extrem de curat, creativ, gazdele sunt primitoare și instant îți dau senzația de căldură și familiaritate. Recomand din suflet!
Mihaela Georgescu
Mihaela Georgescu5 ani în urmă
O locație plăcută, cu personal amabil și foarte primitor. Am primit 2 broșuri ci monumentele istorice ce pot fi vizitate, sfaturi despre Cetatea Alba Iulia.
Cameră curată, cu baie proprie, cu pat matrimonial si canapea extensibilă. Baia dotată cu cabină de duș. Pe hol, filtru de cafea și cana electrică pentru ceai.
Emilia Grosu
Emilia Grosu5 ani în urmă
Hostel nou, foarte bine îngrijit, curat și frumos.
La distanță de 1 km de mers pe jos de Cetatea Carolina.
Noi am avut camera cu doua paturi supraetajate care însă scârțâie din toate încheieturile. Asta ar fi un minus și încă unul e faptul că nu au bucătărie, dar se vor ocupa de asta cat de curând din câte am înțeles de la proprietari.
Terasă și curtea interioara sunt simplu și frumos amenajate.
Recomand.
Camelia Bogdan
Camelia Bogdan5 ani în urmă
Locația amplasata într-un loc liniștit,la aproximativ 1 km distanta de cetatea Alba Carolina, proprietarii amabili,camera curata, fără bucătărie, doar cu un mini bar la intrare,dar am fost mulțumiți. Vom reveni cu plăcere ori de câte ori vom avea ocazia!
Nicolae Sandu
Nicolae Sandu5 ani în urmă
O locație perfecta pentru cine dorește o experiență plăcută. Merita să vă cazați aici.Gazda excepțională. Loc de o curățenie deosebita. Am dormit foarte bine. Recomand cu dragoste. 10 plus. Revin oricând cu plăcere.
Magda dumitru
Magda dumitru6 ani în urmă
Camere curate, personal amabil si saritor, cafea si ceai din partea casei, destul de bine plasat in zona centrala, la 10 minute de mers pe jos de una din portile Cetatii, dar in acelasi timp intr-un cartier linistit, de case. Vizavi de un pitoresc cimitir evreiesc.
Cristina Golie
Cristina Golie6 ani în urmă
Este super hostelul, sunt si camere de 2persoane,cu pat matrimonial. Camerele sunt frumos aranjate, curate. Felicitari pt initiativa!
Locații recomandate