/Alba/Hostal

Hotel - Derby ApartHotel

Strada Octavian Goga 27, Alba Iulia 510150, România

Hotel - Derby ApartHotel
Hostal
4.9
146 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3H7G+MG Alba Iulia, România
+40 728 332 849
derby-aparthotel.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Lazar Marcel
Lazar Marcel2 ani în urmă
Am stat o noapte la Derby ApartHotel si ne-a placut foarte mult! Am ales un apartament: spatiu de living cu tv, canapea, fotolii, masa si scaune, un dormitor, bucatarie si baie. Bucataria este dotata cu frigider, cuptor cu microunde, aparat de cafea cu capsule, lapte, zahar puse la dispozitie de proprietar, o sticla mare de apa, vesela. Totul este modern si fooarte curat!!! Pun la dispozitie loc de parcare. Noi am ajuns fix de 1 Dec si am reusit sa vedem parada . Locatia este foarte ok: am mers 10 min pana la Cetate. Dragut din partea gazdelor sa ofere detalii cu restaurantele din apropiere! Cu siguranta vom reveni! Multumim!
TheMikismart
TheMikismart2 ani în urmă
Am fost incantati de apartamentul curat, spatios si utilat cu tot ce am avut nevoie, de gazdele primitoare, de micile surprize placute, cum ar fi cafeaua, ceaiul si apa minerala din partea casei. M-a surprins placut si lista cu restaurantele si magazinele din apropiere si numerele de telefon pentru comenzi taxi, intr-un cuvant, grija gazdelor pana la cele mai mici detalii, pentru ca oaspetii sa se simta bine. Hotelul e aproape de Cetate si de centru, si are locuri de parcare. Vom reveni cu siguranta !
Daniela Monus
Daniela Monus2 ani în urmă
Superb. Totul este foarte frumos și curat. Raportul calitate/preț este excelent. Locația este perfecta pentru că este aproape de cetate și se poate merge pe jos până acolo.
Cornel Grozea
Cornel Grozea2 ani în urmă
locatie curata, aproape de cetate, apartamentul inchiriat spatios cu living + bucatarie open space ( cuptor microunde, aparat cafea, mini frigider). Baie mare, cabina de dus si ea spatioasa.
Antonela Chezan
Antonela Chezan2 ani în urmă
Superb, o variantă de cazare cu tot confortul și mai mult de-atât. Gazde amabile, discrete, cu toate informațiile necesare la solicitare. Apartamentul este impecabil amenajat, foarte curat cu tot ce ai nevoie la îndemână. E evident că apreciază mulțumirea clienților. Un hotel deosebit, cu atenție la toate detaliile. Foarte aproape de cetate, restaurant bun în zonă, toate motivele pentru nota maximă.
Adrian Enea
Adrian Enea2 ani în urmă
Un loc extrem de frumos si confortabil.. de fiecare data cand ne cazam alegem acest hotel; camera este amenajata superb, inclusiv baia,iar saltelele si pernele asigura un somn perfect
Alina Sturz
Alina Sturz2 ani în urmă
O locație superbă. Foarte frumos!!!! Este totul Foarte curat, modern și de bun gust! Personalul Foarte amabil , inclusiv patronul. Felicitări!!!!! Recomand cu încredere și mult drag!!!!
Bereschi Janos
Bereschi Janos2 ani în urmă
Păcat ca nu pot da mai multe stele. Recomand, este excepțional!
Locații recomandate