/Alba/Hostal

Casa Cu Nuc

Strada Vasile Alecsandri Nr.39, Alba Iulia 510165, România

Casa Cu Nuc
Hostal
5
181 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HGG+F6 Alba Iulia, România
+40 754 677 551
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihai Barbu
Mihai Barbu2 ani în urmă
O locație excelentă cu personal extrem de prietenos, curățenie ireproșabilă ( absolut totul este impecabil), mic dejun cu produse de calitate. Voi reveni cu drag de câte ori voi trece prin Alba! Recomand cu drag!
Radu G
Radu G2 ani în urmă
Mic dejun extraordinar cu produse de calitate si homemade, camera spațioasă si foarte curat. Loc de parcare gratuit, internet de mare viteza, personalul de-asemenea foarte de treaba.
Una peste alta nu lipsește nimic iar sederea aici este la cel mai bun nivel.
Mioara Rusu
Mioara Rusu2 ani în urmă
Impecabil din toate punctele de vedere! Curățenia este exemplară, mult mai bine făcută decât in 80% dintre hoteluri! Micul dejun foarte gustos, cu produse tradiționale și bunătățuri home-made! Gazdele foarte primitoare! Recomand cu încredere pentru vizitele in Alba Iulia, acești oameni merită să le calci pragul!
Cristina Rusu
Cristina Rusu2 ani în urmă
Casa cu Nuc va fi fără dar și poate SINGURA mea alegere și pentru viitoarele șederi in Alba Iulia! Locația este excelent amplasată, liniștită și cu loc de parcare disponibil! Curățenia este exemplară, iar micul dejun este foarte bun și bogat! Gazdele sunt extrem de prietenoase și primitoare! Raportul calitate-preț este EXTREM DE BUN! Recomand cu încredere!
Cristina Niculina Niță
Cristina Niculina Niță2 ani în urmă
Camera amenajata superb, gazda minunata, mic dejun foarte bun. Foarte aproape de Cetate, la doar 5 minute de mers pe jos. Totul a fost minunat, vom reveni cu drag!
Popa Cristina
Popa Cristina2 ani în urmă
Mic dejun delicios si foarte bogat, cu preparate traditionale (cascaval, branza, toba, pateu, de ficat, oua, legume) de la producatori locali. Ii multumim doamnei Claudia pentru ca ne-a pregatit micul dejun, dar si pentru frumoasele conversatii.
Pensiunea este noua, camera-suita king delux- este foarte spatioasa, dotata cu tot ce ai nevoie, foarte curata si confortabila.
Domnul Florin este o gazda minunata, comunicativa si interesata ca oaspetii sa se simta bine. La plecare, am primit mere delicioase, din copacul din curte. Un deliciu!😋
Ii multumim si Alinei, sufletul pensiunii, care desi nu a putut fi prezenta, s-a interesat de noi si ne-a oferit informatiile de care am avut nevoie.

Vom reveni cu drag!
Miruna Soreata
Miruna Soreata2 ani în urmă
Locatia este superba, gazdele foarte prietenoase, ne-au ajutat cu tot felul de informatii legate de restaurante, atractii turstice. As putea spune ca este cea mai curata locatie in care am fost cazata vreodata, toata casa mirosea fresh, camerele spatioase si amenajate cu bun gust, iar micul dejun a fost gustos si sanatos. Felicitari gazdelor pentru munca depusa. Cu siguranta vom mai reveni!💜
Adriana Radulescu
Adriana Radulescu2 ani în urmă
Excelent! Am avut o experiență la superlativ din toate punctele de vedere: locație, curățenie, amabilitatea gazdelor, mic dejun deosebit. Absolut superb!
Locații recomandate