/Alba/Hostal

Hotel Transilvania

Piața Iuliu Maniu 11, Alba Iulia 510092, România

Hotel Transilvania
Hostal
4.5
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HCJ+MX Alba Iulia, România
+40 258 812 052
hoteltransilvania.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elena Radu
Elena Radu2 ani în urmă
Experienta dezamagitoare! Camera mica, baia arata ca după război, cabina defecta, fără sita la scurgere, peria de wc de 2 ori mai mica decât cutia suport, fără gel de dus, apa de la dus nu avea o temperatura constanta, curgea ba rece, ba fierbinte. Mobilier vechi, mocheta din camera murdara.
George Gheorghiu
George Gheorghiu2 ani în urmă
Mobilierul vechi din camera ii da un aer ceaușist însă nu asta m-a deranjat. E lemn nu carton. Însă mirosul de mâncare pe hol și dimineața și seara m-a omorat. Mirosea a mâncare și când am deschis fereastra sa aerisesc. Suportul din camera pentru cardul de acces se dezintegra la fiecare utilizare. In baie era o perie de wc pusa într-un suport de 3 ori mai mare. Imposibil sa ajungi la ea în mod igienic. Cada de la dus nu avea capac /sita la scurgere. Grav dacă îți scapa săpunul. Nu as fi scris nimic dacă la plecare m-ar fi întrebat cineva cum m-am simțit. Le-aș fi spus toate astea. Sa nu uit. Nu încercați legumele la micul dejun. Fie au fost tăiate în tura de noapte și ținute în frigider neacoperite fie erau de la micul dejun din ziua anterioara. Păcat.
Cristian
Cristian2 ani în urmă
Șederea în hotelul Transilvania a fost una de vis. Locația este una ultra centrală, cu locuri de parcare nenumărate în fața acestuia.
Camerele extrem de spațioase, curate, aerisite. Personalul de la recepție extrem de amabil iar întregul interior al hotelului denotă profesionalism și implicare din partea managementului.
Micul dejun a fost unul foarte gustos, cu un număr mare de produse din care puteai alege iar locurile pentru a servi masa erau disponibile atât la mese, cât și pe terasă.
Am rămas plăcut impresionați de acest hotel si vom mai reveni pe viitor.
Cristian Grigoras
Cristian Grigoras2 ani în urmă
Am avut rezervare pentru un apartament 3 nopți. Locație f bună, f aproape de cetate, parcare sigura, contracost dar ieftina (7lei/zi). Hotelul nu este mare, dar este cochet, izolare fonica bună, curățenie, apartamentul micut, dar cu patul și canapeaua extensibila confortabile, semnal wifi f bun. Un minus pentru micul dejun, nu se ridica la standardul de patru stele, putea fi mai variat.
Diana Zahariea
Diana Zahariea2 ani în urmă
O varianta foarte buna de cazare - situata central. Dispune de parcare proprie, fără costuri extra. Camerele sint dispuse pe 4 etaje, exista 2 lifturi și scări. Deși este un hotel vechi, totul este renovat. Băile sunt micuțe, dar foarte utile și curate, dotate cu strictul necesar. Paturile sunt foarte confortabile, cu doua rânduri de perne. Exista un birou unde poți lucra, posibilitate de preparare cafea/ceai in camera. Totodata, minibarul din camera este variat. Exista o sticla cu apa plata de 0.75l pusă la dispoziție gratuit in camera.
Micul dejun este variat, cafeaua foarte buna!
Barul din hotel este deschis doar pana la 22:00!
Danabai
Danabai2 ani în urmă
Restaurantul dezamăgitor. Am fost acum 6 luni, ca turist. Mâncarea ok dar a durat destul de mult pana ne-a fost servită. Personalul plictisit total.
Imola Marcus
Imola Marcus2 ani în urmă
S fost super mai ales mâncarea de la restaurant în afară de faptul că în cameră mirosea a fum de țigară....
Anghel Eugen Mica
Anghel Eugen Mica2 ani în urmă
4,5 stele. Camera foarte frumoasa insa micul dejun lasă mult de dorit.
Locații recomandate