/Bucuresti/Fotograf

RGB Photography

Calea Victoriei 120, București 010093, România

RGB Photography
Fotograf
5
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VV+5C București, România
+40 755 108 079
rgbphotography.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 19–22
Marți: 19–22
Mirecuri: 19–22
Joi: 19–22
Vineri: 19–22
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
IRINEL DANIELA POPA
IRINEL DANIELA POPA2 ani în urmă
Cuvant, Lumina, Culoare, Acasa....asa definesc eu RGB Photography.
Oricare dintre noi, cursantii acestei scoli de fotografie, din momentul in care trecem pragul acestei scoli ne simtim acasa.
Razvan Bulus este un Magician. Te introduce in lumea fotografiei, o alta dimensiune, o lume pe care vrei sa o explorezi necontenit. Aici descoperi ca propria-ti pasiune pentru fotografie este un stil de viata.
Aparatul de fotografiat nu iti este un simplu instrument cu multe butoane, ci un prieten nedespartit cu ajutorul caruia propriile tale cuvinte sunt Lumina si Culoare.
Aici, in aceasta Scoala, Razvan Bulus, Mirela Momanu si Paul Paun, iti indruma pasii si te invata sa descoperi frumosul oriunde si in orice, sa ai viziune, sa descoperi si sa te descoperi, sa fii tu insuti.
Carmen Stoian
Carmen Stoian2 ani în urmă
Cursul de fotografie a fost o incursiune in lumea fascinanta a artei. Tehnicile fotografice au fost însoțite la tot pasul de workshop-uri practice. Razvan este o persoana care inspira motivează și provoacă fotograful.
La cursul din aceasta vara am cunoscut oameni minunați cu povesti de viata diverse.
Recomand cu toată caldura și încrederea cursurile RGB Photography; indiferent de cursul la care veți opta, cu siguranță veți avea satisfacția că ați ales ceea ce vă este necesar.
La cursurile lui Razvan se simte "arta de buna calitate".
Oana Păduraru
Oana Păduraru2 ani în urmă
Atât de mult mi-a plăcut acest curs, încât l-aș mai face o dată. Nu știu de ce mi-a luat atât de mult timp să ajung aici, însă așteptările mi-au fost depășite din primele ore. Am învățat atât de multe, am aflat atât de multe despre arta fotografiei și nu numai (pictură, filme, cărți). Răzvan este un profesor excelent, care te inspiră la creativitate și te motivează, este dedicat cursanților și atât de implicat, nu doar în timpul cursului. Am mers împreună la muzeu, am văzut arta expusă cu alți ochi, am fost la munte, ne-am distrat la fotografia de noapte… am înțeles atâtea noțiuni de fizică, într-un mod atât de plăcut.
2 luni jumătate aș fi vrut să nu se mai termine :)

Acum simt că pot mânui orice aparat de fotografiat și nimic nu îmi mai pare imposibil!
Totul are logică și nu îmi rămâne decât să am inspirație și să practic.

Este cea mai bună investiție pe care am făcut-o în mine, vreodată! Voi recomanda neîncetat acest curs!
Petra D
Petra D2 ani în urmă
La cursurile lui Răzvan te duci orb și te întorci cu o pereche de ochi noi nouti prin care vezi nu doar fotografia în toată splendoarea ei, ci și istorie, arta, trecutul, prezentul și o parte din viitor, te încarci de energie bună și îți dorești să nu se mai termine. Vorba lui Răzvan "Oameni buni", îmi va rămâne amintire pentru totdeauna și îmi va smulge un zâmbet automat.
Lupul Sur
Lupul Sur4 ani în urmă
Cursuri de fotografie si arte vizuale începători și avansați de foarte bună calitate. Obligatoriu trebuie sa știți limba engleza. Acolo gasiti pe domnul Razvan Bulus, un om complet ce pune suflet si pasiune in tot ce face. Cine nu are ce invata de la el....inseamna ca nu poate invata.
Bebe Constantin
Bebe Constantin6 ani în urmă
Îmi este foarte greu să descriu în cuvinte experiența trăită la RGB Photography. O să fac o palidă încercare spunând că Răzvan m-a învățat să-mi folosesc aripile pe care nici măcar nu conștientizasem că le am. Am urmat deja 3 din cursurile disponibile la RGB Photography și sunt nerăbdător să îl încep pe cel de al patrulea :)
Anca P
Anca P2 ani în urmă
O experienta care m-a imbogatit. Un curs la care am invatat despre arta fotografica si nu numai, intr-o atmosfera faina si cu un lector de exceptie.
Alina cirlan
Alina cirlan2 ani în urmă
Un curs foarte variat, cu un om extraordinar. Este ideal pentru a descoperi fotografia si a-ti trezi curiozitatea pentru a continua pe acest drum. Multumesc Razvan Bulus
Locații recomandate