/Bucuresti/Fotograf

PhotoSetup

Str. Uranus 98, București 050826, România

PhotoSetup
Fotograf
4.8
181 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3FM+9F București, România
+40 31 425 6991
photosetup.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–14
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ileana Panduru
Ileana Panduru2 ani în urmă
Prima vizită pe care am făcut-o în locație pentru a viziona un trepied pe care voiam să îl fac cadou. Am intrat pe site de mai multe ori, poți intra in legătură cu un consultant, primesti informații utile,dar nu eram sigura. Am fost ajutată de un domn care lucra acolo,am văzut 2 variante și m -am decis. Se pot face și livrări prin curier. Recomand.
Marius Manescu
Marius Manescu2 ani în urmă
Deși produsul comandat nu a mai fost în stoc,în momentul în care a reapărut am fost anunțat astfel incat comanda inițială a fost onorată cu succes în cel mai scurt timp! Mulțumesc echipei ! La mulți ani!
Letitia Baltes
Letitia Baltes2 ani în urmă
Am primit albumul ,,România sălbatică " în timp incredibil de scurt ,practic de pe o zi la alta,în condiții de siguranță. Albumul în sine e splendid, fotografii de înaltă calitate, grafica la fel.Tot albumul,fiecare pagină scoate în evidență și ne vorbește chiar, despre frumusețea acestei țări, care o numim patria ,patria noastră splendidă și dragă.
Felicitări autorului, editorului, întregii echipe care a făcut posibilă această carte.
LA MULȚI ANI CU SĂNĂTATE ȘI BUCURII!!!
Ioan Grigore Popescu
Ioan Grigore Popescu2 ani în urmă
Desi încă nu l-am testat extensiv, imi pare excelent la stabilizarea imaginii, calitate in lumină scăzuta, culori frumoase și personalizarea butoanelor.
Abia astept sa testez si alte functii.
Gripul este ok confortabil mai ales in combinație cu obiective mici.
Echipa Photosetup a fost promota si amabila ca de obicei.
Lucian Mindruta
Lucian Mindruta2 ani în urmă
Am intrat in magazin prima oara acum vreun an. Am luat cateva lucruri mai modeste, un trepied, o geanta, microfoane...

Pana acum doua luni, cand am gasit aici cea mai buna oferta pentru o camera visata de mult: un Sony A1. A si venit repede, doar o luna, o minune intr-o vreme in care producatorii au probleme cu stocurile.

Merg si la celelalte magazine, fireste, inclusiv la cel mai mare. Ce mi-a placut insa aici e aerul de mica intreprindere aflata (relativ) la inceput, si care depune eforturi mai mari pentru client, unde poti vorbi chiar cu patronul, poate sa te sfatuiasca, mai vine cu o idee pentru nevoile tale de productie.

Foarte interesant, au facut in dreapta, cum intri, un mic studio demo pentru videoconferencing si mici entitati de productie video, unde poti vedea la lucru inclusiv camere robotice, cu care in alta parte nu prea poti sa te joci.

Recomand deci magazinul, si nu ezitati sa le dati mesaj chiar si cand nu au stoc, pentru ca se vor zbate sa aduca repede ce va doriti.

La final, scurta prezentare: ca job fac filme de companie, iar in weekend foto de peisaj si wildlife. Fost Nikonist, acum Sony mirorrless all the way...)
Adrian Blaj
Adrian Blaj2 ani în urmă
Am intrat in magazin prima oara pentru niste fundaluri foto. La momentul respectiv, nu le gaseai pe stoc niciunde, decat la ei. Orange & Creamy. Pe langa serviciul ireprosabil, o domnita care a facut tot posibilul sa mi le aduca in cel mai scurt timp, am descoperit oameni zambitori si dornici sa te ajute, am primit sfaturi chiar si pentru niste lucruri pe care vreau sa le dezvolt in viitor. Un tehnician specializat pe accesorii foto a stat cu mine de vba, calculat dimensiuni, etc. Ba chiar mi-a trimis pe mail toata discutia si solutia. Am ramas impresionat. Bravo. Se simte dorinta de a reusi, de a ajuta clientul. Bravo!! Voi reveni cu drag.
Hudecz Monica
Hudecz Monica2 ani în urmă
Foarte mulțumită de acest magazin. Pe langa varietatea produselor, am primit suport în a-mi alege blițul și declanșatorul telefonic, iar produsele au venit repede, fără nicio problema.
Adrian Pamfilie. AD. SOUND INDUSTRY
Adrian Pamfilie. AD. SOUND INDUSTRY2 ani în urmă
Livrare rapidă, produsul e ok , imi place !
Locații recomandate