/Bucuresti/Fotograf

Deimagini Fotocarte

Bulevardul Constructorilor 20A Cladirea Ipromet, Et.4, București 060512, România

Deimagini Fotocarte
Fotograf
4.9
203 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F24R+GW București, România
+40 727 299 972
deimagini.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
NITU CONSTANTIN322 zile în urmă
Multumit de calitate si promtitudine,colborez cu ei de cativa ani!Multumesc frumos
Andreea Vilceanu
Andreea Vilceanu2 ani în urmă
Fotografii foarte clare, culorile vii si reale, rapiditate in livrarea produsului. Cu siguranta vom mai apela la serviciile dvs.
Loredana dodoi
Loredana dodoi2 ani în urmă
Cei mai profesioniști!!! Foarte mulțumită de produsele create(fotocarte, 2 tablouri canvas) , o sa apelez cu încredere de fiecare data!! Cei mai buni!!
Andreea Popa
Andreea Popa2 ani în urmă
The Best!!!Cei ma buni!De la prima comunicare legată de cerințele mele pina la cea mai rapidă livrare!Nu mai zic de profesionalismul de care au dat dovadă căci până si cele mai vechi fotografii au iesit super!Mândră de așa oameni!!!🥰🥰
Serban Sabin Ciubotariu
Serban Sabin Ciubotariu2 ani în urmă
Totul este la superlativ la aceasta companie. De la relațiile cu clienții ( o doamna foarte receptiva și draguta) pana la produsul final care nu are absolut nici un defect. Profesioniști, prompți și serioși. Recomand cu căldură!
Mary Ivs
Mary Ivs2 ani în urmă
Daca as putea as oferi 10 stele din 9! Promptitudine si profesionalism! Am primit albumul in mai putin de 24 de ore, desi mi-a fost trimis din alt oras!!! Calitatea este top top top!
Calin Pislaru
Calin Pislaru2 ani în urmă
Comand albume foto in fiecare an, de aproape 7 ani si sunt foarte mulțumit. Fotografiile si albumele sunt de calitate, iar livrarea este foarte prompta, in mai putin de 48 ore de la lansarea comenzii. Recomand cu caldura si voi mai comanda, cu siguranta. Multumesc mult.
Dana Ilies
Dana Ilies2 ani în urmă
Mulțumesc frumos pentru promptitudine! Pozele au sosit prin curier chiar a doua zi, desi nu locuim in Bucuresti, si sunt de foarte buna calitate. Recomand cu caldura!
Carmen roman
Carmen roman2 ani în urmă
Super calitate la preturi accesibile, profesionalism si rapiditate. Recomand cu mare incredere. Incercati si cu siguranta veti ramane clientul multumit. Multumesc Deimagini
Locații recomandate