/Bucuresti/Fotograf

Cotea Razvan | Fotograf Profesionist

Bulevardul Theodor Pallady 107, București 032267, România

Cotea Razvan | Fotograf Profesionist
Fotograf
5
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C645+G4 București, România
+40 735 359 999
cotearazvan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Urkon
Cristina Urkon2 ani în urmă
Un om fain, plin de idei faine. Recomand cu cel mai mare drag!

Reuseste sa surprinda de la cele mai speciale la cele mai nebune momente. Retraim totul de fiecare data cand ne uitam la poze. A reusit sa ne vada pe noi asa cum suntem, nebuni veseli si entuziasmati.

Ii place ceea ce face si asta se vede.
Robert militaru
Robert militaru4 ani în urmă
Razvan este un fotograf talentat si dedicat meseriei lui care se implica ca evenimentul
sa iasa cat mai bine pentru miri.
De asemenea pozele pe care le furnizeaza apoi sunt de o calitate foarte buna.
A fost o placere sa-l avem pe Razvan fotograful nostru la nunta si ne-a facut pe amandoi sa-l simtim ca pe un amic, sa ne relaxam langa el.

Il recomand cu caldura!

Multumim Razvan
Madalina Moștenaru
Madalina Moștenaru5 ani în urmă
Echipa Razvan Cotea va fotografia sufletul! Este pur si simplu desosebita! Ana si Razvan te fac sa te simti ca personajele principale dintr-un basm. Si cred ca asta este cel mai important lucru intr-o sedinta foto reusita, autenticitatea fotografilor si relaxarea oamenilor fotografiati. Faptul ca i-am simtit implicati in toata calatoria pregatirii nuntii noastre, m-a ajutat sa fiu foarte relaxata in ziua nuntii. Sedinta noastra foto din ziua cununiei civile si din ziua nuntii, a durat maxim 20 de minute, iar rezultatul este de poveste, fotografiile vorbesc de la sine. Razvan mi-a spus ca si-ar fi dorit mai mult timp la dispozitie cu noi, insa eu i-am promis ca ne vom revansa la sedinta foto Trash the Dress....cu toate ca 20 de minute de calitate pentru mine a fost tot ce conteaza. ........Profesionalism, implicare, organizare, autenticitate, rabdare, pasiune si echipa ... ingredientele principale pentru o sedinta foto cu suflet! O sa va convingeti cum fiecare fotografie va transmite povestea! ...Personal astept cu drag evenimente importante pentru a fi fotografiate!
Recomand cu mare drag!
Cosmin Radu
Cosmin Radu5 ani în urmă
RO: L-am ales pe Răzvan sa fie persoana in care ne-am pus încrederea sa captureze unul dintre cele mai importante momente ale vieții noastre. Din primul moment in care ne-am cunoscut, eu și soția mea am știut ca am făcut alegerea perfecta. Răzvan a fost acolo sa ne consilieze și sa ne ghideze. Fotografiile pe care le-a făcut vor face parte din viețile noastre și sunt materialul perfect care sa ne ajute sa retrăim acele momente.
El a reusit sa surpinda momentele pline de viata, privirile pline de subinteles dintre mine si sotia mea, momentele noastre de fericire! Pe scurt a reusit sa surprindă POVESTEA noastră asa cum ne-am imaginat-o si trait-o noi!
Mulțumim mult, Răzvan!
EN: We chose Răzvan to be the person that had to make sure to capture one of the most important events in our lives. From the very first moment we met, me and my wife knew that we made the right decision. He was there to mentor us, he was there to answer questions and to guide us. He was there for us!
The pictures he took will, from now on, be a part of our lives. He captured the liveliest moments, the most intimate moments, the glances between me and my wife. He helped us design and capture our STORY!
Thank you, from the bottom of our hearts!
Amelia Giura
Amelia Giura6 ani în urmă
Am avut norocul ca Razvan sa ne fie fotograf pentru sedinta de save the date si trash the dress.
Datorita lui, albumul de final este o adevarata poveste si fotografiile cu care am ramas sunt de tablou. Razvan este foarte atent la cele mai mici detalii si este foarte inventiv.
Il recomand tuturor celor care vor sa ramana cu povestea lor intr-un album.
Otilia Giura
Otilia Giura6 ani în urmă
Un fotograf cu standarde inalte, extrem de devotat si perfectionist cam asa l-as decrie pe Razvan in cateva cuvinte. Il recomand din toata inima pentru ca a reusit sa surprinda cele mai speciale momente ale nuntii mele. Il recomand pentru ca a reusit sa transmita siguranta ca nunta va fi frumos conturata in fotografiile facute de el si acest lucru reprezinta un aspect foarte important din punctul meu de vedere.

As fi dat 10 stele pentru ca merita fiecare steluta in parte. Bravo Razvan Cotea! Esti un fotograf de nota 10+
Gabriel Andreescu
Gabriel Andreescu6 ani în urmă
Un profesionisti desavarsit ! Albumul si fotografiile au iesit senzational si experienta lui ne-a ajutat totodata sa depasim emotiile evenimentului, multumim !
Edy Manoloiu
Edy Manoloiu6 ani în urmă
Super fotograf, de fiecare data cand am colaborat totul a fost perfect. Daca doresti sa ai cele mai frumoase si mai importante momente din cadrul evenimentului tau imortalizate poti sa il alegi fara nicio problema pe Razvan.
Locații recomandate