/Bucuresti/Fotograf

Personalizarifoto

Ciorogârlei, Strada, București, România

Personalizarifoto
Fotograf
3
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
FVCR+G4 București, România
+40 720 004 480
personalizarifoto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Dulgheru
George Dulgheru4 ani în urmă
Bun
Andrei Popa
Andrei Popa4 ani în urmă
Emanuela Moldovan
Emanuela Moldovan5 ani în urmă
(Tradus de Google) Personal foarte orientat spre oameni, prietenos, răbdător, poze frumoase cu produsele, dar când am ambalajul, rama mea din lemn a fost de fapt un cadru din plastic de calitate scăzută, ceasul meu complex de imagine realizat cu această nouă procedură numită sublimare a fost o tăietură rapidă fotografie pusă pe un cadru de ceas, neimprimat cu sublimare. Deci .... fara comentariu !!!

(Original)
Very people oriented staff, friendly, patient, nice pictures with the products, but when i've got the package my wooden pucture frame was actually a low quality plastic frame, my complex picture clock made with this new procedure called sublimation was a quick cut photo put on a clock frame, not printed with sublimation. So.... no comment!!!
Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu2 ani în urmă
Am printat si eu ceva fotografii si cativa magenti in urma cu un an jumate. Fotografiile nu au fost expuse la lumina directa a soarelui absolut deloc, insa arata acum ca si cum ar fi fost spalate cu spirt si lasate in soare o luna, practic sters 90% si nici nu mai se stie ce era printat pe hartie.
Magnetii la fel, tinuti pe frigider fara contact direct cu soarele, s-au sters mai mult decat magneti care ii am de un deceniu in acelasi loc.
Pe scurt, calitate de printare sub orice strandard.
Locații recomandate