/Bucuresti/Fotograf

Alexandru Nedelea Photographer

Șoseaua Berceni 94, București 041918, România

Alexandru Nedelea Photographer
Fotograf
5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94CQ+JR București, România
+40 765 133 380
alexandrunedelea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Anca Cristina
Anca Cristina2 ani în urmă
Alex a reusit sa surprinda cele mai importante momente din cel mai frumos eveniment al vietii noastre. Pe langa faptul ca face niste poze superbe, un amanunt important este ca te face sa te simti in largul tau. Si asta conteaza mult. La viitoarele evenimente, clar il vom suna tot pe el <3!
Tatiana Roxana
Tatiana Roxana2 ani în urmă
Un profesionist care a evoluat atât de mult până a ajuns la perfecțiune! Am avut ocazia sa colectez amintiri realizate de el, aparatele lui foto și imaginația lui, care au fost peste așteptări.
Sigur o sa te suprindă și pe tine și așa vei memora cele mai importante evenimente din viața ta în cadre superbe! 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
Andra Budacu
Andra Budacu2 ani în urmă
Alex e genul de fotograf care, pe langa faptul ca face o treaba excelenta, stie si cum sa te faca sa te simti bine! Am facut alaturi de cele pozele de dupa cununia civila si abia asteptam sa ne fie alaturi si la nunta!
Iulia Mihaela Serban
Iulia Mihaela Serban4 ani în urmă
Un fotograf super profi, e pasionat de ceea ce face si asta se reflecta si in fotografiile pe care le creeaza. Ia mereu in calcul toate cerintele "clientului", are rabdare, face tot posibilul ca pozele sa iasa perfect. Pot spune ca e dovada vie ca fotografia e o pasiune, nu un job. Recomand cu incredere, e o placere sa lucrezi cu el!
Iulia Florentina Mitran
Iulia Florentina Mitran4 ani în urmă
Un fotograf plin de carismă și energie pozitivă. Ținând cont că nu mă simt confortabil atunci când fac poze într-un loc public, Alex m-a făcut să uit de ce este în jurul meu și să scap de inhibiții . Am râs, ne-am distrat iar rezultatele au fost peste așteptările mele. Pe lângă faptul că am primit pozele a 2 a zi, nu am putut să mă decid la o preferată. Recomand cu drag!
Onica Andrei
Onica Andrei2 ani în urmă
Alex are know-how-ul și hardware-ul pentru a scoate cele mai frumoase imagini și amintiri din cele mai speciale ocazii. Suntem foarte mulțumiți de pozele făcute de Alex la cununia civila. Nu credeam ca voi avea răbdarea sa stau in atâtea ipostaze pentru poze, dar se pare ca având omul potrivit este un plus.
Sirbu Daniela
Sirbu Daniela2 ani în urmă
Recomandam cu toata inima! ♥️
Alex a reusit sa surprinda momentele evenimentului nostru intr-o maniera deosebita, ce a depasit orice asteptare pe care o aveam.
Cu multa imaginatie, profesionalism, dedicare si datorita fotografiilor tale, amintirile noastre sunt cele mai deosebite, cel putin pentru noi!
Multumim mult si cu siguranta esti "vizat" la urmatoarele evenimente din viata noastra.
Te îmbrățișăm! 🤗🤗🤗
Dragomir Roxana Oana
Dragomir Roxana Oana2 ani în urmă
Profesionist in adevăratul sens al cuvântului 📸!!! Un om extraordinar👏🏽👏🏽 cu viziune, căruia ii place la nebunie ceea ce face și care pune suflet in aceasta munca !! Și pe lângă toate acestea nu ii lipsește nici calitatea de bun prieten!

Mulțumim pentru munca și dăruirea cu care ai suprins acele cadre minunate!
Locații recomandate