/Bucuresti/Fotograf

CASETA STUDIO

Strada Lânăriei 93-95, București 040323, România

CASETA STUDIO
Fotograf
4.9
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C483+4F București, România
+40 727 721 163
caseta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefan Luca
Stefan Luca2 ani în urmă
Profesionalism si stare buna. Am venit cu zambetul pe buze, am plecat cu zambetul pe buze! Recomand!
Iulian Dinu
Iulian Dinu4 ani în urmă
La Caseta Studio am intalnit un fotograf cu experienta si cu rabdare, iar colaborarea a fost excelenta. Setul de poze pentru profilul de pe retelele de socializare a iesit foarte bine si am fost multumit de rezultat. Locatie si dotari ok. Recomand.
Cristina Iacob
Cristina Iacob4 ani în urmă
La studioul Caseta am intalnit oameni cu adevarat profesionisti si amabili! M-au ajutat cu tot ce am avut nevoie pentru ca proiectul meu sa iasa cum am dorit. In plus, studioul este situat central si foarte bine echipat. Cu siguranta voi reveni pentru viitoarele proiecte!
Ruticov Alexandra
Ruticov Alexandra4 ani în urmă
Profesionalism și pasiune. Asta definește Caseta Studio. Fotografi pasionați și designeri excelenți. Cea mai buna alegere dacă ai nevoie de o ședința foto de produs și layouturi premium la un cost accesibil. Recomand cu încredere.
Andreea Chitan
Andreea Chitan5 ani în urmă
Lucrez cu baietii de la Caseta de ani buni si rar mi-a fost dat sa intalnesc profesionisti mai dedicatca ei. Sunt oricand dispusi sa te ajute, iar spatiul in care este studioul este foarte generos, pe langa ca e intr-o zona centrala. M-am folosit si de echipamentele si luminile lor (pe langa sfaturile pe care le ofera cu rabdare si generozitate) si am fost intotdeuna foarte multumita. Eu aici fac fotografii de vreo cativa ani si nu am de gand sa schimb asta pentru ca stiu ca nu voi gasi niciunde ceva mai bun sau oameni mai profi!
Alex. Sebastian.
Alex. Sebastian.2 ani în urmă
Recomand cu încredere!
Am avut parte de o experiență foarte plăcută, și am rămas plăcut surprins de interesul manifestat pentru a obține cel mai bun rezultat posibil.
Eduard Ionescu
Eduard Ionescu2 ani în urmă
Un studio extraordinar! Oameni calzi, gata oricând să te ajute. Mai rar așa ceva! Recomand fara rezerve!
Zupe Lina
Zupe Lina2 ani în urmă
Colaborarea cu echipa studioului Caseta a fost ireprosabila! Profesionalism, promptitudine, comunicare excelenta, atmosfera foarte prietenoasa si tendinta de a veni in intampinarea dorintelor clientului. M-am simtit privilegiata. Recomand Caseta Studio cu toata convingerea!
Silvia Dima
Locații recomandate