/Bucuresti/Fotograf

Ședințe foto profesionale / Studio foto profesional / Fotograf corporate

Strada Triumfului 122, București 012458, România

Ședințe foto profesionale / Studio foto profesional / Fotograf corporate
Fotograf
5
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2GM+76 București, România
+40 728 007 149
sulyokimaging.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 9–22
Scrie o recenzie
G Gentiana
G Gentiana5 ani în urmă
În studioul foto Sulyok Imaging e magie! Forza Sulyok Imaging!!!!
Gheorghita Ene
Gheorghita Ene7 ani în urmă
A fost o experiență de neuitat, pe care, cu siguranță, o vom repeta! Voi sunteți minunați, ne-am simțit foarte bine în studioul vostru! Multumim!
Andreea Bonis
Andreea Bonis7 ani în urmă
O echipa extraordinara, o atmosfera foarte calda in sudio, felicitari!
Bogdan Arnautu
Bogdan Arnautu2 ani în urmă
Îl cunosc pe Adrian Sulyok de peste 15 ani și am colaborat cu el și echipa sa de profesioniști pe diverse proiecte. Fie că vorbim de fotografie de studio, de fotografie corporate, evenimente, sau fotografii industriale, rezultatul a fost de fiecare dată peste așteptări. Seriozitatea, promtitudinea, profesionalismul, creativitatea și curajul de a accepta provocările oferite de proiectele speciale la care am colaborat sunt ce mai bună carte de vizită. Highly recommend! They really know how to deliver the WOW!
Alexandra Mazilu
Alexandra Mazilu2 ani în urmă
Recomand cu drag o echipa ideala! Doi oameni minunati, profesionisti, plin de pasiune pentru ceea ce fac si cu un studio foto spectaculos, tot timpul adaptat atat pentru sedintele foto de sezon- de Craciun sau de Paste, cat si pentru orice alta sedinta foto iti doresti. Unele dintre cele mai frumoase momente din viata mea au fost surprinse de Adrian si Maria! Best team ever! Pur si simplu ii ador :)
Mihaela Pop
Mihaela Pop2 ani în urmă
Dacă ați ajuns pe această pagină, nu căutați mai departe ... ați găsit cea mai bună echipă pentru a vă imortaliza evenimentul!

Acești oameni sunt pur și simplu nemaipomeniți!

În cei peste 10 ani petrecuți în industria de evenimente am cunoscut mulți fotografi talentați pe care aș putea sa îi recomand pentru profesionalismul lor. Adi si Maria dincolo de experiența, talentul, pasiunea și plăcerea cu care îsi fac munca, sunt oameni atât de călduroși, grijulii, cu inima deschisă, încât nici nu vă veți da seama când vă vor deveni prieteni apropiați.
Stancu Gabriela
Stancu Gabriela2 ani în urmă
O echipa de profesionisti cu adevarat, pe caee o recomand cu mare incredere. Doi oameni minunati care au fost si vor fi alaturi de noi la evenimentele cele mai importante din viata noastra!
Mircea.aquasport Purcaru
Mircea.aquasport Purcaru2 ani în urmă
Am fost de doua ori la ei până acum iar experiența a fost excepțională de fiecare dată. Nu este vorba doar de profesionalism ci și de multă pasiune. Recomand cu mare încredere!
Locații recomandate