/Cluj/Doctor

Capela Institutului Oncologic Cluj

Strada Republicii 34-36, Cluj-Napoca 400015, România

Capela Institutului Oncologic Cluj
Doctor
4.2
394 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH7P+9X Cluj-Napoca, România
+40 264 598 362
iocn.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Codruta Ursutiu
Codruta Ursutiu2 ani în urmă
Oare de ce când suni la un spital, la care numai când ii auzi numele te trec fiori, iți mai si răspunde cate una de parca i-ar fi luat toți boii de la bicicleta?
Noroc ca mai sunt si angajați amabili si binevoitori dar cate una de asta le da cu firma in cap daca ai ghinionul sa fie prima persoana de la Oncologie cu care vorbești.
Joan Costa
Joan Costa2 ani în urmă
Am fost recent internat in acest spital pentru o operatie in vezica urinară. Vreau să multumesc frumos la tot personalul care lucrează aici (asistenti, asistente,lucratorii )care vegheaza zi si noapte asupra bolnavilor.
Vreau să multumesc Medicilor in general,dar in mod special la Domnii Doctori:
POP MIHAI-IOACHIM &
SCHITCU VLAD
Sant persoane cu un bun character si profesionalism rar intalnit .
Vă recomand cu incredere acest
Spital pentru a vă trata de diferite boli tumorale etc.
Cu stima si respect COSTEA.
Ionut Vadeanu
Ionut Vadeanu2 ani în urmă
Dureaza mult prea mult internarea, procesul oribil.. du te acolo, hai incoace, du te inapoi, ia sange, du te dincolo, etc
Oribil
Parcare inexistentă, un om amarat n are cum umbla cu 2 bagaje dupa el pe acolo, moare pana la internare. Penibil
Travnic Mihaela
Travnic Mihaela2 ani în urmă
Un sincer mulțumesc, domnule Dr. Lisencu Ioan Cosmin, pentru munca și dedicația dvs! Sunteți un medic de excepție, un om extraordinar de frumos și puternic! Recunoștința mea nu are limite. Vă doresc să practicați această meserie nobilă încă zeci de ani și să aveți parte de tot respectul celor care vă înconjoară!
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Din pacate ti se face SCARBA de unii MEDICI....PACAT....PACAT PT CEI 6 ANI DE FACULTATE SI NU STIU CATI ANI SPECIALIZARE...
Daca nu vad unplic intins nu stiu sa:
VORBEASCA FRUMOS
SA FIE AMABILI
SI RESPECT FATA DE BOLNAV
Ligia Stan
Ligia Stan2 ani în urmă
Mulțumiri personalului medical de la secția de chirurgie 2, în cadrul căreia am fost tratată. Multumiri Conf. Dr. Dan Eniu, Dr. Roman Andrei, Dr. Vale Ruxandra și Dr. rezident Văduva Ana-Maria pentru profesionalism, implicare și dedicare. Mulțumiri asistentelor și infirmierelor pentru înțelegerea, dedicarea și amabilitatea de care au dat dovadă. Personal medical de nota zece! Dau 4 stele din 5, având urmatoarea motivație: în cadrul secției există, doar, un singur grup sanitar (comun, femei/bărbați) insuficient și impropriu la un număr așa mare de saloane, peste 20. Cine știe, poate aude și vede cineva care se ocupă de administrarea spitalului. Multă sănătate tuturor!
Silviu F
Silviu F2 ani în urmă
Arata ca in anii 80 inauntru, cu usi de termopan si holuri semi-luminate, ingrozitor. Nu exista un sistem general de programari, esti plimbat aiurea. Ce mare lucru sa fie un ghiseu de informatii cu niste asistente sociale care sa ajute oamenii?
Vineri la ora 14:00 s-a golit, toti doctorii sunt plecati, nu mai gasesti pe nimeni .. Cum e posibil?
O alta problema e atitudinea doctorilor si a asistentelor care NU EXPLICA, au o lipsa de empatie si de rabdare totala. Nu au timp, sunt pe fuga.
Daca nu au personal, de ce accepta sa lucreze in conditiile astea? Ar trebui sa faca greva, sa ceara sa se repare situatia.
Iuliu kramarics
Iuliu kramarics2 ani în urmă
Mulțumesc din suflet domnului Dr Eniu Dan, un profesionist adevărat.Recomand cu toată încrederea, să apelați la dânsul,nu găsesc cuvinte cum pot să-i mulțumesc
Dumnezeu să-i de-a multa sănătate că să poată ajuta și alți bolnavi care au nevoie de profesionismul dânsului.Prin aceasta cale vreau să mulțumesc și asistentelor din spitalul Oncologic Ion Chiriță care de asemenea își fac datoria cu mare profesionalism.Dumnezeu să vă de-a multa multa sănătate.

Cu stimă și respect
Kramarics Iuliu
Locații recomandate