/Cluj/Doctor

Med'Art Clinic

Strada Măcinului Nr. 11A, Cluj-Napoca 400475, România

Med'Art Clinic
Doctor
4.4
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ55+PC Cluj-Napoca, România
+40 264 333 407
med-art.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Otelea marius
Otelea marius2 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate, servicii de cea mai inalta calitate, rezultate pe masura! Felicitari ai succes in continuare!
Recomand cu toata increderea!!!
Alice Bretan
Alice Bretan2 ani în urmă
Personalul medical este amabil, punctual și explică pe larg procedurile efectuate. Recomand cu încredere!
Maria Jucan
Maria Jucan2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile alese, adica cele de epilare definitiva, dar si de amabilitatea si profesionalismul persoanei care s-a ocupat de mine. Centrul se afla intr-o locatie frumoasa, linistita si curata.
Crina Gliga
Crina Gliga2 ani în urmă
A fost o experienta plăcută pana acum. Personal deosebit, mediul plăcut, aparate moderne. Recomand!
Daniela P.
Daniela P.2 ani în urmă
Am aflat de Med'Art Clinic de pe retelele de socializare.Inca de la prima sedinta rezultatele au fost surprinzatoare. Personalul da dovada de un profesionalism extraordinar, este foarte amabil si te ajuta cu orice nelamurire. Tehnologia pe care o folosesc ajuta ca sedintele de epilare sa fie eficiente si fara prea mare disconfort. Recomand tututor sa incerce aceasta experienta pentru a scapa de problema parului nedorit!
Larisa Prelucan
Larisa Prelucan2 ani în urmă
Am ajuns la Clinica Med'Art pentru un pachet de ședințe de epilare definitivă. Am fost încântată de profesionalismul, amabilitatea și căldura cu care am fost întâmpinată la ședința de cosiliere de dinaintea începerii procedurii de doamna Dr. Daniela Petrean, care mi-a oferit informații detaliate referitoare la epilarea prin laser și mi-a răspuns la toate întrebările pe care pe care le-am avut. Cu aceeași căldură și amabilitate am fost primită la toate sedințele ulterioare. Recomand cu drag clinica, cât și pe doamna doctor.
Nugget Nugget T_T
Nugget Nugget T_T2 ani în urmă
Nu recomad. Am așteptat 20min dupa ora programată pt consultație si-am plecat pt că înainte mea mai astepta o persoană și in cabinet era alta. Pt 300 lei consultația a-ți putea să vă organizați mai bine programările.
Malaxor Malaxor
Malaxor Malaxor2 ani în urmă
Profesionalism desavarsit si aparatura ultramoderna de inalta clasa la aceasta clinica ,la tratamentul laser -Epilare Definitiva! O adevarata relaxare ,ambianta minunata si personal bine pregatit! Recomand cu incredere o vizita la clinica!
Locații recomandate