/Cluj/Doctor

EndoPlus Clinica de Urologie si Andrologie - Echipa Prof. Dr I. COMAN

Strada Emil Racoviță 54, Cluj-Napoca 400165, România

EndoPlus Clinica de Urologie si Andrologie - Echipa Prof. Dr I. COMAN
Doctor
4
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHHM+J7 Cluj-Napoca, România
+40 264 432 394
uro-cluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Hanora-Cristiana Ivanov
Hanora-Cristiana Ivanov2 ani în urmă
Siguranță, încredere, promptitudine!
Eleganță în activitatea medicală!

Dr. Dobrotă Florentin - urolog

Dr. Gabor Naghy - ATI

EndoPlus Cluj-Napoca
Emil Damir
Emil Damir2 ani în urmă
Profesionalism .
Am 4 operatii facute aici,si revin cu multa inredere !
Felicitari intregii echipe !
Felicitari domnule profesor Coman !
Stima
Beniamin Hotea
Beniamin Hotea2 ani în urmă
O echipă de adevărați profesioniști, cum nu credeam ca voi putea găsi vreodată în România. Mulțumesc îndeosebi d-lui Dr. Stanca și echipei acestuia, d-nei Dr. Ema Ionutas.
Vă admir va respect și va port recunoștință in fiecare zi a vieții mele. Când bunătatea și iscusinta își dau mana, omul poate face adevărate miracole.
Dorel Dodo
Dorel Dodo2 ani în urmă
Dupa mai bine de 3 ani de la interventia chirurgicala ( tumora de vezica ), timp in care am revenit sistematic pentru control in aceasta clinica, cred ca pot lasa o recenzie pertinenta. Profesionalismul si empatia fata de pacient in aceasta unitate sunt de necontestat. Multumesc pe aceasta cale intregii echipe a domnului Profesor Coman si in special domnului Doctor Prundus care a efectuat interventia chirurgicala si urmarirea ulterioara. Cu stima, respect si apreciere !
Ioana timpea-oprita
Ioana timpea-oprita2 ani în urmă
Multumiri intregii echipe medicale, pentru profesionalismul si devotamentul pentru pacient de care dau dovada de fiecare data. Clinica are in componeta un personal de exceptie. Eu am beneficiat de o interventie pentru litiaza renala efectuata de Domnul Doctor Rad, iar tatal meu de o interventie la nivelul vezicii urinare efectuata de Domnul Doctor Prundus, cu evolutie ulterioara excelenta.
Daniel Copaci
Daniel Copaci4 ani în urmă
Doctori foarte buni;secretariat mediocru.
Larisa Rus
Larisa Rus2 ani în urmă
O nerespectare a programarilor mai mare ca la stat. Peste 10 oameni intr-o sala de asteptare de nici 2x4m. Legat de serviciile medicale propriu-zise nu-mi pot da cu parerea ca n-am vrut sa-mi irosesc toata tineretea asteptand consultatia.
Amalia Suiu
Amalia Suiu2 ani în urmă
Mulţumiri domnului doctor Andrei Boc, doamnei Tina şi doamnei asistente pentru profesionalism, implicare şi sprijin! Am beneficiat de servicii foarte bune. Ora programării a fost respectată de fiecare dată. Voi continua să apelez, dacă va fi nevoie, la serviciile Clinicii EndoPlus.
Locații recomandate