/Cluj/Doctor

Sosa Ioana, Cabinet Medical Individual

Strada București 64, Cluj-Napoca 400148, România

Sosa Ioana, Cabinet Medical Individual
Doctor
4.1
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJJ2+4J Cluj-Napoca, România
+40 722 578 457
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 16–19
Marți: Închis
Mirecuri: 16–19
Joi: Închis
Vineri: 16–19
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Barta
Cristina Barta2 ani în urmă
Un medic de excepție ! Recomand cu toată încrederea.
Delia Stanescu
Delia Stanescu3 ani în urmă
Un medic de exceptie. Ne -a primit la consultatie chiar daca avea programati in ziua respectiva, fiind o urgenta. Diagnostic si tratament corect, pentru o pneumonie interstitiala. D-na doctor ne-a raspuns la telefon si la mesaje pe durata tratamentului.Profesionalism, empatie, un medic adevarat. Apelati cu incredere !
Marcel Mureșan
Marcel Mureșan4 ani în urmă
Am apelat cu o urgență si chiar dacă avea programați, nu ne-a refuzat . O doamnă deosebită care stie sa discute cu căldura cu pacienții. O recomand fara nici o reținere.
Mulțumim d-nei doctor.
Delia Duma
Delia Duma5 ani în urmă
Un medic implicat si profesionist.
CristianN
CristianN7 ani în urmă
Un medic foarte bun, cu rezultate pozitive in urma stabilirii diagnosticului si a tratamentelor pe care le prescrie.
Pop Andrea
Pop Andrea2 ani în urmă
Am ajuns la cabinetul dansei cu 8 minute mai devreme decat aveam programarea. Ne-a intampinat la usa de la intrare vorbind la telefon facand semn sa nu intram in sala de asteptare (care era goala). Dupa ce am asteptat cam 1 minut pana isi termina conversatia mi-a zis sa ma mai limb 8 minute ca de la fix am programarea. Asta poate o mai treceam cu vederea ca e pandemie. Dar cand am inceput sa avem o conversatie, a ridicat telefonul si a sunat pe cineva sa ii povesteasca... nu conteaza ce, asteptand 1-2 minut sa termine si nu a intentionat deloc sa faca asta atunci a fost pentru mine momentul in care am zis ca eu nu am ce cauta acolo. Ce fel de om e acela care in mijlocul conversatiei se apuca se sune si efectiv sa nu ii pese de pacientul care a venit pentru fi consultat pentru bani? Nici gratis nu am nevoie de oameni de genul acesta sa imi faca vreun serviciu. Ideea e ca m-am ridicat si i-am zis "o zi buna" si am plecat, moment in care s-a trezit si a zis sa stau. I-am explicat ca poate daca spunea ceva de genul: scuze, am de dat un telefon". Deci asta e experienta mea legata de dansa. Poate cu altii e altfel, dar cu mine clar nu a fost om, prin urmare Nu recomand.
Ioan Bora
Ioan Bora2 ani în urmă
Acces discriminatoriu pentru persoane cu handicap
Andrei Nego
Andrei Nego2 ani în urmă
Politician, nu doctor
Locații recomandate