/Cluj/Doctor

Epilare Definitiva Laser - Med'Art Clinic

Strada Măcinului 11a, Cluj-Napoca 400000, România

Epilare Definitiva Laser - Med'Art Clinic
Doctor
5
209 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ55+PC Cluj-Napoca, România
+40 738 321 400
med-art.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daiana Brinzas
Daiana Brinzas2 ani în urmă
O clinica despre care am doar cuvinte bune de spus; incepand de la curatenie, aspectul ingrijit al clinicii, pana la personalul calificat. La viitoarele cliente, as vrea sa le spun ca in legatura cu procedura epilarii definitive, sa se astepte doar la rezultate favorabile vizibile dupa 2-3 sedinte. Procedura este realizata de medici dermatologi atenti la nevoile dvs, intensitatea aparatului stabilindu-se in functie de gradul dvs de suportare al durerii.
O clinica pe care o recomand cu incredere!
Flavia Apostol
Flavia Apostol2 ani în urmă
In primul rând o clinica minunata, îngrijită, aranjata și curată! In al doilea epilarea definitiva in aceasta clinica este o placere. Sunt o persona cu par brunet și într-adevăr rezultatele au apărut foarte repede,este o procedura ușoară, de scurta durata iar clinicienele de la Med Art fac totul sa fie mai simplu. Recomand cu sinceritate!
Roxana Isabela Pintican
Roxana Isabela Pintican2 ani în urmă
Recomand!
Am ales aceasta clinica dupa ce m-am informat despre tehnologia pe care o utilizeaza, astfel incat sa fie eficient si sa nu ma expun anumitor riscuri.
Ceea ce m-a surprins placut, pe langa eficienta procedurii, a fost personalul care este foarte amabil, prietenos și explică procedurile efectuate pe tot parcursul sedintei.
Oana
Oana2 ani în urmă
Recomand cu mare drag aceasta clinica, deja le-am spus prietenelor mele despre Med'Art. Eu sunt uimita de rezultatele avute dupa doua sedinte si astept cu nerabdare urmatoarele ;) . Un aspect important pentru mine a fost locul de parcare disponibil si flexibilitatea in alegerea programarilor.
Alexandra
Alexandra2 ani în urmă
O locatie frumoasa, curata iar eu dupa doar 2 sedinte de epilare definitiva cu alexandrit am putut sa observ rezultate neasteptat. In ultimii ani am fost si la alte clinici care foloseau tehnica ipl dar nu mi se pare la fel de eficienta. Eu recomand cu drag, personalul este prietenos si deschis la minte.
Mica Moise
Mica Moise2 ani în urmă
Sunt foarte incantata de serviciile oferite. Recomand din suflet epilarea definitiva, imi pare rau ca am asteptat atat de mult pana sa ma decid. Doamna doctor este foarte draguta si face tot procesul si mai agreabil.
Paula apostu
Paula apostu2 ani în urmă
Deși am fost sceptica la începutul procedurii de epilare definitiva, acum după 4 ședințe nu regret nici un moment alegerea făcută. Rezultatele au apărut deja după a doua ședința. Apreciez atitudinea si sinceritatea Dorianei, de asemenea condițiile oferite de clinica. Am recomandat deja câtorva prietene si voi face in continuare. Mulțumesc Med ART!!!
Bianca Antonia Muresan
Bianca Antonia Muresan2 ani în urmă
O clinica minunata, personalul este foarte amabil. Sunt dotati cu multe aparate performante, de ultima generatie. Mi-am facut procedura de epilare definitiva la aceasta clinica, iar rezultatele sunt fabuloase, pe masura asteptarilor! Recomand cu incredere
Locații recomandate