/Cluj/Doctor

Promedical Center

Strada Cometei 38A, Cluj-Napoca 400493, România

Promedical Center
Doctor
3.1
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH3R+F9 Cluj-Napoca, România
+40 264 430 175
promedicalcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aranka K.
Aranka K.2 ani în urmă
LE: Am fost luata la intrebari din ce cauza am lasat review negativ... dupa ce le explicat ce a deranjat si de ce a deranjat... asta da, atitudine tipic romaneasca: decat sa ne gandim ce am facut gresit si cum sa facem sa corectam/evitam astfel de situatii pe viitor, ne suparam ca cineva este nemultumit de serviciile noastre. Asta nu e o strategie foarte buna... dar fiecare cum considera.
BOGDAN POPA
BOGDAN POPA2 ani în urmă
O stea e deja prea mult pt aceasta asa zisa “clinica”
Atmosfera de bâlci, lipsiți de profesionalism.
Pt medicina muncii, audiometria se face in sala unde este centrala termică 😂
Testul psihologic la misto, fără limita de timp si trebuie sa ceri Instrucțiunile la fetele de la receptie, care mai fac si teste de glicemie dupa ce au vorbit la telefon. Toate astea fără sterilizarea mâinilor dupa ce ating telefonul, fără manusi, si evident fără un minim test la accesul in clădire, gen test de temperatura macar.
In viața vieții mele, eu pe aici nu mai calc 🤦🏻
Rares Bratean
Rares Bratean2 ani în urmă
Sincer, dau o stea numai pentru ca fetele de la receptie au fost cat de cat mai dragute, in rest experienta mea de la rmn a fost oribila. Mi-am facut programare pentru un rmn la zona lombara. Cand am ajuns acolo a trebuit sa astept o ora jumatate pana mi-a venit randul ( nu inteleg de ce se mai fac programari sincer). Cand mi-a venit randul doamna "techniciana" a vorbit ca ultima nesimtita cu mine si a strigat incontinuu pe parcursul rmn-ului ca ultima crizata. ( De pe fetele altor persoane am inteles ca si ele au avut aceasi experinta cu aceasta "techniciana"). Dupa experinta "placuta" in timpul rmn-ului, am primit interpretarea abia dupa 5 zile si care nici macar nu a avut o concluzie. Va recomand cu cea mai mare sinceritate sa evitati promedical center pentru RMN si sa mergem la Centrul Medical Transilvania. Acolo am avut o experiență superba si ca serviciu si ca interpretare.
Ali M
Ali M4 ani în urmă
Cu siguranta nu recomand centrul, mai ales in conditiile in care este un cabinet particular de la care te astepti la profesionalism si seriozitate. Am avut programare la ora 9:30, a trebuit sa o astept pe doamna doctor pana la 9:45 cand a ajuns ca mai apoi sa ia pacientii care erau inaintea mea. Mi se pare neprofesionalism si da un iz de spital de stat unde stai la coada ingramadit. Ar putea lejer sa renunte la programari ca oricum nu le respecta!
Gáspár Gábor Kalamár
Gáspár Gábor Kalamár2 ani în urmă
Am citit comentariile si sincer mi-a fost un pic frica cum o sa fie, dar am zis hai sa incercam daca tot mi-a recomandat medicul de familie.
Am ramas total surprins de cat de amabili erau de la receptie si medicul (de la recoltare). 15min am asteptat din cauza pacientilor care n-au venit cu 10-20min inainte de programare asa cum trebuie (pentru a face check-in-ul necesar).
Cu mutarea locatiei cel mai probabil au fost niste schimbari si in administratie, sau cine stie din ce motiv erau neregularitati inainte.
Zs a
Zs a2 ani în urmă
OAUUUU ! Asa ceva poate in Germania mai gasesti, sunt echipati cu cele mai noi si performante Echipamente de CT, RMN, Radiografie digitala si nu numai. Respect pentur aceasta investitie !Multa bafta in noua locatie si multi pacienti insanatositi !
Elena Costea
Elena Costea2 ani în urmă
-5* dacă as fi putut. NU RECOMAND!!!!

Am făcut o programare pt mama mea la ecografie doppler. 12.20. Am ajuns la ora 12.00. Ni s-a transmis de la RECEPȚIE faptul ca mai durează puțin ( am înțeles, din moment ce am ajuns cu 20 de minute mai devreme). După 40 de minute de așteptat, am întrebat frumos domnișoara de la recepție cât mai așteptăm din moment ce suntem cu 40 min peste ora programării, aceasta ne-a transmis încă 15 minute.
Scriu acest review din incinta clinicii, acele "încă 15 minute" s-au transformat în alte 40 de minute de așteptat.

Am făcut programarea la 12.20 iar alta la cardiolog la ora 13.30 in ideea în care mi se părea imposibil sa nu terminam la timp... greșit!

Încă așteptăm, e ora 13:20, în urma cu 15 minute a sosit alt domn cu programare la 13.15 😂. S-a repetat poezia "mai durează puțin".

De ce am ales sa vin aici? Efectiv nu am găsit la stat la niciun spital loc liber pt ecografie iar pt noi fiind o urgenta, am facut abstracție de review uri, și nu sunt genul de om care sa o facă în general.
Ne-ați ars!
Mama a avut recent o intervenție chirurgicala ( triplu bypass), de aceea prefer programările, orele fixe, totul "a la carte" sa nu o pun în situația de a aștepta foarte mult timp de care aici la voi nu am avut parte.

În concluzie : niciodată în viata asta nu va ma calc pragul!!!
Alexandra Nichitean
Alexandra Nichitean2 ani în urmă
Cea mai proastă experiență din viața mea! Deci, în luna august, i-am sunat pentru a face o programare la laboratorul de analize pentru luna Septembrie, pentru că atunci ar fi avut fonduri. Totul bine și frumos până când îi sun eu cu câteva zile înainte de programare cu rugămintea de a muta programarea mai repede cu 2 zile, având în vedere că sunt niște analize speciale și se fac într-un anumit moment al lunii. Domnișoara de la recepție foarte drăguță, mă asigură că nu e nicio problemă și să vin luni, până când ajungem la afirmația: “Presupun că ați primit mail de confirmare după ce ați trimis copiile biletelor de trimitere în vederea programării”. Evident că i-am spus, că nu am primit absolut nimic. “Păi atunci trebuie să vedem dacă ne mai rămân fonduri și promitem să vă sunăm luni pentru a clarifica în detaliu” Poftim? Stați puțin.. deci eu am sunat în luna August și am trimis și mail imediat după și dacă voi nu ați avut bunul simț să îmi trimiteți o amărâtă de confirmare, eu ar trebui să mai aștept încă o lună din cauza incompetenței voastre? Într-un final, mi s-a spus să vin luni. Vin luni, achit ce trebuie de achitat, nu bag în seamă faptul că 5 asistente au trebuit să citească biletele mele de trimitere, de parcă erau scrise în sanscrită, nu română. Mi se recoltează sânge și plec de acolo împăcată. După câteva ore mă sună un număr de fix: “Bună ziua, ați fost astăzi la noi, de la Promedical vă contactăm, din păcate am încercat să introduc în sistem unul dintre biletele dumneavoastră și se pare că nu poate fi decontat de către medicul de familie, deci dacă mai doriți să le faceți și acestea v-a trebui să le achitați. Am rămas șocată, am zis ok pe moment, mă treziseră din somn și abia după ce am terminat conversația, mi-am dat seama ce gafă au făcut... Din lene cred, nu au mai citit cu exactitate ce scrie pe unul dintre bilete.. și le-au introdus pe amândouă ca fiind de la doctorul de familie, chiar dacă unul dintre ele era de la doctorul specialist. I-am sunat în ziua următoare, nu mi-a răspuns nimeni, i-am sunat și în următoarea zi și am reușit să dau de ei. Am încercat să le explic situația și mi-a fost pasat telefonul de la una la alta, cred că au fost vreo 6 persoane... Au recunoscut greșeală și m-au rugat să vin în următoarea zi cu cardul de sănătate, chiar dacă le-am explicat că în ziua precedentă mă operasem pentru o măsea de minte și era umflată cu dureri mari.. am zis ok. Mă duc următoarea zi și le înmânez cardul, ca mai apoi să îmi spună că nu era nevoie să vin. Bă voi vorbiți serios? Am rămas stupefiată... deci ieri mi se spune că e musai să vin cu cardul și azi... “ați venit degeaba”. Aș putea să completez faptul că analizele mi-au venit după o săptămână și jumătate și există suspiciunea că unele dintre ele nu ar fi corecte. Good job Promedical! Vă recomand din suflet să evitați acest loc.
Locații recomandate