/Cluj/Doctor

CABINET MEDICAL O.R.L. DR. MANIU ALMA

Strada Govora 4, Cluj-Napoca 400664, România

CABINET MEDICAL O.R.L. DR. MANIU ALMA
Doctor
4.3
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH58+Q7 Cluj-Napoca, România
+40 744 477 682
alma-maniu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Michael Niedzwiecki
Michael Niedzwiecki2 ani în urmă
(Tradus de Google) Incredibil de nepoliticos

(Original)
Incredibly rude
Alin Rusu
Alin Rusu4 ani în urmă
Gheorghe Cimoca
Gheorghe Cimoca2 ani în urmă
Mulțumesc mult, stimata Doamna Doctor, pentru reintrarea mea in lumea “asurzitoare”!!!
LAURA SABO
LAURA SABO2 ani în urmă
Curat,îngrijit,personal medical atent și competent
Mihai Buldus
Mihai Buldus2 ani în urmă
(Tradus de Google) Iv a sunat pentru a stabili o întâlnire și, după ce mi-a prezentat sinele, doamna care a răspuns la telefon a răspuns „da?”, Nici măcar nu s-a prezentat sau ceva.

Chiar și dur am făcut tot posibilul pentru a fi politicoasă, în întreaga „conversație”, ea a avut un ton condescendent și s-a comportat de parcă mi-a făcut o favoare vorbind cu mine la telefon, nu mai este nevoie să spun, mă bucur că numărăm programare.

Nu aș folosi niciodată serviciile cuiva atât de arogant și tratat cu atât de puțin respectul clienților, chiar dacă serviciile sunt bune.

(Original)
Iv called to set up an appointment and after introducing my self the lady that answered the phone replied "yes?", she didn't even introduce herself or something.

Even tough i did my best to be polite, over the whole "conversation" she had a condescending tone and acted like she did me a favor talking to me on the phone, needless to say, I'm glad we count to sort out an appointment.

I would never use the services of someone that was so arrogant and treated costumers with so little respect, even if maybe the services are good.
Cosmin Lungu
Cosmin Lungu2 ani în urmă
Angel angela
Angel angela2 ani în urmă
Mihaela Istrate
Mihaela Istrate2 ani în urmă
Mi-am tratat cu succes o sinuzita urata care imi dadea mari batai de cap. Tratamentul a fost unul usor, simplu si in cateva zile n-am mai avut nimic. Recomand cu incredere dna dr. Alma Maniu, pe langa faptul ca e un exceptional profesionist, este un doctor calm si cald, interesat de pacient, cu care poti discuta.
Locații recomandate