/Cluj/Doctor

Clinica Artis

Strada Republicii 86, Cluj-Napoca 400000, România

Clinica Artis
Doctor
4
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH5V+H3 Cluj-Napoca, România
artis3.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andrei Lupescu
Andrei Lupescu2 ani în urmă
Domnule Ivan, tin sa va multumesc pentru o augumentarea pe care ati realizat-o acu 5 ani; marimea perfecta, textura incredibila.
Salvati relatii si casnicii cu astfel de opere de arta.
Florin COTESCU
Florin COTESCU2 ani în urmă
Recomand cu încredere Clinica Artis și multumesc la tot personalul care dau dovada de profesionalism,amabilitate,respect …
Vreau sa spun un mare mulțumesc domnului Dr.Ivan Ovidiu care a făcut o mare minune ,datorită profesionalismului și cunoștințelor sale.Munca dvs. este extrem de prețioasa.Sunteți un om de aur !Va doresc sa fiți mereu ocrotit de Cel de Sus și sa aveți parte de cele mai bune lucruri.(Rinoplastie Dr Ivan Ovidiu).Va mulțumesc pentru profesionalism și amabilitatea Dvs.
Haynal Gyurka
Haynal Gyurka4 ani în urmă
Injectare cu acid :
Mi-am injectat acid hialuronic acum 1 an si 4 Luni.
Injectarea nu a fost pentru marirea buzelor , a fost facuta pentru corectarea unui defect al buzei superiore partea dreapta.Imediat dupa injectarea acidului mi sau format 3 granuloame care trebuiai eliminate Prin masaj, si aproximativ dupa 6 luni trebuiai sa fie absorbite de organism, din pacata si dupa 1 an si 4 luni au ramas tot acolo :(
Cosmina Spanu
Cosmina Spanu4 ani în urmă
O experienta urata din cauza unei receptionere lipsita de profesionalism si de bun simt.Am ajuns acolo cu fetita mea care a fost muscata de fata de un caine la care duduia imi spune "noi nu suntem cabinet veterinar"dupa ce isi ridica ochii la mine imi spune "consultatii se ofera numai dimineata acum toti doctorii sunt in operatie darrrr stati putin sa vad.Cand s-a intors a tinut sa specifice ca ne primeste un medic in pauza lui de tigara.D.dr f amabil in comparatie cu DUDUIA.
Carmen Stan
Carmen Stan2 ani în urmă
Recomand această clinică și pe Dl. Dr. Radu Onoe. Am cunoscut oameni profesioniști și ma bucur că am ajuns la Cluj desi locuiesc în București. Am făcut un implant mamar și rezultatul este extraordinar! Sunt fericită și mă simt minunat după o lună de la intervenție.
UNGUREANU FLORENTINA
UNGUREANU FLORENTINA2 ani în urmă
Recomand din suflet clinica Artis și pe domnul dr Ivan, este un profesionist cum rar întâlnești. Toată experiența la ei a fost una de vis, de la recepționere până la infirmiere și asistente. Sunt foarte fericită și mulțumită de rezultat, sânii mei arată ca de revistă.
Semnat, Zâmbăreata😀
Eniko Dan
Eniko Dan2 ani în urmă
Recomand cu mare incredere!!!Echipa superba formata din oameni profesionisti ! Multumesc dn dr RADU ONOE cu maini magice pentru rezultatul MINUNAT!!! Experienta si-a spus cuvantul.Nu mergeti oriunde!
Gabriela Toma
Gabriela Toma2 ani în urmă
Când treci pragul acestei clinici ,toate temerile dispar! De la recepție până la medici și asistente totul este la superlativ! As recomanda de 1000 de ori aceasta clinica!
Locații recomandate