/Cluj/Doctor

Hyperclinica MedLife Cluj

Calea Moților 32, Cluj-Napoca 400001, România

Hyperclinica MedLife Cluj
Doctor
2.8
238 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8J+WP Cluj-Napoca, România
+40 264 960
medlife.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rares Adrian Rusu
Rares Adrian Rusu2 ani în urmă
Buna seara , nu apelați la aceasta clinica in special cabinetul de Pneumologie in care se afla doamna doctor pensionata care oferă diagnostic in orice domeniu fără a te consulta , menționând ca a studiat facultate. Am avut covid 19 și am mers acolo pt evaluare la plămâni cu bilet de trimitere de la doctorul de familie. Țin sa cred ca biletul de trimitere a fost primul motiv pt care nu prea a stat comoda pe scaun și dădea diagnostice într-una. A refuzat sa ma consulte din cauza ca nu pot sufla in respectivul aparat sa nu infectez următorul pacient( după mintea ei poți fi pozitiv + contagios 180 de zile de la rezultatul testului). Deci va rog sa evitați cabinetul de Pneumologie in clinica respectiva, poți muri din cauza problemelor la plămâni pt ca nu te poate consulta ca sa nu infectezi alți pacienți.

PS: doamna doctor pensionata era sa ma ia la palme pt ca nu sunt vaccinat!
Mircea buteanu
Mircea buteanu2 ani în urmă
Jale mare! La o coadă de peste 10 pacienți, o singura tânără la ghișeul de la et. 3. În medie, un pacient este “rezolvat” de d-șoara în cauză cam în 10’. Timpul meu de așteptare - 100’ doar ca să fiu recepționat, apoi timpul de la cabinetele pt recoltarea probelor necesare analizelor. Asta într-o clinică privata. Cum de supraviețuiesc?
Mircea Tor
Mircea Tor2 ani în urmă
Doctorii sunt foarte ok, doamna de la receptie roscata ar trebui sa isi revizuiasca comportamentul putin. Oamenii care viziteaza clinica sunt evident cu probleme si nu cred ca sunt dispusi si disponibili pentru o eventuala cearta, inteleg ca unele zile sunt mai grele dar a avea o atitudine de om irascibil afecteaza pe termen lung.
Gica Buliga
Gica Buliga2 ani în urmă
Bună ziua! Cum e posibil sa sun de 30 de ori și sa nu mi se răspundă niciodată?? Trebuia sa aflu despre un vaccin pneumococic pt. soțul meu sunt la 250 km distanta. Nu pot ajunge sa vad dacă a venit sau nu , fiind comandat de 1 luna
Cristian Tatar
Cristian Tatar2 ani în urmă
Am fost recent pentru un test PCR la care aveam programare la o ora fixa impreuna cu prietena mea. Ajungem la receptie, o singura domnisoara, care prioritiza lumea cu consultatii si programari medicale. Pe langa faptul ca am stat peste ora la care aveam programare, ne-a intrebat daca avem nevoie de rezultate urgent, fapt ce l-am confirmat amandoi, dar doar rezultatul prietenei a fost marcat ca urgent. I-am atras atentia de asta, si nu a rectificat in sistem cu nimic, i-a fost lene sa mai faca documentatia odata, doar a scris cu un pix pe foaia de rezultate "urgent". La recoltare insa, tipul a fost foarte profesional si rapid, nu am simtit nici un disconfort. Dimineata urmatoare, la ora 8:30,am primit rezultatele.
Mihai Alexandru Anca
Mihai Alexandru Anca2 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile oferite, medicii sunt foarte deschisi si ajuta cu tot ce pot pentru depistarea si tratarea problemelor medicale. ​
Recomand cu mare drag clinica Medlife, cu toate ca aveam la inceput o mare retincenta datorita parerilor de aici, cel mai probabil cei mai nemultumiti sunt intodeauna mai vocali si cei multumiti uita sa posteze.
Am avut pe parcursul pandemiei nevoie de testari PCR care le-am primit foarte repede, aproxim 8 ore. Receptia este foarte facila, exista si un sistem de self check-in odata ce ajungi. Aplicatia de mobil foarte utila, se pot face programari fara a mai fi nevoie de apeluri.
Loredana Laposi
Loredana Laposi2 ani în urmă
Servicii de proasta calitate. Am stat o jumatate de ora sa astept terminarea pauzei, ca sa mi se spuna abia dupa ca am de completat o multime de formulare. Ulterior au refuzat sa imi elibereze rezultatul analizelor pe mail, desi am facut o solicitare expresa in acest sens. Am sunat deja de 2 ori la ei si de fiecare data imi spun sa incerc in ziua urmatoare.
Mil mi
Mil mi2 ani în urmă
Nu mi a placut. Jos, la recepție se așteaptă nemaipomenit de mult. Sunt trei fete acolo dar doar una ia persoane. 15 minute pentru 3 persoane. Arata mai bine ca o clinica de stat dar serviciile sunt la fel. Sunt decontate de Casa.
Locații recomandate