/Cluj/Doctor

Derma Cluj

Bulevardul 21 Decembrie 1989 23, Cluj-Napoca 400000, România

Derma Cluj
Doctor
3.6
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCV+WJ Cluj-Napoca, România
+40 756 059 999
dermacluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–20
Marți: 13–20
Mirecuri: 13–20
Joi: 13–20
Vineri: 13–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
LAZAR LILIANA
LAZAR LILIANA2 ani în urmă
Profesionalism maxim, atât eu cât și soțul meu am fost tratați de dl profesor, comunicativ, medic desăvârșit, problemele noastre medicale au fost rezolvate impecabil.
Este exemplu excelentei în profesia de medic
Stelian Moldovan
Stelian Moldovan4 ani în urmă
Diagnostic pus de la intrare...
Tratament cu antibiotice binenteles fara rezultate.
O experiență neplăcută.
EDIT IN URMA RĂSPUNSULUI PRIMIT
Cu siguranta experienta domnului doctor poate inlocui analizele de laborator deoarece foarte ferm mi-a spus ca este vorba despre stafilococ auriu iar la intrebarea mea fireasca daca nu ar fi necesare analize inainte de a se pronunta a raspuns ferm ca Nu. :)
Asadar, am facut analize si NU nu este stafilococ dar am luat 7 zile antibiotice fara rost.. la recomandarea medicului cu multa experienta.
In concluzie servicii medicale de proasta calitate datorate probabil experienței si convingerii ca discutand peste birou cu pacientul nu are cum sa greseasca.
Sa mai pomenesc si de faptul ca probabil bonul fiscal e oarecum optional si sa mentionez de uimirea care a aparut pe chipul doamnei de la receptie cand am cerut bon? Sa mai spun ca a durat mai bine de 5 minute sa vina "colega care da chitante" .... serios .... e firesc oare ?
Carmen vyutrwqqvbMoldovan
Carmen vyutrwqqvbMoldovan4 ani în urmă
Ramona Mekelburg
Ramona Mekelburg4 ani în urmă
Eduard Loboncz (Edu17)
Eduard Loboncz (Edu17)4 ani în urmă
Raluca Bianca Roman
Raluca Bianca Roman2 ani în urmă
Nu recomand! Am fost cu o problemă legată de acnee. După tratamentul dat de domnul doctor, situația mi-a s-a înrăutățit, mi-au ieșit coșuri și mai multe și de data asta dureroase, în așa fel încât era chinuitor chiar și să pun capul pe pernă. Când am revenit la domnul doctor pentru control, era mai mult preocupat să facă glume decât să vadă de problema mea, iar după aproximativ 5 minute, mi-a deschis ușa cabientului de consultații, poftindu-mă indirect afară, chiar dacă mai aveam întrebări de pus și eram îngrijorată de starea tenului meu. M-a trimis la o domnișoară care lcura cu el în cabinet pentru a-mi cauteriza coșurile. Nici nu mi s-a explicat pe îndelete în ce constă toată această intervenție, domnișoara, care avea o sarcină vizibil avansată, abia se ținea pe picioare și respira greu de la căldură, m-a dus într-o cameră și a început să îmi cauterizeze coșurile. A fost groaznic, a durut îngrozitor, efectiv îmi curegau lacrimile incontrolabil pe obraz. După această experiență, care a semănat mai mult cu o torutură decât cu un tratament medical, am rămas cu urme groaznice pe față, mi-a luat câteva luni să scap de iritația de pe piele și de urmele roșii, apoi am găsit o persoană care m-a vindecat de acnee, dar mai am încă și acum cicatrici în zonele în care am avut coșurile dureroase. A fost o experiență oribilă de care încă îmi amintesc cu tristețe și furie, chiar dacă a trecut ceva vreme de atunci (aproximativ 2 ani).
Alex Bledea (Ozonius)
Alex Bledea (Ozonius)2 ani în urmă
Felicia Arva
Felicia Arva2 ani în urmă
Locații recomandate