/Cluj/Doctor

Clinica Ortomed A.B.

Strada Republicii 65-67, Cluj-Napoca 400489, România

Clinica Ortomed A.B.
Doctor
4.3
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH6R+6H Cluj-Napoca, România
+40 264 592 230
clinicaortomedab.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian Lupascu
Marian Lupascu2 ani în urmă
Am fost la un consult la Dl Dr. Opris Rares . Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului.Energia lui pozitiva,sinceritatea,profesionalismul, si empatia cu care vorbeste, ajuta foarte mult psihic .Am fost operat de Dl.Dr Opris pentru reconstructie LIA si ruptura de menisc , experienta a fost una extraordinara chiar si in timpul operatiei. Recomand cu drag!!! Intreg personalul din clinica a fost prietenos si au dat dovada de empatie. P.S NU VA SPERIATI DE O OPERATIE DE GENU, PARTEA CEA MAI GREA A FOST INAINTE DE OPERATIE MAI EXACT GANDURILE PE CARE NI LE FACEM ! ! NU VA SPERIATI DE RAHIANESTEZIE!!! Multa sanatate !
Kuky chesa
Kuky chesa2 ani în urmă
Am programat-o pe soția mea la domnul Dr...
Se simțea foarte rău, hernie cervicala, probleme la coloana, cu o luna în urma a făcut injecție epidurale contra durerii.!!
Nu a existat 1% empatie ptr pacient (în cazul soție mele)...
indicații de pe internet pentru un Guler cervical banal fară a personaliza acel Guler??
Andrei Popoviciu
Andrei Popoviciu4 ani în urmă
Am ajuns la domnul doctor Horatiu Badiu cu ruptura de LIA si fisura de menisc. Toata operatia a decurs foarte bine, atat domnul doctor cat si echipa dansului s-au comportat exemplar. Totul foarte curat, personalul prietenos si foarte profi. Recomand atat clinica cat si pe dr. Horatiu pentru interventii precum rupturile LIA. Pretul a fost unul decent (comparativ cu alte 2 clinici din Cluj si una din Sibiu)
Edavenome
Edavenome4 ani în urmă
They gave me false diagnostic , and did some x-rays that are irelevant because I needed MRI, and then I’ve been prescribed ibuprofen for a week lol . I couldn’t believe that doctor could keep a straight face and prescribing Ibuprofen. Also, they charged me more that it said on the price list.
M-a pus doctorul sa ma dezbrac, nu era atent la explicatiile mele in legătura cu problema, mi-au făcut niște raze x( la care eu stiu ca problema pe care o am nu se vede) , după care mi-a zis ca am discopatie, și mi-a prescris o săptămâna de ibuprofen. Mi-au cerut bani mai mulți decât era pe lista cu prețuri , afișata in coridor. Eu am mers pentru o problema de articulație de Șold
Mircea nistor
Mircea nistor4 ani în urmă
Foarte operativ, a doua zi esti acasa fără carje , recuperare cca 2 saptamani.Cost estimativ intre 1000 si 1500 de eur RMN este separat cca.600 de lei.(menisc).Recomand oricarei persoane care are dureri la genunchi.Dr.Badiu este f.bun medic.
Vali busu
Vali busu4 ani în urmă
E o clinica cu cadre medicale de excepție și foarte profesioniști.Sotia mea Jordie își va descrie intervenția chirurgicală pe care a făcut-o la această clinică.Numele meu este Jordie am făcut în 23 Mai o op de Septorinoplastie la D-na Dr.Vidrascu Argentina,Mia reușit operația mi-a făcut un nas natural pe care mi l-am dorit de mult.Este un medic profesionist f atent cu pacientul la detalii și nu aș zice că operează mai degrabă Creează nasul atât de artistic că nu rămân semne.Fantastic o echipă de profesioniști și Aș Codruța care are o îndemînare și face totul cu pricepere.Nu am avut dureri de nici un fel, nici la scos de mese nici la scos de fire.Am făcut multe intervenții chirurgicale in viață este ptr prima dată la această intervenție când nu am simțit nimic.Vreau să puncteze un lucru esențial și să îi mulțumesc med anestezist ptr faptul că este ptr prima dată și prima anestezie la care nu am avut calvaruri și revenirea la Real a fost ca un vis frumos .Cu acest prilej mulțumesc din suflet întregii echipe medicale ptr profesionalismul dovedit.Nu am avut șocuri vânătăi cicatricii mă refer la echipa care mă pregătit în sală și au lucrat atât de impecabil.La restul intervențiilor pe care le-am suferit am ieșit din sală ciuruită vânătă pe la vene, mâini,etc.Recomand cu Toata încrederea pe D.na Dr Vidrascu celor care doresc o Rinoplastie de excepție .Cu multă stima.B.I
Bogdan Mosneag
Bogdan Mosneag6 ani în urmă
O clinică de nota 10. Am fost operat de 2 zile la menisc si am ajuns acasa, pe zi ce trece ma simt din ce in ce mai bine , iar vorbele doctorului Opriș se adeveresc. Oameni profesioniști, care sunt dedicații muncii pe care o practica. Tot respectul pentru ei si aceasta clinica. Ori de câte ori o sa am probleme o sa ma întorc aicea
Ciprian
Ciprian2 ani în urmă
Am fost programat la medicul Horațiu Badiu. Mi-a plăcut modul în care am fost tratat si felul în care a știut sa îmi expună diagnosticul și opțiunile de tratament.
Toată vizita mea în clinica a durat circa 25 de minute(preluarea datelor la recepție, consultul, radiografia si diagnosticul cu planul de tratament). S-a respectat la fix programarea si normele anti-covid sunt puse în aplicare exact asa cum trebuie.
Locații recomandate