/Cluj/Doctor

Centrul Medico Chirurgical Interservisan (2)

Calea Moților 87, Cluj-Napoca 400000, România

Centrul Medico Chirurgical Interservisan (2)
Doctor
3.3
60 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QH8G+4W Cluj-Napoca, România
+40 364 139 925
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Antal Maria142 zile în urmă
Placut surprinsa de serviciile de calitate personal foarte amabil si la recepti si infirmiera si medicii super la preturi bune fata de alte clinici particulare .Multumim mult si sigu ne mai intoarcem la dumneavoastr.Felicitari
Georgeta Tuta
Georgeta Tuta2 ani în urmă
Dr. Strîmbu Traian Tudor nota 10. Păcat că timpul este foarte scurt...Oricum, m-am simțit ajutata.
Ancuta Codau
Ancuta Codau2 ani în urmă
Multumesc echipei Interservisan! Fiind asigurat al Allianz-Tiriac mentionez ca totul a decurs conform asteptarilor si nu am intampinat nicio problema de-a lungul intregului proces (de la programarea pentru RMN pana la obtinerea rezultatului).Am fost mai mult decat impresioanata de centrul medical. Totul este foarte curat, iar personalul este foarte amabil si bine pregatit in special doamnele dragute de la receptie care mi-au raspuns la toate intrebarile si chiar m-au linistit inainte de procedura, eu fiind foarte emotionata. Am ramas cu o impresie foarte buna si recomand cu incredere Clinica Interservisan.
Tünde Brs
Tünde Brs2 ani în urmă
Personalul de la recepție nu prea stie sa ofera informații legat de serviciile spitalului. Mai precis îți spune ca nici nu au serviciile respective(pentru care am fost indrumat la ei) si care defapt este afișat și în lista de preturi de pe site. In plus se mai comporta cu tine de parca tu ai fi cea mai proasta fiinta de pe planeta. Bine ca te duci la ei sa lași bani dar de fapt nici asta nu o poți face. Felicitări!
Semenic 78
Semenic 782 ani în urmă
Programare RMN prin casa asigurari 4-5 luni
Programare RMN plata cash/card , a doua zi :)
Trageti singuri concluziile..
Daniel Ilies
Daniel Ilies2 ani în urmă
Aveam programare la RMN de la 13 și am fost făcut să aștept o oră pentru că persoana programată înaintea mea nu își respectase ora programării. Nu recomand.
Simina Popa
Simina Popa2 ani în urmă
Am fost la clínica pentru un RMN. Am rămas plăcut surprinsa de următoarele aspecte:
1. Am fost sunat de la recepție cu o zi înainte pentru confirmarea programării 👏👏👏
2.La recepție am specificat ca îmi voi face dosar de rambursare la Allianz și recepționer a s-a oferit sa sune ea la Allianz. Recepționera a avut o atitudine profesionista și amabila. Mi-a plăcut implicarea doamnei de la recepție in rezolvarea dosarului pentru Allianz.
3. Am completat un formular la o masa din zona de așteptare și după s-a realizat dezinfectarea suprafeței.
4. Profesionistul doamnei doctor care a realizat RMN. Mi a explicat exact procedura, pași dar și funcționarea aparatului... Mi s-a părut important sa întreb exact cum funcționează.
Daniel
Daniel2 ani în urmă
Facut RMN la coloana lombara. De la intrare esti primit bine. Medicii radiologi vorbesc si se comporta frumos. E curat. Se tine cont de programare. Nu stiu de ce altii au avut asa experiente neplacute.
Au si parcare in curtea clinicii. Vreo 6 locuri de parcare.
Diana Petrovan
Diana Petrovan2 ani în urmă
Recomand cu drag! Serviciile sunt ireprosabile, se respecta programarile, personalul este binevoitor, raspund cu calm la orice intrebare si iti ofera tot suportul necesar in timpul vizitei, curatenie impecabila peste tot. Am apelat la serviciile clinicii, analize si consultatii, atat pentru mine cat si pentru copii si suntem foarte multumiti. Sanatate tuturor!
Locații recomandate