/Cluj/Doctor

RoNeuro

Strada Mircea Eliade 37, Cluj-Napoca 400364, România

RoNeuro
Doctor
3.9
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH2Q+QG Cluj-Napoca, România
+40 374 460 000
roneuro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Larisa Mihai
Larisa Mihai2 ani în urmă
Am verificat pe net si scria clar ca aceasta clinica e centru de vaccinare anti Covid. Am mers cu sotul sa ne vaccinam in intervalul orar si ziua mentionate pe internet. In sediu aveau un afis pe care era scris ca sunt centru de vaccinare si intervalul orar si zilele in care teoretic se vaccineaza - nicio alta mentiune.

A venit cineva de la receptie si cand i-am spus ca vrem sa ne vaccinam s-a uitat la noi ca la felul 7. Am intrebat daca sunt centru de vaccinare - a spus ca da. Am intrebat daca putem sa ne vaccinam - a spus ca trebuia sa ne programam - nicaieri pe site nu era specificat nimic de programare.

Am intrebat daca ne putem programa si ne-a spus ca acum sigur nu, pentru ca doamna doctor e in autoizolare 2 saptamani. Nici lucrul asta nu era mentionat nicaieri.

Un comportament foarte ciudat in toata interactiunea si lipsa de comunicare in ceea ce priveste disponibilitatea de vaccinare.
Samuel Aierizer (Shamu)
Samuel Aierizer (Shamu)2 ani în urmă
Curatenie, personal amabil si Dmna doctor de la consultatie a fost respectuoasa.
Pop Ionut
Pop Ionut2 ani în urmă
Sunt programat la ora 10 de dimineață si astept 1 h jumate pana sa ma ia, pai atunci nu mai faceti programari
ADRIANA ANCA Balint
ADRIANA ANCA Balint2 ani în urmă
Dacă aveți probleme cu spatele ( lombara, cervicala) si vi se recomanda Kinetoterapie, va recomand cu incredere sa veniti la această Clinica. Eu am facut cateva ședințe, am avut criza de lombara cu durere pe piciorul drept și mă simt f bine. Sunt niste tineri extraordinari, profesioniști, dedicați și dăruiți profesiei. Eu am avut sedinte cu Mădălina si Tibi. Le mulțumesc din suflet!
Maria Kovacs
Maria Kovacs3 ani în urmă
Cazul meu a ajuns în atenția doamnei dr. Livia Popa - medic specialist în neurologie și după o serie de investigații efectuate în cadrul Cinicii RoNeuro, în urma evaluării și a tratamentului prescris mă simt foarte bine. Ii mulțumesc din suflet pentru tot - este un medic excepțional, de o calitate umană deosebită și cu pasiune pentru ceea ce face.
Vinterriket Norsk
Vinterriket Norsk4 ani în urmă
Consultatiile nu sunt pe masura preturilor exorbitante. Am platit o multime de bani ca sa aud de doua ori acelasi lucru. Sunt medici competenti si foarte apreciati si in alta parte, unde nu trebuie sa platesti sute de lei pentru ca tratamentul, pana la urma, sa fie unul homeopat. Daca aveti medici care practica homeopatia, sunt de acord, dar specificati acest lucru atat la categoria tarife cat si ca ramura aparte.
Nu toti pacientii functionam cu alternative homeopate, nefarmacologice ori placebo. Cine doreste consultatie, ca mai apoi sa primeasca tratament homeopat sa aiba parte de el dar si cei care dorim consultatii "normale" cu tratament "normal" sa avem parte de ele.
Intr-un alt review afirmati ca sunt studii care demonstreaza eficacitatea alternativelor nefarmacologice, va invit sa le postati pe site, ca pacientul sa fie informat . Nu consider corect ca pacientul sa fie informat in urma consultului de sute de lei, ca ii trec durerile cu ceai de pufulita si ulei esential de portocale.

Nu recomand aceasta clinica!!! Gasiti medici competenti si dedicati la preturi normale.

Multumesc pentru raspuns. Nu doresc sa va transmit datele mele personale. Consider suficient faptul ca am platit o suma mare pentru a primi sfaturi de viata si nu un tratament medical.
In cazul in care doriti restituirea sumei, mai discutam. Pentru mine la aceasta ora sunteti o afacere si nu un institut pentru pacienti. Controlul se transforma in consultatie, esti tinut in 30 de minute pentru povesti nemuritoare ca mai apoi sa te trezesti ca ai fost "consultat".
Am mai fost in alte parti si nicaieri nu m-am simtit pacalita ca in acest institut, atat financiar cat si medical.
Adelina Chis
Adelina Chis2 ani în urmă
Complet dezamagitor!!! Am fost cu tatal meu fiindcă a inceput sa aiba probleme mari de memorie(ma gandeam la un Alzeimer) si doream sa stiu care este problema,iar ei l-au trimis la Cardiologie. Nici macar nu mi-au permis sa vorbesc eu cu medicul sau sa spun ceva. Inadmisibil asa ceva. Si pe deasupra mai sunt si ignoranti! Nici pe departe ce se spune de acest insititut!
IOANA STOICULESCU
IOANA STOICULESCU2 ani în urmă
Multumesc RoNeuro pentru serviciile excelente oferite, multumesc doamna doctor Florina Moldovan pentru profesionalismul dumneavoastra, pentru omenia si caldura cu care ma tratati! Echipa de nota 10, felicitari! Recomand sincer oricarei persoane care se confrunta cu spinoasele probleme ale bolilor neurologice!
Locații recomandate