/Cluj/Doctor

Imogen

Strada Victor Babeș 43, Cluj-Napoca 400000, România

Imogen
Doctor
4.2
113 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH6P+R3 Cluj-Napoca, România
+40 264 296 928
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–15
Marți: 8–15
Mirecuri: 8–15
Joi: 8–15
Vineri: 8–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana P.
Roxana P.2 ani în urmă
Experienta mea nu a fost cea mai placuta. Intr-adevar institutul este nou,curat,dar oamenii trebuie sa stea afara la coada pana sunt strigati inaintru. La fel si atitudinea dnei dr.Kovacs care a lasat de dorit. Lipsa de empatie, fuşăreală,am fost lasata pe mana unor studenti rezidenti in conditiile in care era vorba despre o suspiciune de malformatie la morfo de trimestru II.. sa nu mai spun ca am facut un RMN fetal pe bani (pentru ca locuri nu gasesti prin CASS) si acesta facut cu intarziere de o saptamana pentru ceva defectiune a aparatului + alte 2 saptamani pana la primirea interpretarii imaginilor...
Pentru banii dati oricum pe RMN as fi putut foarte bine sa merg si la privat...
Felecan Andreea
Felecan Andreea2 ani în urmă
Azi am avut ecografia morfologica la 22 de saptamani dupa ce prima programare mi-a fost anulata cu 20 de minute inainte sa ajung la spital..Avand in vedere ca am avut bilet de trimitere, am platit suma de 350 de lei pentru ca nu mai erau fonduri ( prima programare a fost anulata de ei ,iar la a doua am fost in izolare datorita faptului ca am facut covid).Ecogragfia a durat 5 min.0 comunicare a avut d-na doctor Kovacs cu mine si la ce o intrebam eu, era foarte la subiect.

Cred ca ecografia morfologica trebuie tratata cu mai multa atentie decat o face d-na Doctor Kovacs.

Nu v-o recomand deloc!
Cosmin Bogdan
Cosmin Bogdan2 ani în urmă
Din păcate strict organizarea IMOGEN mi se pare proastă, deoarece în holul în care trebuia sa aștepți au pus un brad și au scos scaunele pe care trebuia sa aștepte pacienți. Astfel trebuie sa aștepți afara 2 3 ore pana esti primit la consultație.
Adelina Stef
Adelina Stef2 ani în urmă
Vreau să vă împărtășesc experiența mea la IMOGEN.Am fost programată pentru o amniocenteză,întreg personalul este foarte amabil,curățenie peste tot, procedura a decurs foarte repede, mergeți cu încredere în cadrele medicale de acolo pentru amniocenteză.Nu este o procedură dureroasă și cadrele medicale ,cu mult profesionalism știu ce au de făcut.Mulțumesc domnului dr. prof.Stamatian și celuilalt doctor ,la care din cauza emoțiilor nu i-am reținut numele ,precum și domnilor și doamnelor asistente și întregului personal!
Denes Ioana
Denes Ioana3 ani în urmă
Incinta este curata si ingrijita, au un acvariu dragut cu pesti, totul este foarte nou. Receptionistele nu stiu ce e aia politete, iar o asistenta trata oamenii cu dispret. Ingrozitor. Consider ca din moment ce oamenii merg acolo cu probleme medicale in cautare de ajutor, rautatea celor care ii intampina nu isi are locul.
Marica simona
Marica simona2 ani în urmă
La prima impresie totul a fost foarte bine, dar când sa îmi dea rezultatul scris la un RMN nu l-am avut primit nici după o săptămână spunându-mi bună că mediu nu la făcut încă. Eu m-am dus având o problema de sănătate cu dureri foarte mari. Păcat mi-am făcut o impresie foarte proasta. Nu știu de e acel medic nu este tras la răspundere el este plătit din bani statului și de către cei de la casa de asigurări de sănătate
Georgetta Ge
Georgetta Ge2 ani în urmă
Lucreaza rapid. Este curat iar personalul este ok.
Mircea Onac
Mircea Onac2 ani în urmă
Din nefericire nu se respecta orele programate, toti pacientii fiind programati la aceeasi ora. Se asteapta cu orele la rand.
Locații recomandate