/Cluj/Doctor

Sarosi Arthur Zoltan

Strada Zambilei 5, Cluj-Napoca 400447, România

Sarosi Arthur Zoltan
Doctor
4.6
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ89+JF Cluj-Napoca, România
+40 264 418 609
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Josif Parajdi
Josif Parajdi2 ani în urmă
ca de obicei ,consultație ireproșabilă ,întrebări de sănătate ambient plăcut la fel și comportamentul medicului și al asistentei .
Rotariu Violeta
Rotariu Violeta4 ani în urmă
Cum este posibil domnule doctor ca un copil cu hemoragie si dureri sa fie tinut la usa cabinetului o jumatate de ora in timp ce inlocuitoarele d-voastra stau la povesti si cafele? Cum este posibil unui pacient roman care nu cunoaste limba maghiara sa i se adreseze in maghiara ? Va bateti joc? Nu este pt prma data cand se intampla asa ceva in acel cabinet si pt asta va voi face plangere peste tot pt comportamentul de doi lei fata de pacienti. Daca v-ati plictisit mergeti la pensie si lasati locul tinerilor...
Veres Brigi
Veres Brigi4 ani în urmă
(Tradus de Google) Își ia timpul cu fiecare pacient, m-a ajutat să ies de fiecare dată și pe lângă el este un comunicator excelent. Bunătate și profesionalism într-un singur loc!

(Original)
Takes his time with each patient, helped me out every time and besides he is an excellent communicator. Kindness and professionalism in one place!
Anna Szabó
Anna Szabó4 ani în urmă
(Tradus de Google) Suntem întotdeauna ajutați, plini de umor și atenți cu noi. Vă mulțumim!

(Original)
Velünk mindig segítőkész, humoros és figyelmes. Köszönjük!
Levi Borbely
Levi Borbely4 ani în urmă
(Tradus de Google) M-a ajutat timpul mare, mare comunicator

(Original)
Helped me big time, great communicator
Adelina Serban
Adelina Serban6 ani în urmă
Azi am sunat la acest cabinet pentru ca aveam nevoie de o programare in vederea eliberarii unui document de concediu medical. Eu, nu sunt din Cluj si nici nu sunt " inscrisa" la acest doctor dar, din 2017, concediile medicale se poat elibera de orice medic primar care te consulta sau pe baza a orice recomandare de la medicul specialist. Mie, evident mi-a raspuns o doamna care probabil este asistenta doctorului. Am inceput sa ii explic doamnei de ce am nevoie si a inceput sa strige la mine ca daca nu sunt "inscrisa" la domnul doctor nu o sa poata sa imi faca programare si daca "m-a mancat pe mine sa imi fac programare la un specialist in sectorul privat si nu public" ( ca sa primesc recomandare) poate primeam de acolo documentele de concediu. Evident discutia a continuat cu doamna urland la mine ca eu nu o invat pe ea meserie. Doamna clar nu stia ca legea s-a schimbat.

PS: am mai primit concediu de la doctori la care nu eram "inscrisa"
Iulia L
Iulia L6 ani în urmă
Foarte ok.
Oros Marian
Oros Marian2 ani în urmă
Daca esti maghiar ii ok doctoru, daca esti Roman poti sa mori langa el. Lipsa de profesionalism
Locații recomandate