/Cluj/Doctor

Centrul de pediatrie - Cabinetul Nemo

Strada Ștefan Luchian 2, Cluj-Napoca 400000, România

Centrul de pediatrie - Cabinetul Nemo
Doctor
3.5
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PJX3+X6 Cluj-Napoca, România
+40 752 360 360
centruldepediatrie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Sanatate si Frumusete- Tatiana Chiorean
Sanatate si Frumusete- Tatiana Chiorean2 ani în urmă
Centru de Pediatrie cu medici care nu sunt pediatrii. Pt asta as fi dat doar o stea, dar pt ca a avut curajul sa ne trimita mai departe, am dat 2 stele.
Diana Campean
Diana Campean2 ani în urmă
Promtitudine, eleganta, profesionalism din partea dnei dr. Simona Corb.
Maria Muresan
Maria Muresan3 ani în urmă
Nu recomand !! Nu sa respectat ora programări deși la tel. când am făcut programare sa
specificat clar sa nu cumva sa întârzii eu , apoi doamna doctor părea foarte deranjata ca un bebe de 9 luni plânge și nu sta la consultație!
Denisa Muresan
Denisa Muresan4 ani în urmă
D-na irina miron, extrem de amabila, baieteluul a indragit-o imediat, a deschis si gura pt control :) ne-a raspuns cordial la toate nelamuririle
Sonia Irina
Sonia Irina2 ani în urmă
Am ales Centrul de Pediatrie datorită multor păreri bune despre medicii de acolo. Am sunat sa fac o programare la control ortopedic la bebe de 6 săptămâni, iar greșeala mea a fost ca nu am căutat păreri despre un medic anume. Am avut pur și simplu încredere în Centrul de pediatrie. Am fost programați la DR HORATIU GOCAN. Îmi pare extrem de rău că nu am căutat informații despre dansul înainte de a onora programarea! 3 minute - 180 lei. Atitudine total neprofesionista. Comportament rece și distant, fără implicare în actul terapeutic. In 3 minute și-a spus poezia și terminat. Nici nu am îndrăznit sa ii adresez vreo întrebare, după ce atitudine a avut fata de noi. Pur și simplu m-am blocat în fața lui. Iar consultul în ceea ce îl privește pe bebe nu a fost mai mult decât ce a făcut medicul de familie. Îmi pare rau pentru timpul pierdut și pentru banii irosiți. Îmi pare rău pentru prestigiul Centrului de Pediatrie. Puteti avea medici cu numeroase titluri, dar dacă atitudinea lasă de dorit, cu siguranță va veți pierde din pacienți. Sper din tot sufletul ca acest mesaj sa fie văzut de cat mai mulți pacienți și sa se gândească bine înainte de a irosi 180 lei.
Adrian-Vasile Pintea
Adrian-Vasile Pintea2 ani în urmă
O clinica de toata jena, am fost la un consult pediatric la dr. HORATIU GOCAN, pentru oricine cauta control ortopedie pt bebe, evitati aceasta clinica, regret enorm ca am dat 180 de lei pt 3 minute in care el s-a comportat execrabil.
Va rog luati in calcul acest review cand cautati control/ecografie pacat ca nu le-am luat in seama inainte.
Laura Grigoras
Laura Grigoras2 ani în urmă
Experiența deosebita cu doamna doctor pediatru Lavinia Chindriș, o recomand cu drag. Nu același lucru pot sa îl spun despre medicul ortoped Horatiu Gocan, nu mi-as mai dori sa interacționez vreodată cu acesta. Atitudinea domnului doctor este specifica unora dintre medicii de la stat (de care am fugit), diferența este ca aici am și plătit serviciul in cauza. M-am prezentat cu copilul pentru un control ortopedic după ce in prealabil am efectuat ecografia de șold copilului. Am fost “certată” ca nu am efectuat întâi controlul ortopedic și abia apoi, dacă dansul mi-ar fi recomandat, ar fi trebuit sa merg la ECO. Când am vrut sa ii arat rezultatul ecografiei mi-a spus pe un ton sever ca nu vrea sa îl vadă, cerându-mi sa ii spun eu care e problema copilului (“e copilul dvs., știți de ce ați venit cu el la mine, nu?” ). Evident ca am vrut sa ii citesc cu ce problema ma prezint și asta exclusiv pentru acuratețea informațiilor, dat fiind ca nu am cunoștințe medicale. Sa nu mai zic ca a avut empatie 0 fata de copil, nici nu i-a vorbit, nici nu i-a zâmbit. Nu același lucru s-a întâmplat cu doamna doctor Chindris, pe dansa s-a văzut clar ca iubește ceea ce face și mai ales iubește copilașii.
Mariana Muresan
Mariana Muresan2 ani în urmă
Nu recomand sub nicio forma dr. HORAȚIU GOCAN!
Am întrat la el în cabinet cu copilul meu și a avut o atitudine comunista.am sperat ca dacă te duci la privat ești tratat altfel, dar poate totuși e mai bine sa mergi la stat!
Acest om se crede atât de superior încât uita sa fie om.
Locații recomandate