/Cluj/Doctor

Centrul de Implant de Par Cluj

Strada Paris 84, Cluj-Napoca 400137, România

Centrul de Implant de Par Cluj
Doctor
4.2
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJM2+22 Cluj-Napoca, România
+40 755 533 555
implant-estetica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 8–22
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lorin Zot
Lorin Zot2 ani în urmă
Echipa tanara si profesionista !
Am fost operat de Dr.Todor Dan impreuna cu echipa sa si vreau sa-i felicit pentru implicarea lor ! Peste un an, sper ca rezultatele sa fie pe masura serviciilor oferite 🙏 😇
Goicovici Emanuel
Goicovici Emanuel2 ani în urmă
Recomand, de mult ma uitam după o clinica serioasa unde sa fac aceasta procedura după lungi căutări și vorbind la telefon cu multe clinici am decis ca această clinica îmi inspira încredere și profesionalism inca de la primul apel, pe data de 22.11.2021 am fost programat pentru intervenție unde ma întâmpinat echipa doamnei doctor Delia, o echipa tânără profesionista și foarte amabila gata sa răspundă la ori ce întrebare sau nelămurire, intervenția a decurs foarte bine ,pe toată durata intervenției toată echipa a fost foarte atenta la procedura și în același timp la nevoie mele, cât a durat intervenția am fost foarte relaxat urmărind un post de TV cu muzică, deocamdată sunt foarte mulțumit de rezultate, o să revin cu rezultatele finale.
Damian Banica
Damian Banica2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea! Am efectuat un implant de par la aceasta clinica in urma cu 2 saptamani, operatie realizata de catre domnul doctor Dan, impreuna cu echipa sa de asistente ( Mihaela si Antonia). Modul in care am fost tratat a fost exemplar, mereu atenti la nevoile mele, lucrat intr-o maniera profesionista. Pana in momentul de fata operatia pare un succes, totul decurge normal.
Inca o data, recomand fara ezitari!
Costinel Bosânceanu
Costinel Bosânceanu2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de acest centru de implant, în special de doctorul Dan și de asistenta Mihaela. Chiar își iau muncă în serios și oferă clienților rezultatele mult așteptate. Recomand cu încredere!!
Mihai D
Mihai D2 ani în urmă
Implantul a decurs impecabil, mă simt f bine și am avut parte de tot sprijinul și înțelegerea de care am avut nevoie. Recenzia mea este maximă, așadar de câte ori voi avea ocazia, voi recomanda clinica dvs, mai ales celor care doresc să meargă în Turcia, pentru o operație de transplant pe care și-o pot face în cea mai mare siguranță la Cluj !
Bogdan D
Bogdan D2 ani în urmă
NU RECOMAND!Am făcut implant de par in urma cu aproximativ 1 an și jumătate și pe lângă faptul ca nu mi a crescut parul la crestet(adică am chelie), cel care s a prins sta in toate direcțiile.Grefele de par mi s au recoltat de către doctor(care era in preaviz) dar implantare lor s-a facut de către niște asistente fără experiența. Îți oferă doar cazare,n ai nici un fel de garanție, nu se decontează nici un taxi, tratat superficial …Mi s a spus ca este o operație de o zi și jumătate dar de fapt a durat de la 9 la 14 cu tot cu pauza de masa. Asta a fost experiența mea si nu recomand aceasta clinica.

P.S.
-De fapt garanția nu este garanție pt ca “In chirurgia plastica si in medicina(in general) nu se pot oferi garantii. Daca vreo clinica din Turcia(Asia) va ofera garantie, sa stiti ca este doar un document fictiv, fara valoare reala.
Cea mai buna garantie este garantia genetica, in sensul in care, parul recoltat din zona donatoare nu este programat genetic sa moara, indiferent unde este implantat.”
-Deoarece medicul care a recoltat grefele(dar nu le a și implantat) era in preaviz și nu mai colaborează cu dansulsi am fost direcționat către clinica la care profesează .Adică “dorim sa menționam ca doctorul este responsabil pentru partea medicală, indiferent de clinica unde are loc intervenția”
- se lauda cu 600 de intervenții anual dar au doar 7 recenzii pozitive( probabil de la cunoscuți)
-NU RECOMAND,O EXPERIENȚA NEPLĂCUTA, MINCIUNI ȘI MULȚI BANI PIERDUȚI
George George
George George2 ani în urmă
ma numesc George G.pe data de 7 ianuarie am făcut un transplant de par la aceasta clinica, la doctorul Dan și asistenta Mihaela. o echipa tanara,profesionista,care se implica foarte mult. După zece zile de la transplant zona cu probleme arata super bine, acum la aproape o luna după operație au mai căzut din firicelele transplantat.. pentru ca asa este normal dar aștept cu nerăbdare rezultatele care vor veni din luna a patra! Fără nici o exagerare pentru profesionalismul de care au dat dovada, implicare,răbdare, calitate, acord nota 10+ Recomand cu mare încredere orașul Cluj pentru transplant de par, Centrul de implant par. mulțumesc!
Istvan Jakab
Istvan Jakab2 ani în urmă
Buna ziua
In vara anului 2020, Iunie am plātit 1500grafturi, la pretul de 1350eu.
Doamna doctoritā mi-a extras firele de pār cu interventia asistentelor medicale.Ea pleca si asistentele continuau extragerea.
La implantare la fel, asistentele se schimbau între ele împlantând grafturile.
Din cele 1500 de grafturi, dupā ce zona implantatā a fost eliberatā de resturi de piele, sânge etc. a fost clar cā nu au mi-au implantat mai multe decât, aprox. jumātate din cele extrase.
Zona de extractie, precum eu am indicat sā fie utilizatā pentru extragere, nu a fost respectatā, au procedat incorect, pātrunzând in zone neindicate.
Repet, din 1500grafturi, aprx. 500-600 au fost utilizate.
Majoritatea grafturilor au fost distribuite la intâmplare” , pārul crescând ulterior in toate directiile.
Zona de extragere a rāmas total distrusā, cu cicatrici, efect “strawberry”.
Nu am post-at plângerea, pentru cā trāiesc in strāinātate, dar sunt foarte dezamāgit de rezultatele interventiei.
Sunt Clujean si mā asteptam la un nivel de profesionism, nu la o batere de joc la Cluj.
Mi se pare terribil ca o bandā de neprofesionali sā fie în continuare in aceasi pozitie, de a distruge zona capilarā si sperantele viitorilor clienti.
Am sā depun o plângere la organele..
Prímele douā fotografii sunt înaintea interventiei, iar urmātoarele 3 sunt dupā interventie. Piele distrusā.
Mācelari!
Am încercat sā postez fotografiile, dar sistemul nu permite încārcarea acestora
Locații recomandate