/Cluj/Doctor

Laurus Medical Cluj Napoca

Strada Republicii 47, Cluj-Napoca 400000, România

Laurus Medical Cluj Napoca
Doctor
4.8
101 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH6Q+VX Cluj-Napoca, România
+40 264 434 888
laurusmedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Popelisa19
Popelisa192 ani în urmă
Recomand cu mare incredere aceasta clinica la care am apelat cu probleme de sanatate pe partea de dermatologie, flebologie si proctologie de a alungul timpului. Am avut probleme de sanatate eu si fiica mea si am fost de fiecare data tratate cu profesionalism, cu rabdare si amabilitate. In momentul de fata urmez un plan terapeutic la dnul Dr. Sandor Raul Cosmin si sunt multumita de procedurile efectuate cu mare atentie si de tratamentul indicat pe membrele inferioare, pe varice. In doar cateva zile s au observat schimbari importante in urma acestor proceduri la nivelul pachetului varicos. Urmeaza sa revin la un control peste 2 saptamani sau daca ar interveni ceva pot suna oricand pentru a cere ajutorul. Conteaza mult ca atunci cand esti pacient, sa ti se explice, sa ti se vorbeasca frumos, si sa ti dea incredere ca procedura este efectuata corect si adaptata fiecaruia in functie de diagnostic. Multumiri intregului personal. Desi toti poarta masca de protectie, zambetul este nelipsit.
Simoniuc Mihaela
Simoniuc Mihaela2 ani în urmă
Am fost la tratament , tratamentul a decurs fara nici-o problema, asistentii s-au comportat in cel mai profesionist mod posibil, doctorii la fel, toti fara exceptie. Totul este steril, curat, totul este impecabil, dupa cum am zis, tot staful s-a comportat cu mine exceptional. Totul mi s-a explicat in detaliu, de fiecare data, cu un zambet pe fata. Doctorul meu mi-a explicat toate nelamuririle care le-am avut, si mi-a aratat tot ce i-am cerut. Recomand clinica aceasta tuturor celor care se gandesc la un tratament.
Doina Suciu
Doina Suciu2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de tratamentul efectuat pentru varice de către Dl Dr. Sandor Raul Cosmin și îl recomand cu încredere (mai ales că am și experiența cu alte centre de acest tip). Este un adevărat profesionist, care analizează atent fiecare caz în parte și aplică un tratament conform etapei de evoluție a varicelor, aplicând tratamente de ultimă generație., minim invazive și cu recuperare rapidă. Am apreciat de asemenea, calmul, politețea și respectul pentru pacient. Apreciez și amabilitatea asistentelor și registratoarelor medicale din acest centru medical.
Dorina Georgescu
Dorina Georgescu2 ani în urmă
Dupa mai multe peripetii avute pentru tratamentul hemoroizilor, am ajuns la Laurus, unde dr. zele, m-a examinat si mi-a explicat pe intelesul meu, tot ce tine de boala mea. Mi-a recomandat tratamentul cu laser, iar in urma tratamentului efectuat ma simnt excelent. Perioada de recuoerare a fost extrem de scurta, iar interventia in sine a durat 2 ore. Am scapat de hemoroizi intr-o singura sedinta. Dumnezeu sa va dea sanatate!
Adela Crisan
Adela Crisan2 ani în urmă
Experienta placuta. De la programare pana la receptie personalul a fost amabil. In cabinet, domnul doctor a explicat in detaliu ce inseamna interventie pentru varice, prezentandu-mi toate variantele si impreuna am ales ce mi se potriveste. In final am fost la o interventie laser de varice si sunt extrem de multumita de rezultat.
Nastasia Irimie
Nastasia Irimie2 ani în urmă
Locatia clinicii este una excelenta, interior curat si personal amabil. Dna dr. sigartau e un medic de nota 10. Am fost la dansa la o colonoscopie decontata prin CAS. O recomand cu caldura.
Kovacs Erzsi
Kovacs Erzsi2 ani în urmă
Personal amabil, curatenie exemplara. Am fost foarte multumit in urma tratamentului de hemoroizi efectuat de dl. dr. Ispas. Cand mergeam la sedintele de tratament, parca mergeam acasa. Atmonsfera calda, familiala. Asistenta dl. doctor, Laura parca, e extrem de draguta si amabila.
Kovacs Erzsi
Kovacs Erzsi2 ani în urmă
Am fost la o colonoscopie la dr. Sigartau, prin CAS. N-as fi crezut ca exista un loc unde personalul are atata grija si empatie fata de pacientii veniti prin sistemul de asigurari, fara plata. Ii recomand.
Locații recomandate