/Cluj/Doctor

Doctor Ramona Crișan

Strada George Coșbuc 12, Cluj-Napoca 400000, România

Doctor Ramona Crișan
Doctor
4.7
82 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QH8G+M8 Cluj-Napoca, România
+40 740 179 373
cabinetginecologiecluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–12
Marți: 9–12
Mirecuri: 15–19
Joi: 9–12
Vineri: 9–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
AC1 an în urmă
Cea mai urata experienta cu aceasta doamna doctor! Sper sa nu treaca nimeni prin ce am trecut eu la primul control in timpul sarcinii.
Nu are rost sa scriu toate detaliile, pot spune doar ca doamna nu are niciun pic de compasiune; si multumesc Lui Dumnezeu ca tot ce a spus despre sarcina nu a fost adevarat!
Claudia Dobra
Claudia Dobra2 ani în urmă
Nu recomand, mai ales în sarcina. Deși am fost monitorizata de d-na dr pe toată perioada sarcinii, la final, când s-a apropiat nașterea m-a lăsat efectiv balta, fiind nevoita sa găsesc un alt medic pe ultima suta de metri care sa îmi programeze cezariana, având indicație medicala. Nu mai zic de nerespectarea orelor de programare și lipsa de asumare in cazul în care apar anumite probleme. Foarte mare lipsa de profesionalism, d-na dr!! Nu se face asa ceva!
Bianca Moraru
Bianca Moraru4 ani în urmă
O recomand cu cea mai mare caldura pe d-na doctor. Este foarte rabdatoare si iti ofera orice explicatie necesara. Chiar daca am apelat la ea pe ultima suta de metri, aceasta m-a primit la consult, m-a ascultat si a avut grija sa plec cu inima impacata si cu medicamentele potrivite.
Szikszai Timea
Szikszai Timea4 ani în urmă
Am avut o experiență foarte bună. Dna doctor este o persoană atât de caldă și de răbdătoare, încât îți dorești să mai rămâi cu ea să povestiți puțin:) la fiecare întrebare am primit răspuns concret, fie ea chiar și una banală, fără a mă simți intimidată. Recomand cu cea mai mare încredere 🥰
Liana
Liana4 ani în urmă
Pur si simplu o ador❤❤❤! Este minunata! Merg la consultatie la ea ca la cea mai buna prietena, de cele mai multe ori ii adresez cele mai tampite intrebari si de fiecare data imi raspunde pe limba mea. Va recomand cu toata increderea sa treceti pragul cabinetului Doctor Ramona Crisan!
Galina Mărincaş
Galina Mărincaş5 ani în urmă
E deajuns sa pasesti pe pragul usii si deja simti caldura cu care vei fi tratata pe parcurs.Am ramas cu o impresie foarte buna in urma consultatiei primite. Doamna doctor lucreaza cu mult profesionalism, este atenta,calma si explica totul cu mare grija.
Recomand cu incredere!
Iuliana Teohar
Iuliana Teohar2 ani în urmă
Am fost pentru un consult, ecografie și testare Babeș-Papanicolau. Nu pot decât sa încerc am încredere ca ultimele doua au fost corect interpretate (ecografia nu am primit-o și eu, pe mail măcar), dar consultul a fost dezamăgitor pentru mine. Mi-a ignorat problemele recurente precizate, probleme ce au apărut în trecut, dar și după consult, pe motiv ca 'atunci e okay' dacă nu am nimic în timpul consultului. Speram sa pot purta o conversație în legătură cu posibila cauza a acelor probleme, astfel încât sa fie prevenite pe viitor. Mi-a zis la final sa o contactez prin mail dacă apare ceva, și secretara dnei dr. m-a încurajat sa fac asta, am ajuns sa fac asta, dar nu am primit niciun răspuns. În mod evident, nu am de gând sa merg la un al doilea consult.
Laura Ordean
Laura Ordean2 ani în urmă
Un medic desăvârșit in tot ce face pt paciente.
Îmbină perfect empatia cu profesionalismul.
Revin de fiecare dată cu încredere pentru că de fiecare dată plec cu răspuns concret pentru orice întrebare.
Recomand! ✔️
Vlad P
Vlad P2 ani în urmă
Se fac diferente intre programari... nu se respecta ordinea programarilor, se vede ca traim in romania timp de asteptare foarte mare cu tot cu programare intru dupa 30 de minute
Locații recomandate