/Cluj/Doctor

Medimages

Strada Constantin Brâncuși nr. 133, Cluj-Napoca 400458, România

Medimages
Doctor
3.6
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ67+G2 Cluj-Napoca, România
+40 264 440 992
medimages.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Raileanu
Raluca Raileanu2 ani în urmă
Medicii si aparatura sunt ok. Dar pentru o ecografie, cu tot cu programare, astepti 2 ore (pe ceas). La punctualitate as fi dat stelute cu minus, daca s-ar fi putut.
Adriana Suciu
Adriana Suciu2 ani în urmă
Un loc în care recepționere sunt niște acrituri razghâite iar preturile exagerate 960 RON pt o mamografie și un ecograf ar trebui sa va fie rușine.Iar ca să îmi trimită rezultatul pe mail am așteptat 3 zile iar a 4 zi am sunat iar pt rezultat.
Camelia Banica
Camelia Banica2 ani în urmă
Creșterea preturilor invers proporțională cu respectul fata de pacient. Bătaie de joc. Recepționer pierde fise de iradiere și pacienta este luata la rost de către dr. Angelica Chiorean pentru incompetenta angajatei. Este minunat, mai ales după ce achiți suma de 1200 lei. Dacă într-o clinica privata întâlnești asemenea comportament, ce pretenții sa avem la stat?
Nina Gabriela
Nina Gabriela2 ani în urmă
Sunteți efectiv niște incompetenți. Stau 10 paciente afara.Cu întârzieri de 30-40 minute. Deci nu faceți față programarilor!! Eu inclusiv am așteptat 35 minute. E bătaie de joc! Mi-e ciuda acum ca nu am citit recenziile să-mi dau seama ce fel de clinica sunteți. Nu meritați nici-o stea. Nu vreau raul nimănui, dar sunteți nesimțiți.
Iulia Balazs
Iulia Balazs5 ani în urmă
Astazi am avut programare la ora 8:00 (programare facuta de mai bine de 2 luni). Am ajuns la 7:55. Era doar femeia de servici cu galeata si aspiratorul inca pe hol - mi-a spus ca nu deschid decat la 8. Am asteptat pe casa scarii, deoarece a incuiat usa. La 8 a ajuns prima angajata a clinicii, care mi-a spus sa mai astept 5 minute, tot pe casa scarii - avea de isi barfit colegele cu femeia de servici (FYI usa de termopan de intrare nu izoleaza fonic + nu sunteti singurele vorbitoare de limba maghiara). La 8:15 inca nu era venit medicul, iar eu eram tot pe casa scarii... Am renuntat si am plecat. La 8:20 ma suna de la receptie "oare ati plecat?". Bataie de joc...
Angela Radoi
Angela Radoi2 ani în urmă
Este adevărat ca se devoalează puțin programările dar merita toată așteptarea! D-na doctor Chiorean este super profi, are caldura specifica Clujului, ii mulțumesc Bunului Dumnezeu ca am aflat de dansa! O recomand din tot sufletul!
Alice Edith
Alice Edith2 ani în urmă
Am avut programare pt o mamografie , venită de pe un drum de 2 ore distanță de Cluj .
Am așteptat o ora fără sa intru la consultație , deoarece mai aveam o programare in alta parte pt alt consult și riscam sa îl pierd și pe acela .
Fetele de la Recepție se poarta extrem de urat și arogant , strâmba efectiv din nas și gesturi care m-au șocat efectiv in urma altor pacienți !
Este mare păcat de medicii care își practica meseria aici . Stafful de la receptie ai asistentele ar trebui schimbate și făcut ordine altfel o sa decada foarte mult aceasta clinica 👎
Ariana-Claudia Pop
Ariana-Claudia Pop2 ani în urmă
Daca ai prea mult timp liber si vrei sa astepti, progreameaza-te la Medimages, chiar nu va conta ca ti-ai facut programare! La 11:30 am fost acolo (eram programtata la 11:40), iar la 12:00 intra o pacienta care "era programata inaintea mea" chiar daca a ajuns mai tarziu decat mine. Cum functioneaza asta, nu stiu. Desigur ca am renuntat la consult, deoarece dupa spusele domnisoarei asistente, ar mai fi durat cel putin 30 minute ca totul sa fie gata. Nu recomand sub nici o forma, experienta a fost sub orice asteptari.
Locații recomandate