/Cluj/Doctor

Policlinica Salvosan Ciobanca

Strada Victor Babeș 25, Cluj-Napoca 400000, România

Policlinica Salvosan Ciobanca
Doctor
3
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH7P+W3 Cluj-Napoca, România
+40 264 333 179
salvosan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–14
Marți: 8–14
Mirecuri: 8–2
Joi: 8–14
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Neag
Daniela Neag2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte placuta, personal amabil, iar dna asistenta de la recoltare, o persoana draguta si empatica 😁
ZergFx
ZergFx2 ani în urmă
A fost foarte okay.
Am fost speriat de reviewurile cu 1 stele, dar a fost o surprisa placuta. Din toate doctorele pentru analize la scoala de soferi, numai cea pentru ochi a parut putin mai stresat, dar si ea era okay.
Radutzu radu
Radutzu radu2 ani în urmă
Fara discutii 5 din 5 stele...am fost retinut prima data cand mi-am facut programare pentru fisa medicala profesionisti vazut un rating de 2.8,dar ajungand acolo am fost placut surprins de amabilitatea doctorilor/asistentilor/angajatilor,rapiditate si eficinta,ba chiar cu simtul umorului si sfaturi medicale....Din partea mea nota 10 .....
Raluca Chiorean
Raluca Chiorean2 ani în urmă
Asa arata mana mea după 5 zile de la o recoltare banala de sânge! Timp în care am pus comprese cu gheata și am folosit Lioton gel!
Lavinia Lazar
Lavinia Lazar2 ani în urmă
Personal, am avut o experiență foarte plăcută la această clinică! Profesionalism și eficacitate! Mulțumesc!
Olteanu timea
Olteanu timea2 ani în urmă
Am citit multe review-uri negative inainte de a merge la clinica SalvoSan, si m-am asteptat la ce e mai rau. Am fost surprins placuta insa, deoarece totul a decurs foarte rapid si fara probleme.
Pentru analize medicale si psihologice pentru scoala de soferi am platit in total 150 lei, mult mai putin fata de ce cereau alte clinici pentru aceleasi servicii. Majoritatea medicilor au fost foarte politicosi si promti, mai ales Doamna Dr. de la cardiologie, care este o draguta. Lucrurile au decurs foarte repede am terminat cam intr-o ora, chiar daca a fost relativ multa lume. S-au pastrat regulile de distantare sociala si dezinfectie in totalitate.
Chiar recomand cu incredere aceasta clinica!
Muresan bogdan rares
Muresan bogdan rares2 ani în urmă
Am avut nevoie fe serviciile acestei clinici și am văzut nota de 2.8 afișată. După experiența avută cu dânșii as fi dat un 10, dar 5 este maxim. La recepție am fost întâmpinat și ghidat, cu maxima politețe, prin tot procesul pentru efectuarea analizelor medicale pentru schimbarea permisului auto. Totul a decurs rapid și ușor!
Arina irie
Arina irie2 ani în urmă
Am fost sa imi fac analizele pentru permis si tot personalul a fost amabil si organizat. Nu cred ca am stat mai mult de 30-40 min pentru toate analizele. Am platit 110 lei pt analize. Cred ca ce plateste lumea in plus este testul psihologic, eu l-am facut la scoala de soferi.
Locații recomandate