/Cluj/Doctor

Medic stomatolog Dr. Corina Saplacan

sc. 3, Strada Aurel Vlaicu nr.44, Cluj-Napoca 400000, România

Medic stomatolog Dr. Corina Saplacan
Doctor
5
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJHF+VW Cluj-Napoca, România
+40 754 655 659
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Radu Stefan
Radu Stefan2 ani în urmă
Atentia la detalii, modul cum lucreaza si cum te trateaza mi-a facut sa imi depasesc frica de dentist si sa nu mai merg panicat la dentist. O voi recomanda cu mare drag!
Teodora Fornade
Teodora Fornade2 ani în urmă
Recomand cu mare drag. Pentru cei care doriți sa va depășiți frica de dentist, aici este locul. Pe langa explicațiile amănunțite pe care le oferă, are grija întotdeauna sa te simți confortabil.
Szoltan Ioan
Szoltan Ioan2 ani în urmă
Experienta mea in cabinetul doamnei doctor a fost mai mult decat placuta! Am ajuns la dansa datorita unei urgente stomatologice, pe care aceasta mi-a gestionat-o intr-o singura sedinta. Mi-a explicat pe intelesul meu ca e nevoie de mai multe sedinte pentru a-mi trata toate problemele existente. Recomand cu toata increderea serviciile oferite de dansa, are intr-adevar o mana tare usoara!
Andrei Valentin Dinu
Andrei Valentin Dinu2 ani în urmă
Experienta cu Corina mi-a depasit asteptarile. Cum nu sunt fanul anesteziilor, am cerut tratamentul fara sa fiu anestezia. Totul a decurs foarte bine si pentru asta, voi reveni la Corina pentru controlul periodic.
Nicoleta-Ecaterina Nichitoi
Nicoleta-Ecaterina Nichitoi2 ani în urmă
Recomand cu mare drag. Este cel mai bun medic la care am fost . Este perfecționistă, meticuloasa , cu o mâna de lucru foarte fina și cu o pasiune vădită pentru stomatologie. Nota 10! ☺️
Raluca Cozac
Raluca Cozac2 ani în urmă
Dr. Corina Mogojan este un dentist excelent. Ea și-a făcut timp să explice fiecare procedură pe care o făcea. De exemplu, când am avut o complicație la o plomba, Dr. Corina Mogojan a fost foarte încurajatoare și calma atunci când a explicat procesul. De asemenea, în timpul procedurii nu am simțit prea multă durere, deoarece lucreaza cu multă finețe și răbdare. Este o profesionistă și are o personalitate minunată. Aș recomanda-o pe Dr. Corina Mogojan tuturor. Este cel mai bun dentist pe care l-am avut vreodată.
Carina Astalus
Carina Astalus2 ani în urmă
In review-ul pe care il voi scrie, cred ca se vor regăsi multe persoane. Inainte nu intelegeam de ce tratamentele stomatologie sunt foarte costisitoare, mie una mi se u scumpe. Ei bine, cativa ani mai tarziu, ajungând sa lucrez ca asistenta in domeniu, am inteles de ce o plomba, un tratament endo, o coronița, un implant costa atat de mult. Pe langa materialele extrem de scumpe (cele de calitate, bineinteles) conteaza si MÂNA si experienta medicului. Am vazut ce inseamna o plomba de 50 lei in liceu, lucru care m-a costat a 2 premolari, ajungând in final sa platesc bani grei la 20+ ani pentru a repara greseala atat a mea (uitându-ma la bani), dar si a medicului (50+ ani, multi ar spune ca are experienta). Daca un medic este in varsta si are foarte multi pacienti si are preturi mici, nu inseamna ca automat lucreaza automat bine, calitativ. Deoarece lucrasem in domeniu cu un medic bun, aveam habar de fiecare intervenție in parte si cam ce ar avea sa se intample, de asemenea DE CE si costurile. Am ajuns dupa starea de urgenta, in final, la doamna Dr. Corina Mogojan cu o plomba veche, căzută, stiam ca atat mi-a fost cu dintele acela! Mi-am pus toata increderea in ea, neștiind cum lucreaza, insa o consultatie foarte atenta si o voce blanda m-a facut sa ma las pe mana ei. Avand dintii frontali drepti si albi, imi doream sa lucreze bine pe acel premolar, pt ca stiam ca se va vedea. Am decis sa schimb si coroana de pe premolarul vechi. Este atat se migăloasă, atenta, se streseaza din absolut orice mica problema, vrea ca totul sa iasa la superlativ. Si nu ca vrea! Munceste si ii si iese! Asta spune zambetul meu frumos si alb, iar cele 2 coroane din zirconiu pe care le am par a fi dintii mei naturali. Am apreciat ca, desi nu sunt o persoana fricoasa de stomatolog, nu m-au durut deloc anesteziile, nu am stat amortita cu orele, nu am simtit nimic cat a lucrat, ca har Domnului, a avut ce lucra! Foarte mult am apreciat ca eu avand un program foarte incarcat la lucru, a venit si din timpul ei liber doar sa imi fie si mie bine. In încheiere, imi doresc ca oamenii sa inteleaga ca in stomatologie, ca si in oricare alt domeniu medical de altfel, E MAI IEFTIN SI SANATOS SA PREVII decat sa tratezi!!! Dar si cand e de tratat, doamna dr. Corina Mogojan face minuni.
Ioana Alexandra Manciu
Ioana Alexandra Manciu2 ani în urmă
Am avut aparat dentar si ca tot omul, dupa ce l-am dat jos, m-am dus la medicul meu stomatolog sa ma vada. Nu orice medic... Ci unul cu 20 de ani de experienta. Ghici ce? Dupa doi ani de aparat dentar, dantura mea nu avea nici o carie interdentara. Curios, nu?

Bineinteles. Era o falsa fericire. Cand am ajuns la Corina, ochiul ei atent si atentia la detalii mi-au gasit doua carii care avea sa-mi distruga dantura in timp. Pentru mine a fost raspunsul ca oamenii la inceput de drum pot fi specialisti mai buni decat cei cu care te-ai obisnuit de cand erai copil.

Unde mai pui ca interventia ei nu m-a durut deloc, firea ei relaxata mi-a calmat anxietatea, mi-a explicat ce proceduri face, exact asa cum ar face-o cu un copil de 7 ani. O recomand cu drag! La ea la cabinet vei uita ca exista "frica de dentist". Multumesc!
Locații recomandate