/Cluj/Doctor

Centrul de Gastroenterologie, Ecografie si Endoscopie digestiva - Badea Medica

Strada René Descartes 27, Cluj-Napoca 400486, România

Centrul de Gastroenterologie, Ecografie si Endoscopie digestiva - Badea Medica
Doctor
3.9
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH4R+M7 Cluj-Napoca, România
+40 364 140 260
badeamedica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Edina Meszaros
Edina Meszaros2 ani în urmă
Clinica a fost foarte curată și amenajată, însă este orientată spre bani. De exemplu la telefon au spus că analgosedarea intră în abonament și la fața locului trebuia să plătim o sumă destul de mare. Pe cealaltă parte nu mi s-a părut corect că au cerut bani și pentru testul covid-19, chiar dacă pacientul a urmat o schemă completă de vaccinare.
Pasc Aurora
Pasc Aurora2 ani în urmă
Este inadmisibil sa suni încontinuu de trei ore și sa nu răspundă nimeni la telefon!Să nu mai punem la socoteală faptul ca voiam sa ne interesam în legătură cu un rezultat histopatologic pe care trebuia să îl primim săptămână trecută.Am înțeles,săptămâna trecută nu venise dar acum????Am trimis mail,mesaj telfonic și nici un răspuns. Îmi pare rau dar chiar e foarte trist.
Mimi Razvan
Mimi Razvan2 ani în urmă
Atunci cand intalnim oameni cu adevarat dedicati profesiei lor,cuvintele sunt de prisos.Am plecat din aceasta clinica cu sentimente de recunostinta fata de domnul doctor Chira si echipa dumnealui .Ii multumesc doamnei doctor anestezist si domnului asistent.Am facut doua investigatii ,colonoscopie si gastroscopie,nu am simtit absolut nimic si am plecat in maxim 20 de minute dupa interventie ,fara nici o problema.Ma inclin in fata dumnealor !
Corina Cori
Corina Cori2 ani în urmă
Este o clinica de exceptie, cu cadre medicale deosebite. Atat domnul Prof. Dr. Badea Radu, cat si doamna Dr. Pojoga Cristina sunt niste oameni deosebiti si medici exceptionali. Sunt pacienta lor de cativa ani buni, atat in regim de stat cat si in regim privat. I-am recomandat si altor persoane si parerea ramane mereu la fel de buna, oamenii se intorc cu drag si incredere.
Programarile sunt reconfirmate prin telefon cu o zi inainte, pentru a fi sigur ca se respecta programul si indicatiile.
Mult succes si de acum incolo sa se poata mentine la cel putin aceleasi standarde aceasta clinica, prin serviciile ei..
Alex Iacoban
Alex Iacoban5 ani în urmă
Ofer cu incredere 5 stele in urma experientei mele avute aici. Ii multumesc in mod special doamnei doctor Cristina Niculescu si sunt bucuros ca pentru a rezolva problema mea de sanatate am ajuns pe mainile dumneaei. Mi-a aratat ca pune mult pret pe pacienti si ca isi respecta meseria. Mi-a dat dovada de implicare si profesionalism. Pentru o evolutie cat mai eficienta a starii mele de sanatate, nu m-am sfiit a o contacta telefonic sau prin e-mail si intotdeauna a avut timp si dispozitia de a ma ajuta.
Viata mea s-a schimbat in bine dupa terminarea tratamentului.
Ikim
Ikim6 ani în urmă
Am fost aici pentru o consultatie si implicit pentru endoscopie la Doamna Dr. Cristina Niculescu despre care am doar cuvinte de lauda. Desi eram oarecum timorat de acest lucru, pana la urma am iesit din sala cu zambetul pe buze. Mi s-a explicat in ce consta aceasta operatiune, pas cu pas inclusiv pe durata operatiunii.Au reusit sa ma faca sa imi pastrez calmul fara sa fie nevoie de anestezie intravenoasa. Staff-ul medical a dat dovada de profesionalism si mi-a dat aceasta siguranta de care aveam nevoie. Clinica este foarte curata si dotata cu aparatura necesara, recomand cu incredere!
Viorela0mkimpol ui Padean
Viorela0mkimpol ui Padean2 ani în urmă
Foarte ok
O echipa medicala care au dat dovada de mult profesionalism ,intelegere si implicare.
Recomand cu multa caldura pe D-na Doctor Carmen Cruciat un medic foarte bun , implicat despre care am doar cuvinte de lauda .
Am fost aici pentru o endoscopie si colonoscopie .
Multumesc din tot sufletul D-na Doctor Carmen Cruciat si intregul personal.
Alexandru Sabau
Alexandru Sabau2 ani în urmă
Ok. Personal amabil, profesionalismul doctorilor, organizarea perfecta, rezultatele primite imediat dupa investigatiile solicitate si facute nu pot decat sa te castige. In aceasta conjuctura cu pandemia de Covid, programarea astfel incat sa eviti aglomeratia este un lucru esential si vital atat pentru clienti cat si pentru clinica. Ei bine, Badea Medica o face foarte bine si sunt putine sanse sa te imbolnavesti din cauza aglomeratiei. Recomand!
Locații recomandate