/Cluj/Doctor

Centrul Medical de Podiatrie

nr., Strada Iuliu Moldovan 10, Cluj-Napoca 400348, România

Centrul Medical de Podiatrie
Doctor
3.6
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH5J+XR Cluj-Napoca, România
+40 364 805 701
clinicapodiatrie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Camelia N.
Camelia N.2 ani în urmă
Consultațiile pentru podiatrie copii sunt efectuate de către un kinetoterapeut și nu de către un medic, lucru neprecizat în momentul programării telefonice. Consultația a costat 180 de lei. Timpul de întârziere a fost 40 minute față de ora programată. Programarea s-a făcut cu 2 luni înainte din lipsă de locuri.
Antoniu Ionuț Roman
Antoniu Ionuț Roman2 ani în urmă
O clinică foarte bună.Personalul dă dovada de profesionalism,foarte amabili și seriosi.Sunt foarte multumit de tratamentul cu orteze,pentru piciorul plat.Ortezele sunt de calitate superioară și m au ajutat mult. Recomand cu încredere!
C Corp
C Corp2 ani în urmă
Dacă aș putea da -5, atât ar merita această clinică. Am așteptat 15 minute sa fiu primit in cabinet de o asistentă (nici măcar nu un medic), iar după ce am intrat in cabinet a mai durat 15 minute să mi se întocmească fișa pacientului, asta după ce în prealabil asistenta care s-a uitat la picioarele mele timp de 1 minut a constat că nu poate face nimic, și că trebuie să merg la dermatologie. Consultația a costat 75 de RON, dar n-am primit nimic in schimb, nici măcar o referință pentru dermatolog. Nu există aer condiționat și recepționista de la intrare are atitudine de șef de post. Nu recomand clinica, dar dacă decideți să mergeți, succes!
Liliana Dragoste
Liliana Dragoste2 ani în urmă
Totul este mult prea scump pentru serviciile oferite. Consultatia: 75 lei ca sa mi se spuna sa merg sa fac analize si sa consult un dermatolog. Nu mi s-a dat un bilet de trimitere la medicul dermatolog. Procedura: 155 lei pentru inlaturare oja normala, dezinfectat, pilit unghii, curatat sub unghii,i pus un produs de dezinfectare si pus crema pe talpa piciorului. Aceeasi procedura la un salon de pedichiura este intre 50 - 75 lei.
Asistenta medicala care a efectuat procedura m-a tratat cu multa curtoazie. In schimb, mi s-a cerut CNPul si mi s-a cerut semnez pentru prelucarea datelor. In conditiile in care sunt foarte multe situatii de furt al identitatii, aceasta cerere mi se pare Inacceptabila pentru o procedura de pedichiura.
Catineanu Codrin
Catineanu Codrin4 ani în urmă
Profesioniști, empatic, foarte atenți și amabili, Clinica Podiatrie, un prieten adevărat care te primește la fel de bine oricind ești la evoie. De la mine 1000 de stele felicitări și mulțumiri!!!! Apelați cu încredere Clinica Podiatrie!!!!!
Constantin Chersin
Constantin Chersin5 ani în urmă
O clinica specializata, cu personal amabil și profesionist. Cred ca în curând vor fi suprasolicitati și vor fi nevoiți sa se extindă. Sper ca atunci sa rămână la fel de buni cum ii știu. Personal recomand clinica 100%
Ruxandra Inte
Ruxandra Inte5 ani în urmă
Dezamăgitor! Prietena mea a apelat la această clinică deoarece prezintă o problemă serioasă, fiind vorba de o hiperkeratoză plantară extrem de pronunțată si dureroasă, care fără doar si poate trebuia înlăturată. Acest lucru nu s-a întamplat, pentru că domnul/doamna "doctor" probabil nu se ocupă de asa o intervenție "banală", asa că a fost "tratată" de o doamnă ce lucrează la această clinică, drăguță de altfel, dar fără nicio pregătire în acest domeniu. Calificarea ei probabil este de pedichiuristă si nimic mai mult. Se merge la o clinică de podiatrie pentru a fi tratat de un podiatriu, nu de un pedichiurist, dacă se voia asta se mergea la un salon de pedichiură. Deznodământul este că prietena mea a revenit acasă exact cum s-a dus, cu aceeasi excrescență dureroasă, dar cu banii dați!
Rodica .Sarbu
Rodica .Sarbu6 ani în urmă
Cel mai bun ajutor este cel pe care îl Primești cand ai nevoie. Niște oameni minunati, care fac tot posibilul sa te ajute, medici foarte buni Profesioniști si dedicați. Recomand din suflet
Locații recomandate