/Cluj/Doctor

HEALING PERCEPTION - CENTRU DE SANATATE

Strada Andrei Mureșanu 29, Cluj-Napoca 400000, România

HEALING PERCEPTION - CENTRU DE SANATATE
Doctor
4.3
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ72+WW Cluj-Napoca, România
+40 727 729 509
transilvaniahealing.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Costica orheanu
Costica orheanu2 ani în urmă
Am avut o experienta neplacuta lacentrul de asigurari de la Auchan di bdul. Constructorilor,pentru un RCA.Mi-a gresit si suma si data de incepere a politei.Am reusit sa corectez suma dar data nu.
Evitati acest centru de asigurari.
GAMA BUSSINES
GAMA BUSSINES4 ani în urmă
Am ramas foarte placut impresionata de profesionalismul celor de la THC. Am fost intampinata de o echipa primitoare care m-a facut sa ma simt confortabil inainte de tratament. Doctorul a fost deschis sa imi explice detaliile cu privire la etapele tratamentului, iar orice nelamurire ulterioara a fost clarificata. Sunt foarte multumita de rezultate si ma simt mai bine decat ma asteptam!
Ana Maria Lucaciu
Ana Maria Lucaciu4 ani în urmă
Mi-au depistat pana si metalele grele din plombele dentare facute acum cativa ani. Nu stiam ca asta ar avea un impact asa mare in corpul meu, dar dupa tratament s-au vazut imbunatatirile.
Sebastian Olar
Sebastian Olar2 ani în urmă
2 runde de tratament + schimbarea stilului de viata care mi-a fost recomandata și m-am simțit bine cu digestia pentru prima data în viata mea de adult.
Cosmin Jeler
Cosmin Jeler2 ani în urmă
Din pacate terapiile nu au rezolvat deloc problema fiului nostru, iar dupa ce am facut si testele din sange (pe care am evitat multa vreme sa le facem) la cateva luni dupa, am aflat ca nu avea de fapt nici una din alergiile si virusii/bacteriile descoperite in urma testelor la Transylvania Healing Center. Peste 700 de EUR aruncati pe apa sambetei in screeninguri, terapii si medicamente/suplimente.
Alex isonfire
Alex isonfire2 ani în urmă
Un prieten mi-a recomandat acest centru, acesta fiind foarte multumit de rezultatele obtinute. Trebuie sa recunosc ca am fost sceptic la inceput dar dupa cea de a 5a sedinta am inceput sa vad rezultate pozitive asupra starii mele de sanatate si chiar sa simt ca am mai multa energie fata de cum am fost inainte de a apela la serviciile lor. Recomand cu incredere!
Darius Petcu
Darius Petcu2 ani în urmă
Aspectul cel mai important care mi-a câștigat încrederea în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite de acest centru a fost consilierea primită din partea personalului medical. Pentru a putea crede în niște rezultate, e nevoie de comunicare și de înțelegere a manierei de tratament și a procedurilor, lucru care chiar s-a întâmplat; cei care s-au ocupat de mine au început prin a mă lămuri și încuraja cu multă empatie. Aș adăuga faptul că am fost programat pentru prima ședință chiar de ziua mea, ceea ce m-a făcut să cred că nu întâmplător am ajuns acolo. Vindecarea poate fi observată pe parcurs, pentru că boala se declanșează după ani întregi de neglijență și factori dăunători, dar e de la sine înțeles că recuperarea cere timp și răbdare.
Cristian Danciu
Cristian Danciu2 ani în urmă
Pt mine THC a făcut în 6luni de zile ce nu au reușit sa facă o mulțime de doctori în decursul a 10 ani de zile.
THC pt mine ii de nota 10 din toate punctele de vedere.
Locații recomandate