/Cluj/Doctor

Centrul Medical Asteco

Strada Constantin Brâncuși 105, Cluj-Napoca 400458, România

Centrul Medical Asteco
Doctor
4
60 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QJ76+33 Cluj-Napoca, România
+40 751 631 688
astecomedical.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sara309 zile în urmă
Azi 25 Mai am avut o experiență neplăcută la acesta ,,,așa zisa clinica,,,mi sa spus clar și răspicat că nu vreau sa primească pacienți,, am dorit la Dr Copcea , mi-a fost recomandata de Dr Roșu de la Recuperare..am sa transmit ce fel de personal are la Recepție ,,,doua fete la recepție foarte arțăgoase!Am spus că voi face recenzie au spus ,,nu aveți decât să faceți,,,OAMENI BUNI NU MERGETI SA VA UMILITI PE BANII VOSTRII
Radu-Tiberiu Serban
Radu-Tiberiu Serban2 ani în urmă
Experiența mea a fost una neplăcută din cauza greșelilor celor de la recepție. Nu am ajuns la punctul de a-i cunoaște pe medicii clinicii. M-am programat telefonic, am mers acolo după 2 săptămâni conform intelegerii, programarea nu exista și mi-am pierdut interesul. Atât s-a putut.

Later edit:
După această întâmplare am fost contactat și mi s-a explicat foarte politicos unde a fost eroarea.
Elena Ichim
Elena Ichim2 ani în urmă
Atâta răbdare și implicare din partea doamnei doctor Stanislava PETRISOR!
Va multumesc pentru tot!
Felicitări!
Marius Rahaian
Marius Rahaian2 ani în urmă
Mizerie, nu stiu daca acesta poate fi numit centru medical.
Fugi de spitalele de la stat si dai de spagarii de la privat. Cu bilet de trimitere decontat prin CAS dupa consultatie ti se spune ca trebuie sa platesti ecografia.
Am avut bilet de trimitere de la medicul de familie decontat de CAla reumatologie. Mi-am facut programare, am fost consultat, in timpul consultatiei mi-a facut si ecografie( alfel nu avea cum sa vada ce am la mana), iar dupa ce mi-a scris scrisoarea medicala m-a informat ca trebuie sa platesc ecografia. Bineinteles ca am zis ca nu platesc nimic. Nici macar nu a fost surprinsa, era geva de genul... daca plateste e bine, daca nu asta e.
Rusine.
Am ajums in tara asta sa te jecmaneasca toti cum apuca.
Nu recomand nimanui aceasta clinica
Gyongyi Vigh
Gyongyi Vigh2 ani în urmă
Am efectuat analize de laborator și consultație medicală pe baza unei polițe private de sănătate, pachetul preventiv. Ca urmare a acestei consultații s-au constatat anumite afecțiuni, care necesită alte investigații, afecțiuni menționate de altfel pe formularul de accesare a serviciilor medicale, de catre medic. Mi s-a comunicat că, pentru a primi concluziile consultului într-un raport, trebuie să fac o altă programare pentru același consult, același medic, evident contra cost. Menționez că în lipsa raportului de constatare nu se poate merge mai departe în baza poliței.
Nu recomand efectuarea analizelor pentru pachetul preventiv la acesta clinică, e inutil.
Lili Lar
Lili Lar4 ani în urmă
Am facut o programare peste 2 saptamani. Cu cateva ore inainte am fost sunata si mi s-a anulat programarea, cu posibilitatea de a ma reprograma peste 2 saptamani. M-am reprogramat ca apoi sa ma anunte in aceeasi zi cu 45 minute inainte ca doamna doctor are o problema medicala. A fost a doua programare anulata. Foarte neprofesionisti!
Irina Ama
Irina Ama2 ani în urmă
Am mers 6 luni la o alta clinica privată de renume in care tot ziceau ca nu am nimic, deși aveam dureri și ma trimiteau cu sindolor acasă.
De la prima vizita aici, au știut ce analize sa-mi facă și imediat și-au dat seama despre ce este vorba.
Inițial am plătit însă primesc și prin CNAS.
Oameni faini, medici pricepuți, prețuri ok.
La receptie se răspunde chiar ok,cineva zicea ca a așteptat 30 min - poate a prins pauza de masa ca doar sunt și fetele oameni :)
Și dacă se anulează, mi se pare un plus ca te suna, la alta clinica te anunța prin sms cu 20 min înainte de programare 🤦🏻‍♀️😂 deci se poate și mai rău.
Eu am avut numai experiențe plăcute la ei.
Irina V
Irina V2 ani în urmă
O echipa de zile mari, cu oameni calzi, primitori si exceptional pregatiti profesional. Cea mai buna clinica de profil din intregul judet si chiar din zona! Multumim ca existati, prieteni!
Pop Bogdan
Pop Bogdan2 ani în urmă
La Asteco e un colectiv dedicat, cu oameni profesionisti, o parte dintre ei cu perfectionare in strainatate, care au permanent grija de satisfactia si starea de sanatate a pacientilor.
Google in schimb e un instrument in schimb care nu ofera o apreciere corecta a unitatilor medicale, mai ales ca oricine poate nota cum doreste, fara sa completeze un chestionar unde sa isi justifice alegerea, ceea ce e dezamagitor si neprofesional. Altfel am toata aprecierea pentru medicii si tot corpul profesional de la Asteco.
Locații recomandate