/Cluj/Doctor

Onco Surg

Strada Observatorului 11, Cluj-Napoca 400000, România

Onco Surg
Doctor
3.7
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH4R+5M Cluj-Napoca, România
oncosurg.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–22
Marți: 14–18
Mirecuri: 14–22
Joi: 14–18
Vineri: 14–22
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rodica Spinean
Rodica Spinean2 ani în urmă
Am trecut de curand printr-o operatie sectoriala la san. Am simtit de la inceput ca singurul medic caruia i-as incredinta viata e Dr.Eniu Dan, un medic si un om de exceptie. Si nu m-am inselat! Mi-a raspuns la toate intrebarile ivite pe parcursul procesului de vindecare.
Multumesc cu gratitudine Dle. Doctor!
Mari Pantea
Mari Pantea2 ani în urmă
Nu pot să spun, nu pot să-mi exprim în cuvinte recunoștința și respectul pentru acest Om care a fost trimis pe pământ ca medic cu mână de aur , vindecătoare. Un medic de excepție, cel mai profesionist, empatic și răbdător. Mă bucur și-i mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru faptul că mi- a îndrumat pașii către acest medic deosebit de dedicat, specialist învăț, care lucrează cu Duhul Sfânt altfel n-ar avea atât de multă pricepere, răbdare și putere de muncă. Mulțumesc din suflet că existați, că v-am cunoscut,dar mai mult ca m-ați vindecat! Nu știu cum să vă MULȚUMESC!Mă rog Domnului să vă binecuvânteze și să vă țină sănătos! Recomand tuturor care caută un medic de excepție să meargă cu încredere ca vor găsi ceea ce trebuie. Mulțumesc . Mulțumesc, cu recunoștință!
Fratila Daciana Codruta
Fratila Daciana Codruta2 ani în urmă
,,Un OM printre oameni,, așa l-aș numi pe Dr. Eniu Dan. Un om rabdator, empatic, un OM dedicat profesiei. Nu as fi crezut că mai există ,,medici,, în adevăratul sens al cuvântului. Va mulțumesc din suflet pentru tot ce ați făcut pentru mine. Cu siguranță voi avea numele dv în rugăciunile mele!
Xda dev
Xda dev2 ani în urmă
Un chirurg excelent, profesionist care poate face minuni in tratarea unei boli/afectiuni. Dar un medic lipsit de empatie fata de pacient, care nu poate trata pacientul, talentul sau limitandu-se la tratarea bolii. Desensitivizat cand vine vorba de emotiile si traumele pacientului.

Il recomand ca si chirurg, iar tratamentul post operatoriu la alt medic.

Pe langa asta asistenta/secretara de la cabinet, care se ocuoa de relatia cu clientul,da, am spus client pentru ca pentru ea nu esti pacient, esti o inconvenienta, este de o impertinenta crasa.
Gheorghe Popister
Gheorghe Popister2 ani în urmă
Totul la superlativ ! Rar se mai nasc așa oameni.Scriu din experiența proprie .Sunt profund onorat pt faptul că am fost primit ,consultat și operat de distinsul Profesor Conferențiar Doctor Dan Tudor Eniu și cuvintele nu pot exprima modul exemplar în care am fost tratat .Dumnezeu să-i de-a sănătate și viață lungă și sa-l ocrotească de necazuri. _Ce bine ar fi dacă toti medicii ar fi ca Domnia Sa !
Darius O
Darius O5 ani în urmă
Ro:
Pe site nu este specificat nicăieri că aceasta este o clinică destinată exclusiv femeilor și că refuză pacienții de sex masculin. Sigur, pe site menționează de ginecologie, specialitate medicală dedicată exclusiv femeilor, însă mai se și menționează de chirurgie generală.
Site-ul nu este actualizat la personal, deoarece dr-ul Claudiu Rachieriu nu mai lucrează acolo, cel puțin conform doamnei de la recepție .
De asemenea, doamna nu a putut să menționeze nimic despre tariful unei intervenții mici la nivelul pielii , de excizie, spunând că acestea se discută cu doctorul în urma consultului. Acest lucru este normal până la un punct, fiecare caz este diferit, însă și lasă loc de foarte mult subiectivism. Ar trebui să existe niște tarife standard .
A nu se înțelege că contest sau vorbesc de abilitățile domnului dr. Eniu , însă pacienții ar trebui să știe ,mai ales cei de sex masculin ,care nu sunt tratați aici.
En: They don't mention anything on their website regarding the fact that they do not accept male patients and that they only treat females. Sure enough, they mention gynecology on their website, which is a medical specialty that deals only with women, yet general surgery is also mentioned.
The website is also not up-to-date as far as the personell is concerned, since Dr Claudiu Rachieriu does not work over there anymore, at least according to the woman answering the phone. Also, she couldn't answer anything about the price for a small surgical intervention of the skin, an excision, stating that these things are discussed with the doctor. Up to a point this is normal, however this also leaves a lot of room for subiectivism. There should be some standard prices.
One should not understand that this review is concerned with Dr Eniu's abilities, but male patients should take in consideration that they are not to be treated here.
Nicolae Popovici
Nicolae Popovici2 ani în urmă
O persoană DEOSEBITĂ ca sa nu zic un medic. De ce ? Pentru că mi sa părut un om care suferă împreună cu pacientul, am fost la cabinetul lui privat Domnul a avut toată răbdarea și deschiderea în a comunica cu termenii de inteles simpli. Vreau Sa spun ca in decurs de 2 saptamani domnul dr Eniu Dan a fost al 5-lea medic la care am fost. Sincer am pierdut speranță că ar mai exista un medic cu suflet. Dar minune de la Dumnezeu. Un om de care chiar aveam nevoie sa întâlnesc în asemenea momente. E chiar prea mult sa scriu experienta neplăcută prin ce am trecut eu si soția mea, ea fiind in cauză. Dar până la întâlnirea cu Domnul Eniu aș putea spune că toți medici erau pe interes financiar nu le interesează ca mori sau cat ți-e de gravă situația. Important sa plătești consultația care nu sunt deloc ieftine. Însă Domnul Eniu a fost peste așteptări, nu doar ca a fost foarte generos si chiar caritabil dar un om care nu te sperie cu moarte cand chiar nu e cazul om cu experiență care am văzut că cuvintele lui erau cantarite.
Îi doresc un lucru care poate putin oameni i-ar putea dori.
Domnul Dumnezeu să Îi binecuvinteze cu sănătate familia împreună cu El
Și sa ai scrie numele lor in Cartea vieții a Lui Dumnezeu pentru mântuirea sufletelor sa aiba parte de bucuria veșnică
Cât despre ce-i ce se plâng de timp de așteptare chiar nu cred ca are rost sa stai de vorba cu asemenea oameni. Care nici pentru sănătatea lor nu au răbdarea. Nu am cuvinte
Camelia Purice
Camelia Purice2 ani în urmă
Au trecut 12 ani de când, mâna dreaptă a lui D-zeu pe pamant, conf. dr. Dan Eniu m-a operat si mi-a redat viața plină de frumos. Nu exista cuvinte de mulțumire pentru dumnealui. De la Onesti, cu mult respect, gânduri de mult bine!
Locații recomandate