/Bucuresti/Doctor

Ceainăria Infinitea

Strada Doctor Grigore Romniceanu 7 Etaj 1, București 050574, România

Ceainăria Infinitea
Doctor
4.7
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3HC+4R București, România
+40 723 175 300
infinitea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 12–22
Duminică: 12–22
Scrie o recenzie
All in
All in2 ani în urmă
O experiența super. Un loc foarte liniștit cu o mare caritate de ceaiuri. Pe lângă ceaiuri sunt disponibile gustări rapide. Locul este decorat in stil vechi și e ideal pentru citit, date sau pentru o ieșire chill. Cei de la servire au fost foarte drăguți. Recomand cu încredere.
Anna Maria
Anna Maria2 ani în urmă
Dupa lungi amânări am ajuns in sfârșit la Ceainăria Infinitea… “fără rezervare” intr-o zi de luni dupa amiaza .
De ce am evidențiat “fără rezervare”, pentru ca asta a fost prima întrebare de la intrare : “Aveți rezervare ?”… in schimb nu am auzit niciun “-Buna ziua / Bine ați venit ! “
Lăsând impresia ca ni se face o mare favoare ni se spune ca putem lua loc pe terasa sau in interior timp de 1h-1,30 h fiindcă dupa vin rezervările.
Am ales o masa pe terasa acoperita deoarece prietena mea își dorea sa fumeze, dar toate mesele erau ocupate in afara de una la care era vizibil ca sta cineva dar ospatarita ne-a asigurat ca putem lua loc fiindcă lucrurile de pe masa erau ale unui coleg si este in regula .
Ne-am făcut comode ( eram 2 femei si un copil de 11 ani ) si la nici 2 minute vine un domn ( înalt , blonduț imbracat lejer in negru dar cu un fular rosu strâns la gat )la masa si deranjat ne întreabă
“- Cine va așezat aici ? “
I-am explicat ca una din colegele acestuia dar a fost vizibil deranjat strangandu-si lucrurile de pe masa ( țigările si un măr) si mutându-si lucrurile undeva in interior .
Mirarea noastră a fost si mai mare când tot acest domn ne-a adus meniurile , ne-a luat comanda si chiar ne-a adus comanda la masa .
Legat de produsele servite in aceasta ceainărie, nu am ce sa le reproșez , ceaiurile, biscuiții cat si checul cu nuci si fructe uscate ( ceea ce am consumat noi ) au fost foarte bune ,aromate , arătoase dar din start datorită atitudinii domnului pot spune ca nu am putut sa ne savuram așa cum ne-am fi dorit acea dupa amiaza .
Cea mai mare problema a noastră in tara asta este ATITUDINEA!!!
Olaru Alina Georgiana
Olaru Alina Georgiana2 ani în urmă
Foarte lăudată locația, dar lasa de dorit rău.

- ceaiurile mediocre pentru o ceainărie, până și la Tucano sunt mult mai bune
- personalul e pe lângă rau de tot - am ajuns, aveam rezervare online, 10 minute așteptat la ușă că nu era nimeni, am comandat, ni s-au adus ceaiurile după 30 de minute deși nu era aglomerat, am cerut nota, după alte 30 de minute m-am dus singura sa iau nota, ospătarul nu mai venea(am așteptat și acolo vreo 15 minute, chipurile doar ospătarul care ne-a luat comanda știa ce comandasem și el nu era de găsit - What?!)
- mizerie rau (baia miroase mai rău decât una din gara CFR, la fel de mizerabila)

Plusuri:
- ca design arata bine locația
- poți face rezervare prin ialoc (foarte rapid)
Mihai Tudose
Mihai Tudose2 ani în urmă
Buna ziua!

Am facut rezervare pentru astazi, ne-a condus la masa, am primit meniurile si cu ele am ramas.
Dupa 30 de minute, m-am dus sa fac atenta o domnisoara sa ne ia comanda.
Dupa 45 de minute acumulate in total, am zis ca e mai bine sa ne retragem.
Am stat la masa si am ascultat jazz in liniste, dar linistea s-a asternut total se pare.

Imi pare rau sincer pentru ca am mai fost in trecut la dvs.si am revenit pentru atmosfera ai preparate,bauturi, insa daca servirea lasa de dorit, automat si nivelul locatiei scade din punctul meu de vedere.

Va multumim! Nu obisnuiesc sa scriu recenzii negative, dar acest tratament de care am avut parte nu are treaba cu relaxarea pe care o doream. Si credeti-ma ca am avut rabdare.
Marina Filibiu
Marina Filibiu2 ani în urmă
Am fost astăzi și am avut o experienta foarte neplăcută. Am ajuns, am așteptat cel puțin 10 minute sa fim puși la masa (cu rezervare), a durat 30 de minute sa vina cineva sa ia comanda, iar după alte 30 de minute încă nu primisem 3 băuturi. Toate astea s-au întâmplat în condițiile în care alți oameni veniți mai târziu au finalizat consumația, iar noi nici nu am primit comanda. Ne-am ridicat și am plecat după mai bine de o oră, cu părere de rău pentru că am mai fost în trecut și nu s-a întâmplat să fim "uitați" complet. După seara asta, nu recomand această locație, întrucât designul interior al locului nu acoperă lipsa de respect față de clienți.
Irina A
Irina A2 ani în urmă
Deci am adorat locul acesta, de la designul cu bun simt și elegant, la atmosfera încântătoare care te transporta într-un loc de liniște, pace și ceai.
Personalul este extrem de amabil și drăguț, am scăpat pe jos un toast din cele doua, iar doamna mi-a adus altul fără sa întreb. I won’t forget:) sending love.
Andreea Olteanu
Andreea Olteanu2 ani în urmă
Un loc cochet în București, o casa boema cu gradina de vara.
Personal amabil, ceai delicios tot ce am savurat la ei.
Prăjituri preparate home made.
Un loc în care ne simțim bine. Recomand cu drag!
Paula Rusanu
Paula Rusanu2 ani în urmă
Atmosfera relaxată, servire bună, este bine sa faci rezervare din timp.
Locații recomandate