/Bucuresti/Doctor

Nativia

Strada Pitar Moș nr. 12, București 030167, România

Nativia
Doctor
4.8
307 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4R2+XF București, România
+40 21 230 7973
nativia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iuliana Neicut
Iuliana Neicut2 ani în urmă
Am mers pentru toate cele trei morfologii la doamna Dr. Panaitescu si am fost foarte multumita, este un medic si un om minunat. Are o atitudine care iti ofera siguranta, este o persoana calda, empatica, iti explica absolut tot ce trebuie. Clinica este foarte curata, personal placut, doamnele de la receptie foarte dragute si cooperante. Voi reveni de fiecare data cu mare drag.
Teofana Badea
Teofana Badea2 ani în urmă
O experiența foarte placuta ! Doamnele de la Recepție sunt de nota 10. Clinica arată impecabil, foarte curată și cu spații de așteptare generoase și plăcute. Doamna doctor Cimpoca Brândușa este foarte drăguța, calda, empatica și abordabila 😁ca da, avem și noi atâtea întrebări și ne bucurăm când avem in fata o persoana gata sa ne răspundă și sa ne ajute cu drag. Nu se grăbește când face ecografiile, insista dacă ceva nu ii este clar . Domnul profesor Peltecu Gheorghe este un profesionist, clar, oferă informații , ce i drept este scurt si la obiect si nu ma simt confortabil sa îl întreb prea multe( aici poate de vina este felul meu), însă îmi da mare încredere. Ca și minus pentru aceasta clinica este timpul de așteptare. Din păcate la mine nu s a nimerit niciodată sa se respecte ora programării, așteptând câte 15-30 minute.( nu știu dacă exista vreo clinica unde sa nu aștepți 🌝)
Va multumesc pentru tot și o sa revin la Dvs.🤗
Delia Magdalena
Delia Magdalena2 ani în urmă
O experienta minunata la aceasta clinica, totul este curat, o atmosfera primitoare, doamnele de la receptie sunt foarte dragute. Am avut o programare la doamna doctor Mirona Furtuna care este un om extraordinar, cald, empatic, mi-a explicat foarte calm tot ce este de facut si pentru prima data am simtit ca rezonez 100% cu un medic.
Luiza Moldovan
Luiza Moldovan2 ani în urmă
Clinica Nativia o clinică de 5 stele :personal amabil începând cu recepția, confortul de a fi consultat într-o casă imensă de patrimoniu, curățenie impecabila, cu medici profesioniști și amabili care îți oferă consultație de nota 10,profesionalism, aparatura performanta, eei deci se poate excelența și la noi. Bravo! Felicitări! E ca și cum mergi la medic și nu mai ai nici o "apăsare" atunci când intri în această clinică.
Gabriela Iliescu
Gabriela Iliescu2 ani în urmă
Dincolo de pregătirea profesională de excepție, domnul profesor Peltecu este un medic deosebit, de o calitate umană extraordinară. Doamna doctor Miruna Ispas confirmă calitatea serviciilor de sănătate oferite de Clinica Nativia, prin dedicație față de profesia de medic, empatie și sensibilitate în comunicarea cu pacienții și consilierea acestora. Respectul și considerația, acordate la fiecare vizită în clinica dumneavoastră, sunt dublate de primirea unui diagnostic detaliat și precis. Recomand din toată inima!
Cristiana Burcea
Cristiana Burcea2 ani în urmă
Experienta in aceasta clinica nu a fost una tocmai placuta; desi am mers de 4 ori aici,niciodata nu s-a respectat ora programarii. La ultima consultatie,dna dr era mai preocupata de telefon decat sa ma primeasca in cabinet. Consultatia a fost una superficiala,dna dr abia a scos 3 vorbe,desi aveam multe neclaritati,nu am mai indraznit sa intreb nimic.
Ar mai fi si alte aspecte neplacute insa prefer sa ma opresc aici.
Alexandra Neaga
Alexandra Neaga2 ani în urmă
Clinica de excepție, servicii și personal asemenea. Medici foarte bine pregătiți .
Fetele de la recepție foarte amabile și politicoase, îți ofera toate informațiile necesare și te ajută rapid in programarea unei vizite viitoare la medic.
Recomand Clinica Nativia oricărei viitoare mămici! Totul la superlativ!
Felicitări și multumiri întregii echipe Nativia! ❤️
Crina Stan
Crina Stan2 ani în urmă
Am fost incantata de amabilitatea, empatia si promptitudinea personalului de la receptie. Ii multumesc Domnului Profesor Peltecu pentru claritatea diagnosticului si a sfaturilor primite. Am convingerea ca am ajuns exact unde trebuia! Regret ca nu am venit mai devreme!
Locații recomandate